E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi deryahakan
merhaba Aralık annelerim..
cok stresli bir gün geçirdim ben. cuma gecesi tam yatacağım zaman kanamam geldi. daha önce de düşük yamıştım ve kanamayla başlamıştı. şok geçirdim.ağlamaya başladım.bütün gece boyunca ağladım. sabaha kadar uyuyamadım. allahtan cmtsi sbh randevumuz vardı. ağlaya ağlaya gittim doktora. korkarak ultrasona girdik. Allahıma binlerce şükürler olsun ki bebeğim iyiymiş.(8+2)deyim şu anda. kalbi pıtır pıtır atıyordu. kanama da geçti. ama o kadar cok korktum ki anlatamam.Allahım bir daha yaşatmasın inş. hepimize ve bebeklerimize sağlık versin inş. hepinizi öpüyorum a.s.
canım çok geçmiş olsun ama şükürler olsunki şimdi iyisinz.aynııyız bu arada bende 8+2 im.neden kanama olmuş acaba temzilk falnmı yapmıştın.çok öpüyorum ..
çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et pek fazla iş falanda yapma rabbim sana ve bebeğine sağlık varsin bitanem.
cok stresli bir gün geçirdim ben. cuma gecesi tam yatacağım zaman kanamam geldi. daha önce de düşük yamıştım ve kanamayla başlamıştı. şok geçirdim.ağlamaya başladım.bütün gece boyunca ağladım. sabaha kadar uyuyamadım. allahtan cmtsi sbh randevumuz vardı. ağlaya ağlaya gittim doktora. korkarak ultrasona girdik. Allahıma binlerce şükürler olsun ki bebeğim iyiymiş.(8+2)deyim şu anda. kalbi pıtır pıtır atıyordu. kanama da geçti. ama o kadar cok korktum ki anlatamam.Allahım bir daha yaşatmasın inş. hepimize ve bebeklerimize sağlık versin inş. hepinizi öpüyorum a.s.
merhaba anneler nasılsınız bende aralık annesiyim benide aranıza alın
canım çok geçmiş olsun. Allaha şükür iyiymişsiniz. Bende çok korkuyorum kanamadan. hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alsak :) Çok dua ediyorum bunun için.
kendine ve bebişine iyi bak.
çok geçmiş olsun ama sonucun iyi olmasına sevindim iyiki randevun varmış yoksa için rahat etmez tedirgin olurdun.çok sevindim ya iyi olmanıza kendini yorma fazla.dikkat et tamam mı.
kızlaarrrr mide bulantılarınıza karşı nelr yapıyorsunuz. benim çok fena. yediğim çıkıyor. ilaçta fayda etmiyor
ne yapacağım böyle?
bhk sen kaç haftalık duydun kalp atışını ben bu hafta gidicem doktora 6.haftam duyarmıyım merak ediyorum
ben de hayırlısıyla aralıkta anne olacağım ::) gerçekten de inanılması güç mucize gibi bir olay bizim için. kurban bayramı öncesi sonrası veya bayramda, herşey yolunda giderse kucağımıza alabileceğiz bebeğimizi. ilk 3 ay riskli biliyorsunuz, çok umutlanmadan beklemeye çalışıyorum ama maalesef olmuyor. çok heyecanlı bir gebeyim :). şu anda 7+2 oldu. kalbi 144 atıyor, allahıma çok şükür. maalesef ilk ayları eşimden uzak geçiriyorum. gelmesine 1 hafta kaldı, yolunu hasretle bekliyorum.