2008 Aralık Anneleri

kelebeğim bende aynen senin gibi feci hazımsızlık çekiyorum...bizim tarihlerimizde senle aynıydı :)))

inş. canım sizlerin problemlerini buradan okudukca sanki bende yaşıyodumda benim hazımsızlık dışında başka bir sorunum yok çok şükür kimseninde olmasın canım rabbim yar ve yardımcın olsun

sorma ya,şu hazımsızlık olayı da ben de bir çözüm bulabilmiş değilim.
sabhaları bir sürü kayısı yiyorum,yanında ılık su içiyorum aç karnına,akşamları da yemekten sonra rezene çayı içiyorum ama 4-5 gündür -cok afedersiniz- lavaboya gidemedim. çatlamak üzereyim. hiç böyle bişey gelmemeişti başıma. hiç mi etkisini göstermez anlamıyorum ki.. sen bir şeyler yapıyor musun hazımsızlık için?

bhk cım valla benim tualete gitme problemim yok ama midem kesinlikle yemekleri hazmetmiyo...ayıptır sölemesi sürekli geyiriyorum ya...çok fena...

valla bhkcım benim tualete çıkma problemim yok..benim midem yediklerimi hazmetmiyo...sürekli ayıptır sölemesi geyiriyorum...

valla bhkcım benim tualete çıkma problemim yok..benim midem yediklerimi hazmetmiyo...sürekli ayıptır sölemesi geyiriyorum...

nasıl yani anlamadım CADIARZU

benim de hazmetmiyor işte,yediklerim sürekli içimde,zor nefes alıyorum walla.

ayrıca geyiriyosan bu sindirim vae demek değil mi ki:1no2:

benimde kafam karıştı şimdi valla...neyse ben şöle diim o zmn ...ben yemek yiyorum ve direk geyirmeye başlıyorumm..ama sürekli yani...yada gazmı demek bu bilemedim....ama tualete çıkabiliyorummm...

benimde kafam karıştı şimdi valla...neyse ben şöle diim o zmn ...ben yemek yiyorum ve direk geyirmeye başlıyorumm..ama sürekli yani...yada gazmı demek bu bilemedim....ama tualete çıkabiliyorummm...

senin ki gaz oluyor heralde. tuvalete cıkabiliyorsan hazımsızlık problemin yok demektir. bendeki şikinliği bir görsen anlarsın ne demek hazımsızlık:roflol:

Merhaba kizlar ben yeniyim burda. Henüz Anne adayim sizler gibi bende kismet olursa

aralikda bebegimi kucagima alicagim. Allah herkese bu duyguyu yasatsin Insallah :)

Bütün Annelere nazar deymesin !!!!!!

canım bana kayası falan bir fayda vermiyo daha cok kilo yapıyo ben akşamları sennalax diye bir ilaç var ondan içiyorum istesemde istemesemde doktor içebilirsin demişti yoksa gunlerce wc ye cıkamıyorum kabızlıktan inanırmısın gecen gun tam yarım saat wc deydım resmen yıldızları saydım ıkınmahtan ben doğumlarımda bile o kadar ıkınıp zorlanmamıştım şu kabızlık kadar berbat bişi yok pilav yemiyorum hamur işi yemiyorum mayalı poğacalar falan yemiyorum ama bu hazımsızlık ve kabızlıktan kilo alıyorum malesef.

alemsin yaaaaaa cok komik balık gibi aval aval bakan bir cocuk haaaa süpersiniz siz bence allah hepimizi iyi etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…