2008 Aralık Anneleri

Tebrik ederim canım bende İnşallah aralık annesiyim 7 .haftayı bitiriyoruz inşallah hayırlısınya.
Herkese hayırlı gebelikler ve kolay doğumlar dilerim.

ya şu düşükler piskolojimizi bozdu karnımız azda ağırsa acaba diyoz perihan şiddetli değilse takma kafana yat uzan bol bol dinlen valla ben hep uzanıyorum ne olur ne olmaz

ya inşallah canım Allah gebeliğimizi sonuna kadar götürüp kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri
:

kızlar benim acayip midem bulanıyo 2 gündür:1no2:bütün gün boyunca bir garip oldum yaaw

bir de arkadaşlar dr um beni neşelendirmek için dedi ki

artık kese anne ve babasısınız:1shok:

kızlar benim acayip midem bulanıyo 2 gündür:1no2:bütün gün boyunca bir garip oldum yaaw

bir de arkadaşlar dr um beni neşelendirmek için dedi ki

artık kese anne ve babasısınız:1shok:

benimde aynen canım 2gündür bi felaketim bulantıdan ölüyom kesecik nasılmış annesi yerimseniben

aman sağlıklı olsunlar da bulantıdır,ağrıdır,baş dönmesidir hepsi geçer,hepsine de katlanılır. Rabbim devasız dert vermesin..

benimde aynen canım 2gündür bi felaketim bulantıdan ölüyom kesecik nasılmış annesi yerimseniben

KESECİK İYİYMİŞ
AAA BİR DE ŞEY DEDİ UNUTTUM SİZE SÖYLEMEYİ
İLK 3 AY ANNE KENDİNİ NE KADAR KÖTÜ HİSSEDERSE BEBEKTE O KADAR İYİ OLUR DEDİ
ASLINDA GEBELİKTE BULANTI İYİ BİR ŞEYMİŞ
BEBEĞİN SAĞLIĞININ GÖSTERGESİYMİŞ
KANAMA OLMADIKÇA HİÇ BİR ŞEYDEN KORKMA DEDİ

canım benimde 6 haftalık
yeni başladı daha öncesinde birşey yoktu

bulantı iyi diye bende okudum kızlar kesenin tam ve sağlam olarak tutunduğu demekmiş.benim midem bulanmıyor henüzzzzz

nası yanii yaa benim 8 hafta biticek nerdeyse daha hiç bulantı falan yok bende sevinodum rahat geçicek hamişliim die ama kurt düşürdün içime kıs :1shok:

nası yanii yaa benim 8 hafta biticek nerdeyse daha hiç bulantı falan yok bende sevinodum rahat geçicek hamişliim die ama kurt düşürdün içime kıs :1shok:

yok canım herkez aynı olmaz
benim kuzenimin hiç bulantısı olmadı bu hafta maşallah 27. haftasında herşey de yolunda
dr sadece bulantıdan korkma dedi bir de yemek yiyemiyorum ya bebeğin gelişiminde sorun olmayacağını söyledi
beni rahatlatmaya çalışıyordu yani
bir de beta hcg nin en yüksek olduğu haftalar 8-12 arasıymış belki daha başlayacaktır belki de çok şanslısın hiç bulantın olmayacak kuzenim gibi

inşallah canımm bi akslik olmasında rabbim hepimizi korusunnnsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…