2008 Aralık Anneleri

yok kız ben çek cumhuriyetinde yaşamıyorum türkiyede yaşıyorum. onu yanlışlıkla yapmışım ben:)))

canlarım sezeryan olma ihtimali kaçıncı ayda belli olur bi fikriniz varmı benim ilki normal oldu ama içime busefer normal doğuramıcakmışım gibi geliyofisfisfis

kızlar ben normal doğum istiyorum ama ağrısız epiduralli doğum. ama doktorum neder bilmiyorum belki bebiş tombik olursa sezeryan der.

canım anlatsana nasıl oldu doğumun geldiğini nasıl anladın*
beklenen gündemi doğurdun

yok canımm yaa aslında hiçbişi anlamadım desem yeridir annem doktora zorla götürmese gideceğim yoktu sabah uyandığımda kanamam vardı anneme dedim oda doğum başlamış dedi aldı götürdü beni akşam 19.00da sancılandım 21.30da da kızım doğdu pek bişi anlamadım yani

bizede allah hastaneye gitmişken doğurmayı nasip etsin allahım tabi en normali en doğalını. ben çok merak ediyorum apar topar hastaneye gidenleri genital organları hep temizmi*nasıl yani.anladız sanırım

canımm zaten hazırlıklı oluyosun hani 9 ay 10 gün derler ya ben 9.aya girişten itibaren hazırdım yani her an dourcakmışım gibi ama benim kızım 10 gün geç doğdu yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…