2008 Aralık Anneleri

kızlar çıktımı o kadar göbişleriniz bende dün baktım çarşıda takımlar 65 ytl ama daha erken diilmifisfisfis

yok canım daha çıkmadı göbiş.bugün ben biraz daha iyiyim.yemek yaptım kusmadan .pztsi.günü dr.gitcem bende kalbini duyım bebişimin.

hamile kıyafetlerine benim de içim gidiyor. cok garip bir dönemdeyizşu an. kendi kıyafetlerimiz sıkıyor,hamile kıyafetleri için de erken.. tam ara bir dönem.. önümüzdeki ay başlarız hamile kıyafetlerini giymeye inş. Rabbim sağlık versin..

kuzuşlar, kese küçülmüş yani korktuğumuz gibi sonuçlanacak bu tatlı macera.
Garip ama üzülmüyorum o kadar. Çünkü eğer devam etseydi doğuma kadar hep bir korku kalacaktı içimde, ya bi sorun yaşarsa bebeğim diye.

İncelemeler yapıldı, bizde herhangi bir sorun yokmuş kısa süre içinde tekrar deneyebilirmişiz.
Şimdi herbirinizin sürecini daha dikkatli takip etmem gerek, bana örnek teşkil ediyorsunuz ona göre davranın e mi :)
allah hepinizi, (sevdiklerinizi de elbet) korusun...

Garip ama üzülmüyorum o kadar. Çünkü eğer devam etseydi doğuma kadar hep bir korku kalacaktı içimde, ya bi sorun yaşarsa bebeğim diye.

İncelemeler yapıldı, bizde herhangi bir sorun yokmuş kısa süre içinde tekrar deneyebilirmişiz.
Şimdi herbirinizin sürecini daha dikkatli takip etmem gerek, bana örnek teşkil ediyorsunuz ona göre davranın e mi :)

canım arkadaşım herşeyde vardır bir hayır. hiç üzülme olurmu. çalışmalara devam canım benim en kısa zamanda tekrar duyarız inşallah hamiş haberlerini:teselli:Şeniz

sen hiç üzme tatlı canını.allah tez zamanda kucağına bebişini almayı nasip etsin.kalbini ferah tut oldu mu.sevgiler canım

Anneler günü

Yeşildir artık yüreğinde kara bulut,
Bugün anneler günü, annem beni unut.

Evde acılar koynuna yangelip yatmış,
İnadına giyin sen de mayısa batmış,
Yürü sokakta, çocukların düşü aksın
Yürü ki saksıda çiçekler sana baksın.

Diline genç anılarından bir türkü seç,
Beş yıl büyüdüğüm okulun önünden geç,
Islanırsa anıların güneşte kurut,
Senin günün bugün unutma, beni unut
Gök mavi, deniz mavi, tam kıyısında dur
Durma, eteğinden beni bir daha savur.

Annem yıldız kayıyor içinden dilek tut,
Koşuyor sana kısa pantolunlu çocuk,
Gözünde gözümde, gözlerinde bin umut ...

Nevzat Çelik

tüm annelerimizin ve anne adaylarının ANNELER GÜNÜNÜ kutluyorum.

canım benim çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın. en kısa zamanda bizlere ben yeniden hamileyim müjdesini ver.aralık annesi olamasanda sen fahri aralık annesi değilmiydin seni bırakmayız. allah yar ve yardımcın olsun canım

günaydın tüm aralık anneleri hepinizin anneler gününü kutluyorum inş. seneye bebeklerimizde hepimizin anneler gününü kutlar.a.s.

merhb canım 50 ytl ye aldık eşimlen.acımadı paraya:)ama şimdi giyince çok komik oldumm :) daha küççk karnım.biraz daha büyümesini beklemek gerekiyor.:asigim::1hug:

dördüncü aydan sonra giymeye başlarız ancak. bende dün baktım bir kaç yere bakalım haftya alıcam inşallah.

anneler-gunu-kart4.jpg

seneye inş.bebişlerimizle dertleşcez paylaşımlara katılcaz.bhk bende senin kutluyorum anneler gününü canım.ayrıca msjın içinde çok naziksin.bebişe iyi bak öptüm

kızlar benim göbişim hamile gibi değilde, sanki çok yemiş yağlı bir göbek gibi duruyor.pantolonarım oluyor şimdik.
sizin göbişler nasıl????

kızlar benim göbişim hamile gibi değilde, sanki çok yemiş yağlı bir göbek gibi duruyor.pantolonarım oluyor şimdik.
sizin göbişler nasıl????

canım benim göbiş pek bir buyuk yaaa pantolonumun düğmesi açık dolaşıyorum en kısa zamanda hamileler için bişeyler bakmam lazım. daha şimdidende giymek bir tuhaf olacak görmemişler gibi ama bilmiyom yinede.

canım ya üzülme olur mu bir daha denesiniz belki hayırlı olan budur kendini sıkma üzülme jeyyar

X