- 9 Şubat 2008
- 1.960
- 3
- 42
- Konu Sahibi deryahakan
ben geldim dr gittim bebişimi gördüm dr karnımdan bakınca kalp atışını göremedi alttan baktı kalp atışı gözüktü herşey normalmiş kızlar rahatladım bu arada birsürü test verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim dr gittim bebişimi gördüm dr karnımdan bakınca kalp atışını göremedi alttan baktı kalp atışı gözüktü herşey normalmiş kızlar rahatladım bu arada birsürü test verdi
çok sevindim ballım ve biraz daha anlat nasıldı bebiş .şimdi sorulara geçelim tekrar ne zaman çağırdı seni - ne testi verdi daha önce yapıldımı hiç testlerin.ben geldim dr gittim bebişimi gördüm dr karnımdan bakınca kalp atışını göremedi alttan baktı kalp atışı gözüktü herşey normalmiş kızlar rahatladım bu arada birsürü test verdi
10 gün önce gittiğimde dr 5 haftalık dedi kese ölçümün de bugün gittim yani 10 gün sonra bana bebişi ölçtü yine 5 haftalık dedi anlamadım gitti dr sordum geçen geldiğimdede 5 haftalık dedin diye oda dediki bebek gözüktüğündeki ölçümler daha nettir