- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 40
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.701
evet canim çok haklsiin şuann için anneye en düşkün olduklarizaman bu zaman..ilerde degişirmi bilmiyroum ama değişmese iyi olur biz byle iyiyizkaydirigubbakcemile3
kıyamam ya demek çok seviyor seni canim benim..inan melisi çok merak ediyorum bi fotosu falan olsaydi görme imkanim olurdu..
canim ne şekerdir şimdi..sinemle zeynebin facesinden grüşüyoruz..çok şeker çocuklari var ikisininde allah bağişlasin hepimizinkini..
demek melis birde abiyenin gülüşünü taklit ediyor haa..sıpa seni yaaa...
eylülde geçen banyo yaptiriyordum kalk kızzz kalk ayaga dedim..kızı da inceltimişşekliyle şaka olsun diye söyledim..şuan agzinda hep kızzz kelimesi..nekadar çabuk anlıyorlar akıl fikir ermiyor çocuk deyip asla geçmiceksin..onlar bizden daha zeki durumdalar şuan için..
bende biraz yoruluyorum..eylül hanımla ugraş,bir yandan karnimdaki bebişide yormak istemiyroum ama eylüllede vakit geçirmek zorundayim anlican epey yoruluyorum..neyse bunlarda geçecek elbet..
çok p benim yerime melisi canim..görüsüürüzopuyorumnanaktan
bende çok güldüm abiye takliditine hemen kapıyolar maşallah benimki şimdi babasına baba yerine adını söylüyor mihmi (mehmet adı ) çok gülüyorum :))
evet canim çok haklsiin şuann için anneye en düşkün olduklarizaman bu zaman..ilerde degişirmi bilmiyroum ama değişmese iyi olur biz byle iyiyizkaydirigubbakcemile3
kıyamam ya demek çok seviyor seni canim benim..inan melisi çok merak ediyorum bi fotosu falan olsaydi görme imkanim olurdu..
canim ne şekerdir şimdi..sinemle zeynebin facesinden grüşüyoruz..çok şeker çocuklari var ikisininde allah bağişlasin hepimizinkini..
demek melis birde abiyenin gülüşünü taklit ediyor haa..sıpa seni yaaa...
eylülde geçen banyo yaptiriyordum kalk kızzz kalk ayaga dedim..kızı da inceltimişşekliyle şaka olsun diye söyledim..şuan agzinda hep kızzz kelimesi..nekadar çabuk anlıyorlar akıl fikir ermiyor çocuk deyip asla geçmiceksin..onlar bizden daha zeki durumdalar şuan için..
bende biraz yoruluyorum..eylül hanımla ugraş,bir yandan karnimdaki bebişide yormak istemiyroum ama eylüllede vakit geçirmek zorundayim anlican epey yoruluyorum..neyse bunlarda geçecek elbet..
çok p benim yerime melisi canim..görüsüürüzopuyorumnanaktan
kızlar cok güldüm ya benim sıpam da abiye ne yapıyor diyoruz sallana sallana gülüyo yitir ya diyor birde bana zeyip diyor gülmekten katılıyoruz bizde
kızlar cok güldüm ya benim sıpam da abiye ne yapıyor diyoruz sallana sallana gülüyo yitir ya diyor birde bana zeyip diyor gülmekten katılıyoruz bizde
canim benim ya ..ee artik başladilar yarim yamalak konusmalara..birde şöyle söyleyemiyorlarla ileriki zamanlarda o daha tatli oluyor
aynen öyle esincim hatta bu yarım yamalak yada yanlış vurgularla telaffuzlara hayran birisi olarak oğluma özellikle düzetme yapmaz kıs kıs gülerdim takii büyüdükçe kendi düzeltene dekkaydirigubbakcemile3
esincim mail gönderdim canımm
kızlar tuvalet eğitimine başladınızmı benim kızım hazır değil bizde zorlamıyoruz
yok canim bizimkide hazır degil hiç..bende zorlamıyorum..zaten sabiha paktunanın konusmasini dinledim bir yerdeçocuklarda tuvalet egitimi 2 3 yaş arasi yapilmalıymış..çocukar yaptiklari kakayı falan kendi organları sanabiliyorlarmiş..buda ciddi problemler dogurabilirmiş..nede olsa alşacaklar bencede fazla zorlamamak lazim sinemcim
canim ya mailolarak gelmedi bana bir daha yollayabilirmisin sanazahmet olacak ama
ya çok haklisin lilicm inan bende düzelteme yapma taraftari degilim ilerdeelbet düzgün konusmayı ögrenecek hiçolmazsa birazda bir eglenelimsositosositoşimdide kokuyooo(korkuyorum)demek istiyorallahım nasil güzel oluyor yaa