- 2 Nisan 2008
- 1.164
- 34
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.081
allah bagışlasın ilk bebeginiz mi:uhm:benim ilk
Allaha şükür ya.. mevcut şeylere de problem demiycem şükürsüzlük olmasın.Herşey yolunda hamdolsun. Allah böyle devam ettirsin inş..
merhaba tatlı anneler ben eylül annesi olacaktım ama bebeğim düştü ve şimdide süpriz bi şekilde hamile kaldım 6+6 haftalık hamileyim. muhtemel doğum tarihim aralık 20
benim merak ettiğim bi konu var hamile olupta evinde evcil hayvan besleyen birileri varmı acaba biz evimizde kedi besliyoruz doktorlara ve veteriner hekimlere danıştık dışarı çıkmadığı çiğ et yemediği ve aşıları tam olduğu sürece sorun olmayacağını söylüyor sizin bi fikriniz bi bildiğiniz var mı :uhm:
yok arkadaşım benim hani tekne kazıntısı derlerya ondan17 yaşında bir kızım ve 14 yaşındada bir oğlum var. bu bana rabbimin bir hediyesi sonradan sonraya ama inan ben unutmuşum diğer hamileliklerimide sanki ilkmiş gibi geliyo allah hepimize kolaylıklar versin canım.a.s.
merhaba tatlı anneler ben eylül annesi olacaktım ama bebeğim düştü ve şimdide süpriz bi şekilde hamile kaldım 6+6 haftalık hamileyim. muhtemel doğum tarihim aralık 20
benim merak ettiğim bi konu var hamile olupta evinde evcil hayvan besleyen birileri varmı acaba biz evimizde kedi besliyoruz doktorlara ve veteriner hekimlere danıştık dışarı çıkmadığı çiğ et yemediği ve aşıları tam olduğu sürece sorun olmayacağını söylüyor sizin bi fikriniz bi bildiğiniz var mı :uhm:
maşallah allahbagışlasın benim ilk bebegim 2.5 sene olmadı aşılama denedim olmadı allahın bir lutfu bana dogum günü hediyesi verdi şükürler olsuna.s.
cok şükür allahıma şükürler olsun allahım tedavi olanalra tez zamn da bebek nasip etsinne güzel yaaaa rabbim fazla aratmamış. allah tedavi olupta her ay müjdeli haber bekleyenlerinde gönlüne göre versin ve yardımcıları olsun bizlerede sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
cok şükür allahıma şükürler olsun allahım tedavi olanalra tez zamn da bebek nasip etsin
kac yaşındasını z siz
teşekkürederim cevaplarınız için hamilelik sürecinde pek bi sorun yaşayacağımı bende düşünmüyorum açıkcası ama bebeğim doğduğunda yanına yaklaşması bebeğin bağışıklık sistemi sıfır olduğundan iyi olurmu bilmiyorum en azından ilk aylarda kedimden vazgeçmeyi düşünmüyorum ama aynı şekilde aile büyükleride baskı yapacak offf zor günler bekliyo yani beni bu konuyla ilgili :Sslm benim de kedim var.... 6+3 hamileyim. Doktorum aynen sizin söylediğiniz gibi aşıları tamam ise bir problem yok hatta bebiş açısından alerji ve astım olma ihtimalini azalttığı için çok iyi dedi. Veterinerimiz doktorun söylemine ek olarak bir problem olmaz ama önlem olarak tuvalet kabını bu süre içinde eşiniz temizlerse daha iyi olur dedi. Hem koku, hem de toz kalktığı için dedi. Onlar da bize muhtaç büyümeyen bebekler... Nooolurr araştırmadan terk etmeye çalışanları bizler bilgilendirmeye çalışalım.
teşekkürederim cevaplarınız için hamilelik sürecinde pek bi sorun yaşayacağımı bende düşünmüyorum açıkcası ama bebeğim doğduğunda yanına yaklaşması bebeğin bağışıklık sistemi sıfır olduğundan iyi olurmu bilmiyorum en azından ilk aylarda kedimden vazgeçmeyi düşünmüyorum ama aynı şekilde aile büyükleride baskı yapacak offf zor günler bekliyo yani beni bu konuyla ilgili :S
benimde evde akvaryumum vardı bir başkasına verdim.
hamileyken evde ne tür olursa olsun hayvan beslemek sankıncalıymış.
perhancım balığın ne sakıncası olabilirmişki (seni çok sevdim kız benŞeniz )
:roflol:
evet allah uzun ömür versinhepinizden buyüğüm canım söylemesi ayıp ama 35 yaşındayım
evet yaa bebekler şirinlerkızlar valla bayıldım bi tıklayın
http://www.youtube.com/watch?v=A9vGziTR8Oo&feature=related