2008 Aralık Anneleri

teşekkürler. ben ilk defa 6+3'de duymuştum kalp atışlarını o zaman 110du. sen de hayırlısıyla duyarsın inşallah, gerçekten çok heyecanlı bir an.

ballım gelince haber ver ya bende çok heyecanlıyım sen duyarsan belki bende duyarım.entirex bizdede aynı heyecan kalbim hiç böyle atmadı sanırım hayatımda.

benimkinin ilk atışlarını zayıf bulmuş doktorum, bu sefer gittiğimde gümbür gümbür atıyordu maşallah. darısı sizlerin başına inşallah. Allah hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin..

ya benide gidecekmişim gibi heyecanlandırdır yaa of hayırlı haberlerle gel ay çok merak ediyorum duycan mı diye heralde duyarsın entirex duymuş ya.aynı dönemde.entirex güzel duan için aminnnn canım.kalplerimiz birlikde.a.s.

kızlar bende 7+1 im ama son günlerde sanki pek değişiklik hissetmiyorum. mide bulantılarım azaldı sanki. kızlar bi problemle karşılaşmam değil mi.düşük yaparken ne gibi belirtiler oluyor bilgisi olan varmı

ballım merakla bekliyorum haberini. benimkide 6+4 günlük. sen duyarsan belki bende duyarım. gerçi benim randevum cumartesi günü. daha 5 gün bekleyeceğim ama çok merak ediyorum!

aranıza tekrar katıldım arkadaşlar. gerçi yokluğum çok fazla belli olmamıştır..

Merhabalar;
Ne güzel şey anne olucam diyebilmek Allah nasip ederse bende aralık annesiyim.dr her ne kadar karıştırsada tahmini 6 haftalık hamileyim.en son gidişimde kalp atışlarını görmüştük ufaklığın.ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı şuanda çok iyi geçtiğini söyleyemem lekelenme,ara ara kanama devam ediyor progestan iğne vs..kullandım ama hala kanama kesilmedi.evde istirahatteyim şuan hayırlısı olsun.bebiş bu kadar olumsuzluğun içinde bile kalp atışlarını gösterdi çok şükür süprizzzzz yarın kontrol var bakalım ne olucak
Herkese sağlıklı hamilelik diliyorum ve tabiii çok sağlıklı bebişlerr :1hug:

benim de 7. haftada azalmaya başladı bulantılarım. aklına hiç kötü şeyler getirme. düşük kanamayla başlıyor ve yanında şiddetli bir kasık sancısı ve bel ağrısı oluyor..

şükü duanı eksik etme Allah yardımcın olacaktır.Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüreği pır pır.sağlıkla kucağımıza versin bebişleri.

Allah hayırlı etsin inş. kontrolün de inş yolunda gecer. arkadasımın da 3. ay bitene kadar sürekli kanama olmuştu.şimdi oğlu kucağında. baya stresli geçiyordur tahmin edebiliyorum ama Allah hayırlı sonuçlara ulaştırsın inş. hepimizi.

düşüğün en önemli belirtisi kanamadır.kanama yoksa zaten problem yoktur.bende önce kahverengi lekelenmeler başlamıştı sonra arttı ve çok feci bi bel ağrısı sonra düşük oldu arkasından.ama bu ağrılar gebelik haftasına görede değişir.ben 2 haftalık hamileydim çok yeni olduğundan ağrı çekmedim normal hayatıma devam ettim.Allah kimseye yaşatmasın..

benim de 7. haftada azalmaya başladı bulantılarım. aklına hiç kötü şeyler getirme. düşük kanamayla başlıyor ve yanında şiddetli bir kasık sancısı ve bel ağrısı oluyor..

çok sağol canım benim lekelenme yada kanama falan olmadı şimdiye kadar çok şükür. inşallah olmazda

kizlaar benim hic istahim yok benim gibi olaniniz varmii
birde cok uyuyaniniz

uyku nasıl oluyor gel bana sor tatlicadiarzu
her gün gündüzleri bir 4-5 saat uyumazsam kendime gelemiyorum.demek vücut istiyor. iştahım da mide bulantılarımın biraz biraz azalmasıyla yeni yeni geliyor. endişelenme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…