-
- Konu Sahibi deryahakan
bhk sen kaç haftalık duydun kalp atışını ben bu hafta gidicem doktora 6.haftam duyarmıyım merak ediyorum
ayy duramıyom kızlar ya heyecan bastı 40 dakika kaldı dr gitmeme yani bebişi görmeme
ayy duramıyom kızlar ya heyecan bastı 40 dakika kaldı dr gitmeme yani bebişi görmeme
kızlar bende 7+1 im ama son günlerde sanki pek değişiklik hissetmiyorum. mide bulantılarım azaldı sanki. kızlar bi problemle karşılaşmam değil mi.düşük yaparken ne gibi belirtiler oluyor bilgisi olan varmı
Merhabalar;
Ne güzel şey anne olucam diyebilmekAllah nasip ederse bende aralık annesiyim.dr her ne kadar karıştırsada tahmini 6 haftalık hamileyim.en son gidişimde kalp atışlarını görmüştük ufaklığın.ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı şuanda çok iyi geçtiğini söyleyemem lekelenme,ara ara kanama devam ediyor progestan iğne vs..kullandım ama hala kanama kesilmedi.evde istirahatteyim şuan hayırlısı olsun.bebiş bu kadar olumsuzluğun içinde bile kalp atışlarını gösterdi çok şükür süprizzzzz yarın kontrol var bakalım ne olucak
Herkese sağlıklı hamilelik diliyorum ve tabiii çok sağlıklı bebişlerr :1hug:
benim de 7. haftada azalmaya başladı bulantılarım. aklına hiç kötü şeyler getirme. düşük kanamayla başlıyor ve yanında şiddetli bir kasık sancısı ve bel ağrısı oluyor..
kizlaar benim hic istahim yok benim gibi olaniniz varmii
birde cok uyuyaniniz