2008 Aralık Anneleri

ademel belki erkendir benim 5haftalık daha ama diliyorum hepimizin güzel ve sağlıklı olsun hamilelikleri

erken canım tabi 1 hafta önce benim de birşeyim yoktu
1-2 haftaya kadar başlar belki

inşallah rabbim hepimize sağlıklı gebelikler ve bebekler versin

evet bir hafta öteki haftaya uymuyor mesela ben geçen haftalarda çok kötüydüm bu hafta biraz daha iyiyim.ağrılarım birazda olsun azaldı.

evet bir hafta öteki haftaya uymuyor mesela ben geçen haftalarda çok kötüydüm bu hafta biraz daha iyiyim.ağrılarım birazda olsun azaldı.

bu hafta benim hiç ağrım olmadı
geçen hafta vardı meselayerimsenibenherşey sırayla yolunda olsunda

yaaa benimde bulantimm yokkkk
napcam bebegim iyimidir kizlar yaaa
agliycam simdii

canım sakin ol biraz
tamam bundan sonra ben bişey demeyecem
sende gebeliğinde bulantısı olmayan şanslı grupsundur ok sakin tamam mıŞeniz

iyi düşünün iyi şeyler olsun

canım sakin ol biraz
tamam bundan sonra ben bişey demeyecem
sende gebeliğinde bulantısı olmayan şanslı grupsundur ok sakin tamam mıŞeniz

iyi düşünün iyi şeyler olsun

yok cnm ya vallla senin icind egill
bana kayin validemle cok bilmis eltimde ilk gebeligimde sende bi tuhaflik var ne bulantin var ne kusman demislerdi bebegimin kalbi durdu
yaa kinayi yakin simdi dedim bende onlara
allahim bebegim sana emanetsenağlama

yok canım rahat ol
ben hamile kalınca aldığım eğitim insanın aklına gelmiyor ama okulda bize demişlerdi ki
bazı vücutlar hormonların değişimine daha büyük tepki verir bazıları ise daha az tepki verir
hormon yükseliyordur senin bünyen yükselmeyi daha iyi kaldırıyordur
mesela benim en ufak streste regl düzenimde bozulurdu hormon değişikliğine hemen tepki veriyor benim vücudum
sen daha dayanıklısındırŞeniz

orkidem bak kız gelip dövecem he aklına kötü şeyler getirme bişeyi 40 defa söylersen olurmuş Allah korusun bidaha duymayacam he

kusura bakma ama bunlarda söylenmez yani hamile bi bayana. düşüncesizlermiş. hem ne alakası var,cahil mi bunlar?? sıfır bulantıyla hamileliğini geçiren insanlar var,annem öyleymiş mesela.. hem de iki hamileleiğinde de öyle olmuş..

karamsar düşünmeyin asla.. psikoloji falan kalmaz,bir süre sonra etrafınıza kötü elektrik yaymaya başlarsınız. en fazla da kocanız etkilenir bu durumdan. boşa onları da germemek lazım bence.

sagolun kizlarr
guluyorum artikk
evet onlar patavatsizlik yaptilarr
muradlarina erdilerr
allahim bu bebegim sana emanet rabbim
hepimizin bebelerini korusun insallah:teytey:

adamel cnmm kasik agrilarin varmii
bebgi hangi taraffat gordun sagmi solmu
benim ara ara her iki tarafida yokluyor
soldaki kiz
sagdaki erkek derler
bakalim tutacakmi

merhaba arkdaşlar, nasılsınız, nasıl gidiyo hamişlik, mart ayı çok bereketli oldu valla

cnm cok sik degil
arada hafiff batip geciyoor
geldimi bes dk falan kaliyor korkma cnm bi dr agorun icin rahatlar

cnm sorma yaa
buarada cok gus ha demeyle gidemiyosun
bende randevusuz yarin bi gidicem esimle bakalim
bide bakmayiz derlerse
ben 5 i bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…