2008 Aralık Anneleri

ben geldim dr gittim bebişimi gördüm dr karnımdan bakınca kalp atışını göremedi alttan baktı kalp atışı gözüktü herşey normalmiş kızlar rahatladım bu arada birsürü test verdi

ben geldim dr gittim bebişimi gördüm dr karnımdan bakınca kalp atışını göremedi alttan baktı kalp atışı gözüktü herşey normalmiş kızlar rahatladım bu arada birsürü test verdi

gözün aydın canım benim. İnş hep böyle yolunda devam etsin..

iştahım yok ama acıktım mı birden acıkıyorum midem deli gibi kazınıyor .uyku ise gündüzleri zor ama akşam eve gider gitmek yemek yer yemez uyuyorum.eğer eşim geç falan gelecekse yemeği es geçip direk uykuya.

çok sevindim ballım ve biraz daha anlat nasıldı bebiş .şimdi sorulara geçelim tekrar ne zaman çağırdı seni - ne testi verdi daha önce yapıldımı hiç testlerin.

10 gün önce gittiğimde dr 5 haftalık dedi kese ölçümün de bugün gittim yani 10 gün sonra bana bebişi ölçtü yine 5 haftalık dedi anlamadım gitti dr sordum geçen geldiğimdede 5 haftalık dedin diye oda dediki bebek gözüktüğündeki ölçümler daha nettir

valla 1 ton test verdi toxplazma prolaktin vesayire bi ton rahat 7 tane var bakalım artık aç karnına olcak testlermiş bunlar 15 gün sonra tekrar gel dedi,

10 gün önce gittiğimde dr 5 haftalık dedi kese ölçümün de bugün gittim yani 10 gün sonra bana bebişi ölçtü yine 5 haftalık dedi anlamadım gitti dr sordum geçen geldiğimdede 5 haftalık dedin diye oda dediki bebek gözüktüğündeki ölçümler daha nettir

arkadasım ilk 4-5 hafta bebek minicik olduğu için hafta hesabı biraz karışabiliyor. benim de doktorun ilk söylediğiyle ikinci söylediği arasında gerekenden fazla fark vardır. ama ikinci söylediği tam da olması gereken haftaydı. 8+1 olması gerekiyordu,tam da öyle dedi gittiğimde. büyüdükçe hafta netleşiyor,asıl o zamnalar uyumsuzluk olursa zaten doktor gereken seyi söylüyor. bunda garip bir durum yok bence.

o zaman çarşamba bende duyarım kalp atışlarını dyimi kızlar bana ilk hafta 4 haftalık demişti o hesaba göre şimdi 6 haftalık

kızlar cumartesi bende dr. gittim ve bebeğim tek ikiz ihtimali vardı da çok heycanlandım kalbide atıyordu ses duymadık ama yanıp sönüyordu.Ults. göre 7 haftalık ama 6+2 felan olmalı benim hesabıma göre neyse zamanla netleşir herhalde :emir_bebek:

gözün aydın ballım. bebeğin kalp atışlarını duymuşsun. inşallah bende duyabilirim . cumartesi günü gideceğim doktora.
benimkide şu an 6+4 günlük. üstten gözükmeyecekmi yoksa yinemi alttan bakacaklar? bunun zararı yoktur değilmi bebişimize?

şimdi merakla gökdenizin doktor muayenesini bekliyorum. umarım sende duyabilirsin canım bebişini. Sonra sıra bana gelecek :) büyük bir sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum :)

alttan bakmanın bebeğe zararı yokmuş benim doktorumda bi dahaki geldiğinde dışardan bakarız dedi ama duymazsa demek vajinal bakacak.hayırlısı olsun iyi olsunda bebişler.

merhaba kızlarrrrr ben eylülde anne olacağım bebeğim bugün 19+2 şimdi sizi okuyunca tekrar ilk dönemlerime gittim allah hepinize en yakın zamanda kalp atışlarını duymayı, ikili testlerini yaptırmayı,hareketlerini duymayı nasip etsin olurda birşeyler paylaşmak isterseniz yada soru sormak ben hep buralardayım beklerim arkadaşlar :))) allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.

kızlar bizde aralık anneleri olarak 5-6 hafta sonra öğrenmeye başlarız artık dime cinsiyetleriniCADIARZU

hadi bakalim yazin icinize ne doguyor bebeleriniz
ben
oglum olmasigi istedigim icin hep erkek istiyorum sagliklisindano yuzden erkek gibi geliyor

X