2008 Aralık Anneleri

ben de 2.bebeğimi bekliyorum......
ben de varım....................................

maşşallahh senin tuzun kuru o zaman ablası bakar ona ben şimdiden başıma gelceği biliyorum bizim kız şimdi severim falan dio ama doğunca baya kıskançlık krizine gircek allah sonumuzu hayır etsinsırnaşık şey

valla bizimkide severim filan diyo ama düşünemiyorum acayip kıskanç çünki beni babasıyla bile paylaşamıyo Allah sonumuzu hayır etsinn

ilk çocuğum gibi heyecanlıyım.....
kızımın nasıl büyüdüğünü hatırlamıyorum çok gençtim......
bakar inş.
kızımda çok istedi.......

çok duygu sömürüsü yaptı.
bütün küçük çocuklarla oynar ve sever
bakalım o kıskanacakmı?????

hadi kızlar kendinize ve bebişlere ii bakınnn benim hasta mızlıyoo gidip bakiim bi rahat yok bana yaaaaÇok üzgünüm çoook

melis bende 36 ya girdim 10 nisanda hediyemde bebeğim olacak Allahın izniyle.biz geç kaldık hem 28 de evlendim sonrasında şehir değişikliği derken maddi sebebler derken bu yaşı bulduk.

73 doğumlusun herhalde ben72 liyim
mayısta 36 bitecek kızımda genç anne oldum,
görenler abla kardeş zannediyor.aynı boydayız
ama 2.öyle olmayacak

bende 72 doğumluyum meliscim yaşıt olmamıza ayrıca sevindim bişey kaybettiğimi sanmıyorum er yada geç çok istediğim bebeğime kavuştum bu zamanda nasipmiş Allah sağlıkla kucağıma almak nasip etsin.ben gittim doktora keseyi ve mercimek tanesi kadar bebeği gördüm bu çarşamba tekrar gidicem.haftaya 6.haftam olacak.

bebek gözüktü diyosun kaç haftalıktı bebek gözüktüğünde kalp atışlarını duyabildinmi çok şey sordum ama

bu hafta göründü canım çarşamba günü bu hafta 5 haftalık sizler göremediniz okuduğum kadarıyla 4.haftamda sadece keseyi görmüştük

yok yok henüz kalp atışını duymadım çarşamba tekrar gidicem belki o zaman duyarım.çok heyecanlıyım hayırlısı olsun.

ben geçen hafta gittim kese gözüktü 5 haftalı dedi dr pazartesi dr gidecem o zaman 6+4 günlük oluyo son adet tarihim 14 marttı senin cnm

09 martı son adetim benim o zaman benim büyük olması gerekmiyormu senin küçük olmalı ama kafam karıştı şimdi bana geçen hafta 16.04 de 4 haftalık dedi.

18 .04 te gittim 5 haftalık dedi bende anlamadım pazartesi belli olur artık geç yumurtlamış olabilirsin ben erken olduğunu biliyorumda

14.yada 16.gün canım bu kesin çünkü sonrasında beraberlik olmamıştı eşimin ameliyatı girdi araya 2 hafta kadar ara vermiştik.

X