-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.381
merhaba canım,seninle de paylaşayım dedim. malum bugün 11.haftaya girdik. bu hafta bebeklerimizin en hızlı geliştikleri haftaymış. ne kadar heyecan verici değil mia.s
kızlar dün bişey keşfettim bu golden elme varya yeşil hafif ekşi ondan yiyin süper geldi bana denemeye değer.önceden midem dönüyodu resmen ha çkardım ha çıkarcam durumundaydım ama bu elme ila. gibi geldi yaaaaa :) kızlar bi deneyin bence a.s.
kızlar dün bişey keşfettim bu golden elme varya yeşil hafif ekşi ondan yiyin süper geldi bana denemeye değer.önceden midem dönüyodu resmen ha çkardım ha çıkarcam durumundaydım ama bu elme ila. gibi geldi yaaaaa :) kızlar bi deneyin bence a.s.
ya benim canim sıkıldı sürekli görüştüğümüz birisi bana cok kilo almşssın sen dedi oysaki normal kilomdan 1 kilo aldım morelim cok bozuldu ya acaba gercekten cok mu kilolu gösteriyorum şimdi durduk yere canım sıkıldı offfffffff ya
ya benim canim sıkıldı sürekli görüştüğümüz birisi bana cok kilo almşssın sen dedi oysaki normal kilomdan 1 kilo aldım morelim cok bozuldu ya acaba gercekten cok mu kilolu gösteriyorum şimdi durduk yere canım sıkıldı offfffffff ya
nesliiii kııııssss 6 dan sonrasına kafam basmadı ya bulamadım kaldım bacım burda :S
hadi sen gezdinde ağrıyor ben bütün gün oturdum benim niye ağrıyor acaba.ben düşündümki bugün normalde adet tarihim onunla alakası olabilirmi acaba. senin adet tarihin ne zamandı canımcım?
zeynepcim ne güzelliği ne kilosu bu saatten sonra güzellikle uğraşcak halimiz varmı. hamilelik hormonları yüzenden vücutta şişikler oluşurmuş önemli olan bebişimizin ve bizim sağlıklı olmamız artık doğuma kadar güzellik müzellik unutun arkadaşlar...
sakın bunu diyen zat-ı muhterem çok haset etmiş olmasınjeyyar
alış yavrukuş bak bu süreç sana dostunu düşmanını gösterecektir yerimseniben
sen sakın ama sakın takma kafana ve hatta alırsan da sefan olsun bacım
bu arada benden tam 1 gün büyükmüşsün, geçmiş doğum günün kutlu ola :)
slm kizlar bebisimin kalp atisini gordum cok sukur muhtesemdi kizlar cok mutluyummmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: