2008 Aralık Anneleri

bende çok güldüm abiye takliditine hemen kapıyolar maşallah benimki şimdi babasına baba yerine adını söylüyor mihmi (mehmet adı ) çok gülüyorum :))

bende çok güldüm abiye takliditine hemen kapıyolar maşallah benimki şimdi babasına baba yerine adını söylüyor mihmi (mehmet adı ) çok gülüyorum :))

kaydirigubbakcemile3valla sinem gülünmicek gibi degilmiş hani mihmi:)))çocukişte valla nerde ne yapcaklari ne sölicekleri belli degil..eylülde şimdi kardesinin adini ezberlerdi onu söylüyor ziğiit(yiğit)diyor güya.:))birde doktora dogugu diyor nasil gülüyoruz yaakaydirigubbakcemile3

kolaylıklar dilerim canımcımm,zor tabi bir yanda en hareketli ve kontrolsüz yaramazlık yapan bir bebek diğer yandan hamile olmak kolay bişey değil..
cidden zor iş yanii rabbim kolaylıklar nasip etsinn
melisin resmini bir ara sana mail olarak atarım esincim ama bende eylülün resmini isterimmguclubacismile
hakikaten çocuk yada bebek deyip geçmemek lazım hele şimdiki nesil bebekler çok akıllılar maşallah..

buarada oğlumun karnesi yine hepsi 5..henüz karneyi almadık ama teknoloji sağolsun söyledi banakaydirigubbakcemile5
oysa bu dönem çok zorlandık çünkü hem dersler hem melisin bize ders çalışma fırsatı vermemesi beni bu dönem epeyce sinir ve stres yaptırmıştı ama Allahın izniyle derslerimizden geri kalmadık yine..
okul deyip geçme esincim ilkokul 3.sınıfta oğlum ama inan dersler ödevler hayli vaktimizi alıyor.destek alması şart yanii
şimdiye dek güzel altından kalkıyorduk ama melis doğunca ve 6. ayından itibaren okulla birlikte çocuk büyütmek beni hayli zorladı.çok şükür emeğimizin karşılığını aldık.

seni ve eylülü çok öpüyorum tatlımm

kızlar cok güldüm ya benim sıpam da abiye ne yapıyor diyoruz sallana sallana gülüyo yitir ya diyor birde bana zeyip diyor gülmekten katılıyoruz bizde

kızlar cok güldüm ya benim sıpam da abiye ne yapıyor diyoruz sallana sallana gülüyo yitir ya diyor birde bana zeyip diyor gülmekten katılıyoruz bizde

canim benim ya ..ee artik başladilar yarim yamalak konusmalara..birde şöyle söyleyemiyorlarla ileriki zamanlarda o daha tatli oluyor

abiye de abiye yani :))
şimdiki nesil bebeklerden korkmak lazımm:hulya: ama öyle sanıyorum ki bunda aldığımız ilaç ve desteklerin de etkisi olsa gerek yoksa eskiden yenidoğan bebekler 40 gün gözlerini açamazmış
oysa şimdiki bebekler anne karnındayken objektiflere gülücükler saçıyorlar zeynepcimm:lepi:

Son düzenleme:
canim benim ya ..ee artik başladilar yarim yamalak konusmalara..birde şöyle söyleyemiyorlarla ileriki zamanlarda o daha tatli oluyor

aynen öyle esincim hatta bu yarım yamalak yada yanlış vurgularla telaffuzlara hayran birisi olarak oğluma özellikle düzetme yapmaz kıs kıs gülerdim takii büyüdükçe kendi düzeltene dekkaydirigubbakcemile3

annem hep diyor zamane cocukları fotokopi gibi ne koyarsan onu cekiyor sana diye cok doğru diyo valla bazen ağzımdan kaçıyo manyak falan diyorum hemen oda tekrarlıyor artık kelimeleri cok dikkatli kullanıyoruz evde şimdikiler maşallah cok akıllılar

aynen öyle esincim hatta bu yarım yamalak yada yanlış vurgularla telaffuzlara hayran birisi olarak oğluma özellikle düzetme yapmaz kıs kıs gülerdim takii büyüdükçe kendi düzeltene dekkaydirigubbakcemile3

ya çok haklisin lilicm inan bende düzelteme yapma taraftari degilim ilerdeelbet düzgün konusmayı ögrenecek hiçolmazsa birazda bir eglenelimsositosositoşimdide kokuyooo(korkuyorum)demek istiyorallahım nasil güzel oluyor yaa

kızlar tuvalet eğitimine başladınızmı benim kızım hazır değil bizde zorlamıyoruz

yok canim bizimkide hazır degil hiç..bende zorlamıyorum..zaten sabiha paktunanın konusmasini dinledim bir yerdeçocuklarda tuvalet egitimi 2 3 yaş arasi yapilmalıymış..çocukar yaptiklari kakayı falan kendi organları sanabiliyorlarmiş..buda ciddi problemler dogurabilirmiş..nede olsa alşacaklar bencede fazla zorlamamak lazim sinemcim

teşekkür ederim esincim cevap verdiğin için vereliniortak

aynen öyle canım hatta ben hala zaman zaman gülerim ama eskisi gibi yemiyor düzeltiyor hemen...kaydirigubbakcemile3

eskiden mesela klavyeye yıllar ca pilavye derdisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…