Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm madem sordum bende yanıtlayayım bende istanbul avrupa yakası b.çekmecede oturuyoruma.s.
serencim bende büyükçekmece de oturuyorum BEYKENT te ya kıslar buluşalım orta bir yerde görüşelim olmazmıııı 2008 eylül anneleri buluşmasııııııı
:teytey:aa neguzel kıs benim üsttümdesin yanii:)))) kilerin oralardamı ben pazara yakınım cnm c.tesi pazarına yani tam o göbege inmeden valla agustostan sonra bende evdeyım artık :teytey: bebişlerimizide tanıstırırız valla ayy neguzel olur peki sen nerdeki doktora gidiyorsun:uhm: aynı doktora gidermişiz bide:roflol:
lm kızlar nasılsınız bakayım bilgisayarımda sorun vardı giremedim uzun süre.ee nler yaptınız.tüm sayfaları okudum bebişlere kendinize kıyafetler almaya başlamışsınız.bende bizim evin sevimli fındık kurduna yelek örmeye başladım dayanamadım gittim kendinden desenli bi ip aldım komşunda gösteriyor sağolsun tümden giden bi model örüyorum bebişime.bazen ördüğüm kısma bakıp bebişmin içini doldurdugu günleri hayal ediyorumbitince koyarım resmini buraya yelegin.bu arada gittim kendimede tunikler ve hamile pantolonu (2 tane)aldım ama bizim burda hamiş pantolonu bulamadıgım için yandan lastikli olan pantolonlar aldım.
cumarteside bebeşimle randevum var inşallah cinsiyetini gösteriri bizee.takvimimiz renklenir biraz daha.öptüm sizleri .kendinize iyi bakınnnn
Ya Kizlar Size Bişey Sorucammm Ben Doktorumu Değiştiricem De Sizce Ssk Geçerli Olan Bir Hastanenin Doktorunu Bulup Doğumu Da O Hastanede Mi Yapayim Yoksa Bir Tanidiğimizin Doktoru Var Muayenehanesine Gidip Anlaşmali Olduğu Bir Hastanede Mi Doğum Yapayim Bu Arada Doktorumun Tayini çikti Da Dün Son Kez Gittik (
Herşeyin resmini bekliyoruz.Bende yelek örüyorum bebişime.Bu arada karnımda gıdıklanma gibi bi hareketler hissediyorum psikolojik herhalede:uhm:
yaaa benim randevum taaaa 26 Nisandaa...
Doktor çok geçe vermiş ben de bebeğimi görmenin verdiği şaşkınlıkla itiraz etmemişim,şimdi gün sayıyorum.O zaman kadar cinsiyetini öğrenmicem...Hem eşimi de bekliyorum,beraber öğrenelim istiyorum...Çarşılara,dükkanlara saldırmamak için de zor tutuyorum kendimi,cinsiyetine göre alış veriş yaparım artık...Sizler ne renkler aldınız?Ben biraz daha alırsam herşeyi yeşilli,sarılı olacak kuzumun,ya kız olursa pembiş bişeyler olmasın mıı???
şekerim her halikarda tüylenicez yaa,hamilelikte oluyor,ne yapalım...yaa millet çatlaklar için ne kullanıyozz badem yagıı tüylenme yapıyoo. bepantende tüylenme yaparmı.... kakao yagı kullanıyordum ama oda sanırım tüylenme yapıyoo malumm başlamak gerekiyoo artık...
Bide kızlar benim tek ağrıyan yerim sağ tarafımdaki kemiklerim.Sanki kocaman bir el giriyor kemiklerimi sıkıp bırakıyor yada bütün gazlar oraya toplanıp kemiklerimi sıkıştırıyor gibi bi ağrı.Bazen öyle bir saplıyorki bağırtıyor insanlar birden bana bakıyor evde yada gezmede..Dik durduğum zaman olmuyor genelde kaykık oturduğum zaman oluyor.Varmı sizdede böyle bir ağrı?
yaaa benim randevum taaaa 26 Nisandaa...
Doktor çok geçe vermiş ben de bebeğimi görmenin verdiği şaşkınlıkla itiraz etmemişim,şimdi gün sayıyorum.O zaman kadar cinsiyetini öğrenmicem...Hem eşimi de bekliyorum,beraber öğrenelim istiyorum...Çarşılara,dükkanlara saldırmamak için de zor tutuyorum kendimi,cinsiyetine göre alış veriş yaparım artık...Sizler ne renkler aldınız?Ben biraz daha alırsam herşeyi yeşilli,sarılı olacak kuzumun,ya kız olursa pembiş bişeyler olmasın mıı???
Herşeyin resmini bekliyoruz.Bende yelek örüyorum bebişime.Bu arada karnımda gıdıklanma gibi bi hareketler hissediyorum psikolojik herhalede:uhm:
selam, benimde sadece sağ kalçam ağrıyor ve aşırı bir gaz sıkışması var gibi karnımda sıkışmalar oluyor,sağ kalça kemiğim sızlıyor adeta.İlk defa bu sabah başladı ve şu anda hala var.
Bir de kasığımın hemen altı tam ortada garip bir sancı ve batma var...:uhm: