2008 Aralık Anneleri

normalde gidip almazdı ben ağlamaya başlayınca koşturdu.
baktı susacak gibi değilim hehehehehehehehe
süperiz tabi hepte öyle olcaz kızlarr

sağol canım allah rahatlık versin bende yatıyorum zaten artık
bebişide senide kocaman öptüm byee

günaydınlar, bhk bulantı için ne önerirsin?

benim 1 haftadır falan rahatladı biraz. yani önceden hiç bir şey kar etmiyordu,sadece ilaç içerek rahatlayabiliyordum.şimdi sık sık bir şeyler yiyince iyi oluyorum. bu durumu tercih ederim diğerine. eve cubuk kraker stoğu yaptım,kötü olunca ondan atıştırıyorum.sürekli bir şeyler yesem dombili olucam yoksa doğuma kadartatlicadiarzu

senin nasıl bulantıların,kötü müsün?

günaydın aralık anneleri hayırlı sabahlarrrrrrrr yaaa akşam bir soru sordum ama bazen benim bil. her ytazılan gelmeyebiliyo birbirinizin online olduğunu nereden biliyonuz başka bir bölümden falanmı konuşuyonuz dedim okuyanınız varmı cevaplarmısınız bende katılmah istiyorum ama beceremiyorum.

nikinin yanında yeşil olunca cevrim ici bebegin kac haftalık senin

ya sorma, 2-3 günden beri çok kötü, aralarda oluyordu, şimdi tam gün var. bişeyler yiyince 5-10 dak, iyi geliyor, sonra yine başlıyor.

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese başağrısı yaşıyormusunuz kızlar dün gece çok ağrıdı başım şimdi daha iyi

sizlere de hayırlı cumalar canlarım.. bu mübarek günün hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…