2008 Aralık Anneleri

himmm benimkine baktinmi yaa bit kadar bisey var ben onu bebek diye biliyorumm onun etrafini saran yuvarlak cizgiyide kese olarak yaniliyomuyum yaa

merhaba Aralık annelerim..
cok stresli bir gün geçirdim ben. cuma gecesi tam yatacağım zaman kanamam geldi. daha önce de düşük yamıştım ve kanamayla başlamıştı. şok geçirdim.ağlamaya başladım.bütün gece boyunca ağladım. sabaha kadar uyuyamadım. allahtan cmtsi sbh randevumuz vardı. ağlaya ağlaya gittim doktora. korkarak ultrasona girdik. Allahıma binlerce şükürler olsun ki bebeğim iyiymiş.(8+2)deyim şu anda. kalbi pıtır pıtır atıyordu. kanama da geçti. ama o kadar cok korktum ki anlatamam.Allahım bir daha yaşatmasın inş. hepimize ve bebeklerimize sağlık versin inş. hepinizi öpüyorum a.s.

canım çok geçmiş olsun ama şükürler olsunki şimdi iyisinz.aynııyız bu arada bende 8+2 im.neden kanama olmuş acaba temzilk falnmı yapmıştın.çok öpüyorum ..

cok stresli bir gün geçirdim ben. cuma gecesi tam yatacağım zaman kanamam geldi. daha önce de düşük yamıştım ve kanamayla başlamıştı. şok geçirdim.ağlamaya başladım.bütün gece boyunca ağladım. sabaha kadar uyuyamadım. allahtan cmtsi sbh randevumuz vardı. ağlaya ağlaya gittim doktora. korkarak ultrasona girdik. Allahıma binlerce şükürler olsun ki bebeğim iyiymiş.(8+2)deyim şu anda. kalbi pıtır pıtır atıyordu. kanama da geçti. ama o kadar cok korktum ki anlatamam.Allahım bir daha yaşatmasın inş. hepimize ve bebeklerimize sağlık versin inş. hepinizi öpüyorum a.s.

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et pek fazla iş falanda yapma rabbim sana ve bebeğine sağlık varsin bitanem.

canım çok geçmiş olsun ama şükürler olsunki şimdi iyisinz.aynııyız bu arada bende 8+2 im.neden kanama olmuş acaba temzilk falnmı yapmıştın.çok öpüyorum ..

yok ya hiç yapmamıştım. doktor da ordun mu kendini falan dedi. bazı kanamaların sebebi bir türlü bilinemiyormuş. hatta benim doktorun 9 ay boyuca kanaması olmuş:bbo: ne berbat ve tedirgin edici bir durum değil mi? neyse Allah korusun hepimizi inş... saol canım iyi dileklerin için

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et pek fazla iş falanda yapma rabbim sana ve bebeğine sağlık varsin bitanem.

saol canım benim. hiçbiiş yapmıyorum zaten. iyice korktum. hastaneye giderken bebeğim iyiysedoğuma kadar her gün birşey yapacağıma dair Allah söz verdim. şimdi ona başladım. inş herşey yolunda gider...

canım çok geçmiş olsun. Allaha şükür iyiymişsiniz. Bende çok korkuyorum kanamadan. hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alsak :) Çok dua ediyorum bunun için.
kendine ve bebişine iyi bak.

çok geçmiş olsun ama sonucun iyi olmasına sevindim iyiki randevun varmış yoksa için rahat etmez tedirgin olurdun.çok sevindim ya iyi olmanıza kendini yorma fazla.dikkat et tamam mı.:emir_bebek:

kızlaarrrr mide bulantılarınıza karşı nelr yapıyorsunuz. benim çok fena. yediğim çıkıyor. ilaçta fayda etmiyor :KK43:
ne yapacağım böyle?

canım çok geçmiş olsun. Allaha şükür iyiymişsiniz. Bende çok korkuyorum kanamadan. hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alsak :) Çok dua ediyorum bunun için.
kendine ve bebişine iyi bak.

saol canım ya.. Allah bir daha yaşatmasın böyle tedirginlikler inş. doktor hareketlerini kendiniz hissedene kadar böyle tedirginlikler hep yaşıcaksınız dedi. sonra zaten kendiniz kontrol edersiniz dedi.. Allahım o günlere hemen gelelim inş..

çok geçmiş olsun ama sonucun iyi olmasına sevindim iyiki randevun varmış yoksa için rahat etmez tedirgin olurdun.çok sevindim ya iyi olmanıza kendini yorma fazla.dikkat et tamam mı.:emir_bebek:

evet canım ,randevunun olması cok iyi oldu gerçekten. olmasaydı da zaten acilden giriş yapıp giderdim yine. kanama en ihmale gelmeyen konu cünkü. neyse.. cok saol iyi dileklerin için...

kızlaarrrr mide bulantılarınıza karşı nelr yapıyorsunuz. benim çok fena. yediğim çıkıyor. ilaçta fayda etmiyor :KK43:
ne yapacağım böyle?

benim ki o boyutta değildi ama,yediğini cıkaracak derecede olursan verdiğim mide bulantısı ilacının iğne şekli var dedi doktor.hem daha uzun süre etkili oluyormuş hem de rahatlatıyormuş baya. bir sor istersen doktruna.. mide bulantısı cok zor biliyorum,rahatlarsın inş..

merhabalar..
ben de 6+4 günlük hamileyim.
kendimi pek hamile gibi hissetmiyorum ama; bulantı, kusma, tiksinme hiç bir şey yok.. sadece bazen karın ağrısı oluyor.

bhk sen kaç haftalık duydun kalp atışını ben bu hafta gidicem doktora 6.haftam duyarmıyım merak ediyorum

cnm ben bugün 6+4 oldum dr gidecem saat 12 de bakalım kalp atışlarını duyabilecekmiyim gelince yazarım zaten resminide koyarım inşallah bi aksilik çıkmasın dua edin azda olsa korku var acaba diye

ben de hayırlısıyla aralıkta anne olacağım ::) gerçekten de inanılması güç mucize gibi bir olay bizim için. kurban bayramı öncesi sonrası veya bayramda, herşey yolunda giderse kucağımıza alabileceğiz bebeğimizi. ilk 3 ay riskli biliyorsunuz, çok umutlanmadan beklemeye çalışıyorum ama maalesef olmuyor. çok heyecanlı bir gebeyim :). şu anda 7+2 oldu. kalbi 144 atıyor, allahıma çok şükür. maalesef ilk ayları eşimden uzak geçiriyorum. gelmesine 1 hafta kaldı, yolunu hasretle bekliyorum.

ben de hayırlısıyla aralıkta anne olacağım ::) gerçekten de inanılması güç mucize gibi bir olay bizim için. kurban bayramı öncesi sonrası veya bayramda, herşey yolunda giderse kucağımıza alabileceğiz bebeğimizi. ilk 3 ay riskli biliyorsunuz, çok umutlanmadan beklemeye çalışıyorum ama maalesef olmuyor. çok heyecanlı bir gebeyim :). şu anda 7+2 oldu. kalbi 144 atıyor, allahıma çok şükür. maalesef ilk ayları eşimden uzak geçiriyorum. gelmesine 1 hafta kaldı, yolunu hasretle bekliyorum.

Allah kavuştursun cnm bebeğini ne zaman ultrasyonda gördün kalp atışalarını kaç günlükken gördün yani benim de bugün 12 de randövüm var dr bakalım kalp atışlarını görebilecekmiyim o yüzden soruyorum 6+4 günlük oldu bugün

X