2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

NEYSE ARTIK ZATEN HER İKİ HALÜKARDA DA RAZIYIM ZATENDE MERAK ETMİŞTİM SADECE HANİ DOĞRULUK PAYI VARMI DİYEEE SAOL CANIMM

RİCA EDERİM CNM benim içinde cinsiyetin hiç önemi yoktu ama öğrenene kadar meraktan ölecektim sanki ayırt ediyormuşum gibi :)ALLAH hepimize sağlıklı ve hayırlı evletlar verir inş
 
işte ben de öyleyim meraktan ölücem inanır mısınız :)) bu akşam öğreniriz inşallah kızlar dua edin yaaaaa
 
işte ben de öyleyim meraktan ölücem inanır mısınız :)) bu akşam öğreniriz inşallah kızlar dua edin yaaaaa

canım inşallah allah gönlüne göre verir ama tabiki herşeyden önce sağlıklı eli ayağı düzgün olması. ama işte merak etmeden de yapamıyoruz bende çatlıyorum meraktan ama daha çok var öğrenmeme nisanın ikinci haftası gidicem.
 
Ya Kizlar Dr Erkek Olan Varmi Yaa Ben Azcikk Utaniyomm Yaa Ilerde Ne De Olsa Malumm Bakacakkk şimdilik Karindan Bakiyoo Ama Utaniyo Insan Işte.
ayşecimmm merhaba canımm benim drumda erkek gerçi bu dr yeni gittik ama ben şimdiye kadar hiç rahatsızlık duymadım ameliyatımıda erkek dr yapmıştı.gerçi tabi başlarda alışmak zor oluyor utanıyorsunn.
kıslar şu bhcg 50 den küçük olunca erkek diyenler vardı önceki sayfalarda bulamadım ama doğruluk payı nedirrr bilen duyan varsaaa
papatyam test sonuçların çıkmıış güzelmişş çıkmış sevindimm allah korusun bebişi.
diger eylüll anneleri nasılsınız umarım herkes iyidir. benimde bulantım 3 ay sürmüştü ama şu kan hapı beni mahvetti gece kalkıp içiyorum bulantı yapmasın sabah kalkıp hemen kahvaltı yapabileyim diye ama bu sabah istifra etmek zorunda kaldımm sonrasında da yüzümde benekler oluştu. okula gidince farkettim arkadaşlar ne oldu sana diyince. benim canım çaglaya aşermişti kaç haftadır biraz tuzla ara ara yiyordum eşimde bu kadar çok yersen alerji yapar dedi megersem istifra etmekten yüzdeki damarlar genişlediginden kan toplanması oluyormuş benim cildimde hassas olunca normalmiş bende sabah korkmuştum birşeymi dokundu diye.
gyno ferro sanol kullanan vardı sanırım siz ne zamanlar içiyorsunuz.
 

cnaım ben yanlış yazmışım çok pardon yaa ben şimdi bugun baktımm 14 haftalık olmuşuz geçen hafta dr gittim ve 3 aya kadar algım kilo 1 kilo almışım dr ii dedi 1 kilo ya nasıl ii oluyosa ama alman gerkir bu aydan sonra dedi eger almazsan bebegi besleymezsin dedi ve serum vermk zorunda kalırız sana dedi kenidnde beslenemzsin dedi yani onu düzeltmek istedim ben 3 ayda sadece 1kilo aldımmmsenağlamasenağlama
 
asliiii çok geçmiş olsun cnm inş şimdi iyisindir ben kan hapı kullanmıyorum kullanan arkadaşlar mutlaka yardımcuı olurlar çookkkkk geçmiş olsun kendine ve bebişe dikkat et :))
 

Olmazmı bugün erkenden açıldı gözüm kıyılıyor midem valla.Bide dediğin gibi durmadan acıkıyorum ama yemiyorum kilo alıcam diye çok az atıştırıyorum oda doyurmuyum bütün gün açım ve çook kötü bir duygu
 
ben de kilo almadım daha ama zaten kiloluyum biraz zayıf olanlar daha çabuk almaya başlıyor heralde.
Kilo almayışınıza üzülmeyin kilo almak demek bebeğiniz sağlıklı demek değil.
Bebeğiniz sağlıklı olsun diye günlük su içiminize meyve sebze tüketiminize önem verin zaten dr 13 haftadan sonra vitamin veriyor bana megadyn ve calsium sandoz verdi bir de demir hapı.
Tatlı, yağlı şeylerin faydası yok bunlar aksine kilo aldırıyor.
Bir de şuna dikkat edin mideniz kazınıyormuş gibi olduğunda su için aslında susamış olmak da acıkmala aynı tepkileri veriyor vucudumuzda şimdi su topladığı için daha çok suya ihtiyacımız var a.s.
 
Kızlar ya benim sırtım çok ağrıyo yatarken otururken bişey yokta,azıcık ayakta bi iş yapıyım mesela yatak örteyim felan hemen ağrıyo.Öncedende problemliydi sırtım ama bu kadar değil.Yarım saat yürüyüncede başlıyor belim ağrımaya.Şimdiden böyle olursa ilerki aylarda ben nasıl yürüyüş yapıcam?
 
Selam hamişşleeeeerrr!
Ben geldiiiimm.Kızlar ya benim de göbişimde tüylenme olduuu acaba diyorum genişledikçe ayva tüyleri kıl gibi mi görünmeye başlıyooo?:sm_confused:
Dün canım çok istedi 3 tane limon yedim.Sonra karnıma kasılma gibi agrılar girdi sanki tekme atılıyor gibi.Korktum tabii.acaba bebiş hareketlerinden ilkini mi hissettim bilmiyorum ama agrılıydı.fisfisfis offf ilk hamilelik zormuş bilmeyince insana zor oluyor.iyi ki sizler varsınız da bazı konularda içim rahatlıyor.
Ya ben hamilelik pantolonu alalı çok oldu aman sıkıştırmayın çok tehlikeli olduğunu duymuştum.rahatlık en önemli şey hamilelikte.farklı model isteyenler benettona baksınlar indiriminde aldım çok rahat.
Bir de benim eşim sanırım babalık depresyonunda.sırnaşık şey.benim saçmasapan da olsa herşey içimi titretiyor bazen gözlerim doluyor bazen de aglıyorum.O da benimle aglıyor,resmen aşeriyor -kilo alıyor- canım benim babalık duygusunun annelik duygusu kadar yoğun olabildiğini anladım.sizin baba hamişlerden naber?

EEEE Konulara ancak yetiştim.Bu arada bulanmayan anneler;bozmayın moralinizi benim de hiç mide bulantım olmadı.dr um "daha ne istiyosun " dedi..Veee son olaraaaakkk
Ben de bebişimi küçük koalamı çooookk özledim.senağlama GEL RANDEVU GEL RANDEVU BİTSİN BU HASREEETTTT
 

benimde öyle uzun süre oturunca kalkamıyorum bacağımın üstüne basamıyorum.
okudum en büyük eklemimiz kalça eklemiymiş ve daha önce hareketsiz olan bu eklem şimdi gebelikte hareketlenirmiş o yüzde ağrı olurmuş. ileride düzelecekmiş ama bu eklemlerin hareket etmesi durumu ağrılara ve hassaslığa yol açarmış.Yani bu durum karnımızla ilgili değil.Yürüyüş yüzme çok iyi gelecek bize a.s.
 

Canım benimde hamişlikten önce sırtımda ağrım vardı zaten ama çok fazla önemsememiştim,keşke önemseymişim şu anda bendede o tarz ağrılar oluyor ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum canım hele ben sırt üstü yattığımda ağrılar dayanılmaz oluyor,ileriki dönemlerde herhalde daha kötü ağrır,Allah yardımcımız olsun,herşey bebişlerimiz için...
 

Canım ne güzel şeyler yazmışsın öyle,benimde ağrılarım oluyo kasık bölgemde özellikle,ama bu haftalarda normalmiş galiba,benim göbek akşamları epeyce bi şişiyo hemen gidip acil pantolon almam lazım ama malesef burda benetton gibi çok iyi mağazalar yok oyüzden bulduğumun en iyisini almaya çalışıcam artık.Benim eşimde çok duygusallık falan yok çok normal ama benim için elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyo gerçi tiksindiğim şeylerden oda tiksindi,bazen benle beraber midesi bile bulanıyo hatta kilo bile alıyor,baba olacağı için çok mutlu:teytey:
mide bulantılarıma gelince bende çok yaşamadım sadece tiksinmeler oldu,bebişimi nisanın 3.haftasında görebilicem ben,sen inşallah çabucak görürsün canım
 
gyno ferro sanol kullanan vardı sanırım siz ne zamanlar içiyorsunuz.

Benim kullandığım kan hapı ferro sanol duodenal.. Kahvaltıdan bir iki saat önce alın demişti eczacı ama öyle alınca midemi alt üst ediyor.. Bende kahvaltıyı hazırlarken alıyorum.. Ama kahvaltı da süt ve süt ürünü tüketmiyorum. Çay da içmiyorum..
Kahvaltıdan sonra ara öğünde peynir yiyorum.. Hem çok çabuk acıkmamı önlüyor..
 
Selam arkadaşlar doktor bana henüz kan ilacı vermedi.

Birde progestan içen var mı? ve ne zaman kesiliyor bilen var mı?Beni çok etkilemeye başladı da.Öğlen içince kendime gelemiyorum. Sersemliyorum.
 
Bebek ve anne bakım ürünleri içinde 2 marka üzerinde duruyorum.
Biri Mustela
Diğeri Bella B

İkiside avrupa markalar.
Sadece lüks eczanelerde satılıyor.Sizin kafanızda bir marka var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…