2008 Aralık Anneleri

evet allah uzun ömür versin

tecrübeli annesin ne güzell

inanırmısın canım yıllar sonra tecrübe falan pek kalmıyo insanın kendine güveni azalıyo tamam daha bilinçli oluyosun ama bu seferde sabır gösterip ona yetebilecekmiyim kaygıları başlıyo bazen geceleri düşünmekten uykularım kacıyo bir bebeğin ve cocuğun sorumluluğu öyle buyuk ve ağırki ama rabbim kolaylığını verir inş. diye dua ediyorum canım

sırnaşık şeykelebeğim aynı sorun bendede var.kızım lise 1e gidiyor.
ama tecrübe falan kalmadı.
ben çocuk büyütmeyi unuttumsırnaşık şey

sırnaşık şeykelebeğim aynı sorun bendede var.kızım lise 1e gidiyor.
ama tecrübe falan kalmadı.
ben çocuk büyütmeyi unuttumsırnaşık şey

benim kızımda lise 3 e gidiyo 8. sınıfa giden oğlumda var bebiş doğasıya dahada buyucekler insan utanıyoda bazen boyunca çocuklarından:eek:klava:

kızlarrrr
ben bu aralar sinirliyim gerginim
sizlerde de oluyormu bu tür şeyler

hemde nasıl olmadık sebeplerden dolayı bağırıp çagırdıgım oluyo incir cekirdeğini doldurmayacak sebeplerden ama kimse kaale almıyuoki hamilelikten diye dalga gecıyolar benimle daha çok sinir oluyorum.

senin 2. cocugunmu ben istemeden oldu ama içimde benden bir canlının varlığını bilmek inan bişi değiştirmiyo hamilelik gerçekten cok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin

canım benim pek farklı olmadı hamileliklerim ne mide bulantısı biliyorum ne kusma nede aşerme bazen keşke birazcık olsaydıda evdekilere naz yapabilseydim diyorum

bende de canım hiç hamilelik belirtisi yok uyku dışında..
kan testi yaptırmasm ben bile inanmayacağım

X