2008 Aralık Anneleri

merhaba cnm hosgeldiinn
yaa kizlarr ben dosek yorgan yatiyorummmm
nolcak benim halimm dun aksam hungur hungur esimin karsisinda agladimmm gecmiyor bu bulantilarr
agzimaa su dahi koyamiyoruumm
herseyden tiksinir olduummm
oofffffffffffffff oooff

kızlar dün bişey keşfettim bu golden elme varya yeşil hafif ekşi ondan yiyin süper geldi bana denemeye değer.önceden midem dönüyodu resmen ha çkardım ha çıkarcam durumundaydım ama bu elme ila. gibi geldi yaaaaa :) kızlar bi deneyin bence a.s.

merhaba canım,seninle de paylaşayım dedim. malum bugün 11.haftaya girdik. bu hafta bebeklerimizin en hızlı geliştikleri haftaymış. ne kadar heyecan verici değil mia.s

hakkaten öyle canım her an yaşamak mükemmel inş.sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza :teytey:

banada erik iyi geldi ama çok ekşi değil ve tuzlayarak yiyorum bulantım azalıyor sanki

GERÇEKTENMI AZ ÖNCE GELDIM LAVABODAN BÖYLE GIDERSE LAVABOYLA YAKIN ARKADAS OLCAM IS CIKISI ILK ISIM MARKETE GIRIP O ELMALARDAN ALMAK OLUCAK
INSALLAH IYI GELIR

selam kızlar, valla nasıl geçicek bu zaman sanki doğuma yıllar var gibi geliyor fisfisfis. bulantı kusma baş ağrısı derken vucut ısımda yükselmeye başladı ateş basıyor her yanımı. eşim diyor ev soğuk yakalım ufoyu ben yok yok yok ne soğuğu yanıyorum diyorum . zaten yemel yapmak tam bir işkence zoraki adam aç kalmasın diye kaynattık bişeyler ama bakalım önümüzdeki günler neler olucak:1rolleyes:

ya benim canim sıkıldı sürekli görüştüğümüz birisi bana cok kilo almşssın sen dedi oysaki normal kilomdan 1 kilo aldım morelim cok bozuldu ya acaba gercekten cok mu kilolu gösteriyorum şimdi durduk yere canım sıkıldı offfffffff ya

:) takma kafana canım kaç kilo ile hamile kaldın

zeynepcim ne güzelliği ne kilosu bu saatten sonra güzellikle uğraşcak halimiz varmı. hamilelik hormonları yüzenden vücutta şişikler oluşurmuş önemli olan bebişimizin ve bizim sağlıklı olmamız artık doğuma kadar güzellik müzellik unutun arkadaşlar...

sakın bunu diyen zat-ı muhterem çok haset etmiş olmasınjeyyar
alış yavrukuş bak bu süreç sana dostunu düşmanını gösterecektir yerimseniben
sen sakın ama sakın takma kafana ve hatta alırsan da sefan olsun bacım

bu arada benden tam 1 gün büyükmüşsün, geçmiş doğum günün kutlu ola :)

Son düzenleme:
boşverin ya ne kilosu.. bunu dert ettiğini hamile kalamayan arkadaslar duymasın sakın. sağlık olsun hepsine çare bulunur inş..

sagolun ya içim rahatladı biraz da olsa zaten duygusal bir dönem geciriyorum neyse cok sağol canım :1rolleyes:

sagol canım ya morel oluyo

slm kizlar bebisimin kalp atisini gordum cok sukur muhtesemdi kizlar cok mutluyummmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…