2008 Aralık Anneleri

kizlar az sonra doktorda randevum var isallah bu kez kalp atisini gorebiliriz 6+2 oldugumda gitmistik gorunmemisti bakalim simdi gorunecekmi bana dua edin canlarim

inşallah loracım ben çarşamba günü 7+4 haftalıkkken gördüm muhteşem bişey şekil almaya başlamış bile bebeğimm inşallah sende duyarsın canım

günaydın kızlar nasılsınz?loracım sanada kolay gelsin inş.bend 7+4deyken görmüştüm kendisini ve kalp atışlarını.şimdi 10+0 dayız...

herkese günaydınnn , lora cım hiçmi hiç stres yapma allahın izniyle çatır çatır duyucaksın bebişinin pıt pıt larını , bende 9+6 günlük hamişim 7. hafta da görmüştüm fındık kurdumun pıtlarını , allah hayırlısıyla bütün annelerin yavrularını kucaklarına sağlıcakla almalarını nasip aminnnn

günaydın arkadaşlar. aranızda hala kasık ağrıları çeken varmı ve bel ağrısı

ben varım canımyerimseniben
özellikle sağ kasığım bugün çok ağrıyor.benneyaptımki
dün bütün gün dışarıdaydım. yoruldum galiba
bugün hep yatıyorumkafamçokkarıştı
dikkat edelim yorulmayalım bizler canım.....

ARKADAŞLAR BENDE BEBEĞİMİN KALBİNİN ATTIĞINI GÖRDÜM.AMA SESİNİ DUYMADIM SESİNİ DUYMAK İÇİN ULTRASON CİHAZI HARİCİNDE BAŞKA BİR CİHAZ İLEMİ DUYULUYOR.

ben varım canımyerimseniben
özellikle sağ kasığım bugün çok ağrıyor.benneyaptımki
dün bütün gün dışarıdaydım. yoruldum galiba
bugün hep yatıyorumkafamçokkarıştı
dikkat edelim yorulmayalım bizler canım.....

hadi sen gezdinde ağrıyor ben bütün gün oturdum benim niye ağrıyor acaba.ben düşündümki bugün normalde adet tarihim onunla alakası olabilirmi acaba. senin adet tarihin ne zamandı canımcım?

hadi sen gezdinde ağrıyor ben bütün gün oturdum benim niye ağrıyor acaba.ben düşündümki bugün normalde adet tarihim onunla alakası olabilirmi acaba. senin adet tarihin ne zamandı canımcım?

bu mümkün zaten canım. bazı vücutlar adet tarihinde yine böyle tepkiler verebiliyormuş.endişelenme bence.

bu mümkün zaten canım. bazı vücutlar adet tarihinde yine böyle tepkiler verebiliyormuş.endişelenme bence.

herşeyden şüphelenir oldum ya öksürmekten ve hapşırmaktan bile korkuyorum.bebişime bişey olur diye.derlerya sakınılan göze çöp batar aksine bende sabahtan beri hapşırıyorum senağlama

herşeyden şüphelenir oldum ya öksürmekten ve hapşırmaktan bile korkuyorum.bebişime bişey olur diye.derlerya sakınılan göze çöp batar aksine bende sabahtan beri hapşırıyorum senağlama

canım benim de 4 aydır falan alerjim başladı,ev tozlarına alerjim varmış meğer. ben de günde 20-30 kere kuvvetlli şekilde hapşuruyordum. ve inan her hapşurmada karnımı tutuyorum,sankji düşmesin bebeğim diye.
bu durumu doktora da sordum,dedim bir şey olur mu diye cok endişeleniyorum ben.endişelenmene gerek yok dedi bana. sonuçta o bebek pamuk ipliğiyle bağlı değil dedi. sende rahat ol canım..

canım benim de 4 aydır falan alerjim başladı,ev tozlarına alerjim varmış meğer. ben de günde 20-30 kere kuvvetlli şekilde hapşuruyordum. ve inan her hapşurmada karnımı tutuyorum,sankji düşmesin bebeğim diye.
bu durumu doktora da sordum,dedim bir şey olur mu diye cok endişeleniyorum ben.endişelenmene gerek yok dedi bana. sonuçta o bebek pamuk ipliğiyle bağlı değil dedi. sende rahat ol canım..

benimde aynı şekilde canım bende karnımı tutuyorum.içimi rahatlattın çok sağol:1hug:

çok içten bir yazı olmuş. öncelikle paylaştığın için teşekkürler. burda sıkıntıları da mutlulukları da palaşıyoruz. hiç yüzünü görmediğin birinin senin derdine ortak olması,bildiği çareleri aktarması insana çok iyi geliyor. inş yakında senin de hayırlı haberlerini alırız. bize mutlaka haber ver,pozitif ya da negatif. hem negatif cıksa bile burada bunu paylaşabileceğin onlarca belki yüzlerce insan var. seni çok rahatlatıcaklarına derdine ortak olacaklarına eminim.. sevgiler a.s.

çok teşekkür ederim desteğiniz için.Umarım yarın iyi haberler verebilirim

X