Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kilo olayı çok problem değil ilk aylarda ben hamile kaldığım kilonun 2 kilo altındayım... 14 + 3 oldum bugün... Ama biliyorum ki bebişim besleniyor...
CANSUUUUU(HİLARYAA)
BENDE HİÇ BULANTI OLMADI NE YANI BENIM BEBIS SAGLIKSIZMI ENDISEMIE DIM BULANTIMI YARATIM HEE HEE:roflol: TOBE TOBEE SEN COK GUZEL ANLATTIN ARKADASIMM MERAKETME ANLAYAN ANLADI ZATEN SENİDEa.s.
BEN 12. HAFTAMA GIRDIM VE 12. HAFTAYA KADARDA HİİİİÇ BULANTIM OLMADI HİİİÇ CIKARTMADIM DILE HATTA SANKI HAMIS DEGILIMDE NORMAL HAYATIMA DVM EDIYORMUS GIBIYIM DUN ILK KEZ KARNIMDA VE KASIGIMDA AGRI OLDU ODA NORMALDIR ZATEN OKADAR VALLA BAZEN HAMIS OLDUGUMU UNUTUP HIZLI KALKIS YAPIYORUM:teytey: YANİ BU OLAYLAR BUNYEDEN BUNYEYE DEGISIYOR GERCEKTEN KIMISI COK SANCILI COK BULANTILI GECIRIYOR KIMISIDE BENIM GIBI HİİİİÇÇÇ RAHATSIZLIK DUYMUYOR :teytey:
HEPİNİZİ OPUYPRUMM BU HAFTA KISMETSE ENSEMİZ OLCULECEK TESTLERIMIZ YAPILACAK EN KISA ZAMANDA GELSIN ARTIK ŞU C.TESİİ BEBEĞİMİ ÖZLEDİİİİİİİMM YAAAA:çok üzgünüm::asigim:
aman aman güzel anniişş adayıı
İnşalah hayırlı sonuçlar alacaksın...
Ben daha almadım sonuçlarımı bu hafta alacağım..
Sen de şanslı gruptansın.. :teytey:
Bende iki gündür normal hayatıma döndüm..ama fazla yürüyüş yapınca kuyruk sokumum ve kasıklarım zonkluyor... Daha dikkatli olmak lazım..
Arkadaşlar listemize bir kız bebiş daha ekleyebilirsiniz,doktorum tam emin değilim dedi çünkü bütün uğraşlara rağmen göstermedi bizim bebiş,ama benim gördüğüm kız dedi,kesin sonucu 2 haftas sonra 3 lü testte göreceğiz..Çok mutluyuz...Darısı merakla bekleyen sizlere kızlar....
ayyyy hadı hayırlısı guzelımmm, kacıncı haftadasın buarada:uhm:
Arkadaşlar listemize bir kız bebiş daha ekleyebilirsiniz,doktorum tam emin değilim dedi çünkü bütün uğraşlara rağmen göstermedi bizim bebiş,ama benim gördüğüm kız dedi,kesin sonucu 2 haftas sonra 3 lü testte göreceğiz..Çok mutluyuz...Darısı merakla bekleyen sizlere kızlar....
ben hamile kaldıgımı öğrendiğimde 49 kg şimdi ise 52 olmuşum.
kıslar şu bhcg 50 den küçük olunca erkek diyenler vardı önceki sayfalarda bulamadım ama doğruluk payı nedirrr bilen duyan varsaaa
cnm benim 30 çıktı ve drum kız dedi sanırım doğru değil yada bende tutmadıa.s.