2008 Aralık Anneleri

evet hayırlısı olsun sağlıkla alalım kucağımıza ben çarşamba 17:10 da gidiyorum kalp atışlarını duyma umudum var ama bakalım.pztsi haber ver sende tamam mı gelişmeleri anlat kaçda gidicen.

oh iyi en azından çok beklemeyeceksin sabah erkenden görücen bebişini senide kalp atışı duymak için çağırmış olabilir belki

heralde ya 10 gün sonra gel demişti kalp atışlarını duyarız demişti yanlış hatırlamıyosam amma heyecan yaptım yawww

evet çok heyecanlı bir bekleyişmi bu her doktora gidişimde kalbim çarpıyor tansiyonumu ölçemiyorlar hep yüksek oluyor.

ben 7+1 oldum bugün, ama doktorum almadı ikinci ultrasona haftaya dedi, sizin doktorlar daha iyiymiş, baksanıza erken erken alıyorlar, onlara mı gitsem şutarafagitti

nesli sen ne zaman gittin dra kaç gün sonra gel dedi yanlış hatırlamıyosam 3 kese gözükmüştü tedaviyle filanmı hamile kaldın

kizlar doktordan geldim besi yeni bitiriyoruzz
ultrasona girdikk
vajinal ultrason
bebisimi gorduk
ama kalp atislarini duyamadik
henuz cook kucuk dedii
ama yerinde bebegimm
sanki kafasi falan belli gibiydi ayaklara dogru inceliyor
ortadadan da kol gibi bir cikinti vardii
cok guzel yaa

nesli sen ne zaman gittin dra kaç gün sonra gel dedi yanlış hatırlamıyosam 3 kese gözükmüştü tedaviyle filanmı hamile kaldın

canım ben geçen pazartesi gitmiştim, vajinal ultrasonla görebildik 2 hafta kadar sonra gel demişti
ben çatlamamak için dün tekrar gittim. ama işe yaramadı :) doktorum bu kadar heyecan yapma dedi.
Üç kesenin kesinliği adına biraz daha bekleyelim haftaya bakalım, şimdi kafam daha da karışık, oluyormuş benzer şeyler, birden fazla kese görünüyor ama hepsi gelişmiyormuş...
Ben önümüzdeki haftayı bekleyemiyorum Aralık 12'yi nasıl beklerim!! :)
bu arada tedavi görmedim, normal gebelik..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr yaşasın bugün pazar tembellik günü kahvaltı yaptım sonra tekrar yattım süppperrrrrrrrrrrrrrr

perihancimm
bebeginizin resimlerini daha buyuk olarak koyarmisin burayaa
birde kizlar ilk resimlerini koyalaimm
kac haftalik olduklarinida yazalim

cnm bu adrese giriyosun oradan fotonu yukluyosun sonra
host ist tikla
bekle yeni bi sayfa cikana kadar ondan sonra forum 1 yazani kopyala buraya yapistiir
cikmazssa hepsini kopyala yapistirr bi dene bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…