2008 Aralık Anneleri

allah bagışlasın ilk bebeginiz mi:uhm:benim ilk

yok arkadaşım benim hani tekne kazıntısı derlerya ondan:eek:17 yaşında bir kızım ve 14 yaşındada bir oğlum var. bu bana rabbimin bir hediyesi sonradan sonraya ama inan ben unutmuşum diğer hamileliklerimide sanki ilkmiş gibi geliyo allah hepimize kolaylıklar versin canım.a.s.

Allaha şükür ya.. mevcut şeylere de problem demiycem şükürsüzlük olmasın.Herşey yolunda hamdolsun. Allah böyle devam ettirsin in
ş..

inş. canım sizlerin problemlerini buradan okudukca sanki bende yaşıyodumda benim hazımsızlık dışında başka bir sorunum yok çok şükür kimseninde olmasın canım rabbim yar ve yardımcın olsun

merhaba tatlı anneler ben eylül annesi olacaktım ama bebeğim düştü ve şimdide süpriz bi şekilde hamile kaldım 6+6 haftalık hamileyim. muhtemel doğum tarihim aralık 20
benim merak ettiğim bi konu var hamile olupta evinde evcil hayvan besleyen birileri varmı acaba biz evimizde kedi besliyoruz doktorlara ve veteriner hekimlere danıştık dışarı çıkmadığı çiğ et yemediği ve aşıları tam olduğu sürece sorun olmayacağını söylüyor sizin bi fikriniz bi bildiğiniz var mı :uhm:

merhaba tatlı anneler ben eylül annesi olacaktım ama bebeğim düştü ve şimdide süpriz bi şekilde hamile kaldım 6+6 haftalık hamileyim. muhtemel doğum tarihim aralık 20
benim merak ettiğim bi konu var hamile olupta evinde evcil hayvan besleyen birileri varmı acaba biz evimizde kedi besliyoruz doktorlara ve veteriner hekimlere danıştık dışarı çıkmadığı çiğ et yemediği ve aşıları tam olduğu sürece sorun olmayacağını söylüyor sizin bi fikriniz bi bildiğiniz var mı :uhm:

canım bizimde kedimiz var ama ben buaralar pek istemiyorum evde acaip tüy dökmeye başladı bizimki ama hamileleikte kedinin bi zararı olmazmış hatta astıma ve alerjiye karşı bağışıklık kazanırmış bebek öle diyolar ama dediğim gibi bizimki tüy döküyo ben istemiyorum kapının önüne yer yaptık kızımda beni protesto ediyo nerdeyse kedinin yanına yer yapıp yatıcak sırnaşık şey

yok arkadaşım benim hani tekne kazıntısı derlerya ondan:eek:17 yaşında bir kızım ve 14 yaşındada bir oğlum var. bu bana rabbimin bir hediyesi sonradan sonraya ama inan ben unutmuşum diğer hamileliklerimide sanki ilkmiş gibi geliyo allah hepimize kolaylıklar versin canım.a.s.

maşallah allahbagışlasın benim ilk bebegim 2.5 sene olmadı aşılama denedim olmadı allahın bir lutfu bana dogum günü hediyesi verdi şükürler olsun:emir_bebek:a.s.

benim de evde besledigim bir muhabbet kuşu var dr sordum eger sen bakımını üstlenmezsen sorun olmaz dedi
bebegin hayırlı olsun aynı anda seninle hatta bir gün öndesin6+5 haftalıgım allah bagışlasın

maşallah allahbagışlasın benim ilk bebegim 2.5 sene olmadı aşılama denedim olmadı allahın bir lutfu bana dogum günü hediyesi verdi şükürler olsun:emir_bebek:a.s.

ne güzel yaaaa rabbim fazla aratmamış. allah tedavi olupta her ay müjdeli haber bekleyenlerinde gönlüne göre versin ve yardımcıları olsun bizlerede sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

ne güzel yaaaa rabbim fazla aratmamış. allah tedavi olupta her ay müjdeli haber bekleyenlerinde gönlüne göre versin ve yardımcıları olsun bizlerede sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
cok şükür allahıma şükürler olsun allahım tedavi olanalra tez zamn da bebek nasip etsin

kac yaşındasını z siz:eek:

slm benim de kedim var.... 6+3 hamileyim. Doktorum aynen sizin söylediğiniz gibi aşıları tamam ise bir problem yok hatta bebiş açısından alerji ve astım olma ihtimalini azalttığı için çok iyi dedi. Veterinerimiz doktorun söylemine ek olarak bir problem olmaz ama önlem olarak tuvalet kabını bu süre içinde eşiniz temizlerse daha iyi olur dedi. Hem koku, hem de toz kalktığı için dedi. Onlar da bize muhtaç büyümeyen bebekler... Nooolurr araştırmadan terk etmeye çalışanları bizler bilgilendirmeye çalışalım.

slm benim de kedim var.... 6+3 hamileyim. Doktorum aynen sizin söylediğiniz gibi aşıları tamam ise bir problem yok hatta bebiş açısından alerji ve astım olma ihtimalini azalttığı için çok iyi dedi. Veterinerimiz doktorun söylemine ek olarak bir problem olmaz ama önlem olarak tuvalet kabını bu süre içinde eşiniz temizlerse daha iyi olur dedi. Hem koku, hem de toz kalktığı için dedi. Onlar da bize muhtaç büyümeyen bebekler... Nooolurr araştırmadan terk etmeye çalışanları bizler bilgilendirmeye çalışalım.
teşekkürederim cevaplarınız için hamilelik sürecinde pek bi sorun yaşayacağımı bende düşünmüyorum açıkcası ama bebeğim doğduğunda yanına yaklaşması bebeğin bağışıklık sistemi sıfır olduğundan iyi olurmu bilmiyorum en azından ilk aylarda kedimden vazgeçmeyi düşünmüyorum ama aynı şekilde aile büyükleride baskı yapacak offf zor günler bekliyo yani beni bu konuyla ilgili :S

teşekkürederim cevaplarınız için hamilelik sürecinde pek bi sorun yaşayacağımı bende düşünmüyorum açıkcası ama bebeğim doğduğunda yanına yaklaşması bebeğin bağışıklık sistemi sıfır olduğundan iyi olurmu bilmiyorum en azından ilk aylarda kedimden vazgeçmeyi düşünmüyorum ama aynı şekilde aile büyükleride baskı yapacak offf zor günler bekliyo yani beni bu konuyla ilgili :S

Aynen ben de ne yapacaz diye düşünüyorum. Netten araştırdım kedili bebekli arkadaşlarıma soruyorum. Genel tanı ilk aylarda temas ettirmeden, birbirlerini görsünler ama ulaşamasınlar şeklinde. Nasıl olacak bilmiyorum. Beşik koruma tülleri varmış, hem sinek v.s. giremiyo hem de kedi giremez. Ne biliyim mutlaka bunalıma girecek ama sokakta ölmesinden iyidir çok sıkıştığımda, büyükler, misafirler falan geldiğinde kediyi odaya kaparım mecburen.

benimde evde akvaryumum vardı bir başkasına verdim.
hamileyken evde ne tür olursa olsun hayvan beslemek sankıncalıymış.:KK43:

perhancım balığın ne sakıncası olabilirmişki (seni çok sevdim kız benŞeniz )
:roflol:

canım benim sağol bende seni çok sevdim.
dediklerine göre balığa bakma çocuğun balık gibi olur diyorlar.
hani onların saf saf bakışları varya o yüzden öyle olurmuş güye
aman allahım allah korusun yarabbim
:1no2::1no2:

X