2008 Aralık Anneleri

oo kızlar muhabbet koyulaşmış ben gelmeyeli kaç gündür pek giremiyorum annemler ve kayınvademler memlekete gittiler onlara koşturuyodu bu arada lora cım gözün aydın canım

ya benim canim sıkıldı sürekli görüştüğümüz birisi bana cok kilo almşssın sen dedi oysaki normal kilomdan 1 kilo aldım morelim cok bozuldu ya acaba gercekten cok mu kilolu gösteriyorum şimdi durduk yere canım sıkıldı offfffffff ya

üzüldüğün şeye bak:1shok:
ben kızımda tam 20 kilo aldım:emir_bebek:
doktor uyarmasa daha da alırdım:sm_cool:
son 2 ay dikkat etmiş halim yani.
kızım doğduktan sonra 3 ayda eski kiloma döndüm( o zamanlar 21 yaşındaydım. metobolizmam iyi çalışıyormuş demekki)
önemli olan onlar sağlıklı doğsunlar.:emir_bebek::nazar:

slm kizlar ben yapamadim takvimi.mideniz nasil bu arada.ben kusmaktan artik korkar oldum.az bisiler yemeye basladim ama ardindan kusuyorum.7.haftaya girdim bugun,ins.bebislerimizi saglikli sihhatli aliriz kucagimiza.takvimi yapamadim yaaaaa

:teselli:bende aralığın 12 sinde doğuracağım. 2 ay yeni bitti ama bebek düşük tehdidi altında düşerse eğer bu 3. olacak. allahım bana yardım et lütfennn

:teselli:bende aralığın 12 sinde doğuracağım. 2 ay yeni bitti ama bebek düşük tehdidi altında düşerse eğer bu 3. olacak. allahım bana yardım et lütfennn

özlem düşük olmaması için ilaç kullanıyormusun.benimde 1 düşüğüm var ve bu sefer ilaç kullanıyorum.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini canım.

X