2008 Aralık Anneleri

merhaba arkadaşlar dr a gittim geldim

çok şükür kese gözüktüsırnaşık şeyama kalp atışı yoktu 10 gün sonra gel dediCADIARZU
hamile olduğunu çok erken öğrenmişin dedi:1closedeyes:eek: yüzden şimdi sana vakit geçmiyor gibi geliyor geriden geliyo gibi geliy:1closedeyes:eek:r ama herşey normal şu anda dedi
bir sürü kan verdim bide

cnm kese için ne kadarlık dedi
ya bende pazartesi ümitleniyom kalp atışı duyacam diye duyamazmııyım acep

cnm kese için ne kadarlık dedi
ya bende pazartesi ümitleniyom kalp atışı duyacam diye duyamazmııyım acep

6 haftalık dedi canım
ama haftası için çok net konuşabilmemiz için kalp sesini ve bebeği görmemiz lazım dedi
sen gördüğünde kesenin içinde bebek görünmüş müydüfisfisfis

6 haftalık dedi canım
ama haftası için çok net konuşabilmemiz için kalp sesini ve bebeği görmemiz lazım dedi
sen gördüğünde kesenin içinde bebek görünmüş müydüfisfisfis

yok cnm bebek gözükmemişti drum 10 gün sonra gel duyarız dedi benmi yanlış anladım acep yaCADIARZUkafamçokkarıştı

evet aynen cennet birde adet oluyomuşum gibi ılık akıntılar var yaw noluyo bize biri bişey söylesin arkadaşlar bakın biz cennetle delirecez burda

meraba canlarımbende çok yeni hamileyim 5 haftalık ama bulantılarım hiç kesilmiyor 15 gündür anlıycaınız çok fenayım çooook. dogum kısmetse 27 aralık falanmış ama çok korkuyorum ve çok sıkıldım bu bulantılardan

canım 5 haftalıgım galiba ben daha dokra gitmedim sen gittin mi cennet biraz daha zaman geçsin öle gidiyim diyorum

merhaba arkadaşlar. bende 6+1 günlük hamileyim. siz iyi sabretmişsiniz. doktora gitmemişsiniz. ben daha 4 haftalıkken dayanamayıp gittimiştim doktora. tabi doktor çok erken 1 hafta sonra tekrar gel demişti :) 5 haftalıkken gittim ancan alttan ultrasonla görebildik keseleri :) bu arada 2 kese gözüktü. ama 7 haftalıkken kalp atışlarını duyabilecekmişiz. o zaman belli olacak ikiz olup olmadığı. İnşallah sağlıklı gelişirler bebişlerim.
bu arada doktor herşeyden çok pinpiriklenme dedi. kötü şeyler düşünme dedi. kanama olmadıkça problem olmayacağını söyledi. İçimi rahatlattı doğrusu. daha rahatım şimdi. her şeyi kafama takmıyorum.
kendinize dikkat edin arkadaşlar!
Allah hepimize sorunsuz hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah!

kızlar merhaba testlerim iyi çıktı problem yok dedi doktor.idrarda sadece proteinin karşısında eser yazıyor ona işaret koyup bol su içmem gerekiyor dedi.fenerbahçemine sanırım benimde ayağımda mantar var su topluyor kaşınıyor sordum mantardır dedi ama üç ay dolmadan hiçbir ilaç kullanmıcaz duruma göre dedi.yazını okuyunca tesadüf bende bugün sormuştum.

canım bana dr travort krem ve oceral sprey verdi.mecbur kullancam çok kötü görünüyor:1shok:

X