2008 Aralık Anneleri

hahay evt kiz ben oyum
yoksa baska turlu bakmazlar mecbur agridan duramadik diycezz
bi nevi numara yoksa bakmazlar sekiz haftaliga kadar

adamel cnmm kasik agrilarin varmii
bebgi hangi taraffat gordun sagmi solmu
benim ara ara her iki tarafida yokluyor
soldaki kiz
sagdaki erkek derler
bakalim tutacakmi

canım ben dr sordum bende soldan yumurtlamışım sol kız sağ erkek die bişey yokmuş.onlara bakmamak lazım.şutarafagitti

canım geçmiş olsun.düzelcez inş arada banada geliyo eşim karnıma dokununca geçiyoo bizim sıpa korkuyomu babasından yoksa çokmu seviyo ondanmı rahat duruyobilmem sende bi dene istersenŞeniz

günaydıııınnn ayy nası kasvetli bi gün var burda hava berbat soğuk kocacımm grip olmuş yatıo ayy gene bana kaldı herşey neyse daha 32 hafta var önümüzde çıkartırım bunun acısını benKötü Kazen

yaaa benimde bulantimm yokkkk
napcam bebegim iyimidir kizlar yaaa
agliycam simdii

canım sen bulantı ve kusmalara takma benim 3. çocugum ama hiç birinde birazcık bile ne kusma gördüm nede mide bulantısı bu şikayetleri yaşayanlara özenirdim açıkçası ne sacma dimi bizde böyle şanslılardanız galiba öyle diyeyim diğer arkadaşlar alınmasınlarda k.i.b.

günaydın kızlar burda hava güzel ama bende havalar kapalı gece çok başım ağrıdı ve şimdi onun ağırlığı halsizliği var üzerimde migrene cevirecekti neredeyse bende minoset içtim bir tane yoksa hiç kalkamayacaktım.

offff pazartesi dr gidecem ve sanki vakit geçmiyo inşallah kalp atışlarını görürüm kızlar ya 6+4 günlük oluyo gözükürmü sizce

bence sesini bile duyarsın kalp atışlarının çünkü 6 haftalık duyuluyor diye biliyorum bende çarşamba gidiyorum kızlar.

yaaa benimde bulantimm yokkkk
napcam bebegim iyimidir kizlar yaaa
agliycam simdii

merak etme .benimde 2.çocuğum.1.sindede ne mide bulantısı ne de başdönmesi yaşadım.2.de de hiçbir şey yok.kan tahlili yaptırmasam hamile olduğuma ben bile inanmayacağımyerimseniben
biz şanslı grubuz.sadece bazen karnımın alt kısmı geriliyor o kadar......

doktoruna sordun mu canım minoset içerken.1.çocuğumda haftada 3 kere migren ağrısı çekmiştim.24 saat ağrı çektiğimi bilirim.bana da minoset içebilirsin demişti doktorum :bbo:ama ben yinede içmeyip ağrıları çekmiştim
ben hamileyken ilaca karşıyım .sen bilirsin yinede......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…