2008 Aralık Anneleri

esincim tekrar gönderdim canım
umarım bu defa gelmiştir çünkü geçen gönderdiğim mail adreside aynı idi...

selam ;
pazartesi günü işe başlıyorum yeni bir hayat ve yeni bir dönem benim için;
içim kıpır kıpır tam tamına 2 senedir iş hayatından uzağım acabalar kafamı sarmaşık gibi
sarmış durumda mafoldumbenama kendimede güveniyorum inşallah bu işin içindende anlımın akıyla çıkarım:1rolleyes:...
alışmıştım evhanımlığına yavvvv!!!!!!!!!!!!!!!!!
özlicem sabah kahvaltı günlerini ev gezmelerini 5 çaylarını komşuculuk oynamalarını dedikodu furyasını tam alıştım işe başlıcam artık bir sonraki bebeğe kadar bunlara elveda diyorum kaydirigubbakcemile3

selam ;
pazartesi günü işe başlıyorum yeni bir hayat ve yeni bir dönem benim için;
içim kıpır kıpır tam tamına 2 senedir iş hayatından uzağım acabalar kafamı sarmaşık gibi
sarmış durumda mafoldumbenama kendimede güveniyorum inşallah bu işin içindende anlımın akıyla çıkarım:1rolleyes:...
alışmıştım evhanımlığına yavvvv!!!!!!!!!!!!!!!!!
özlicem sabah kahvaltı günlerini ev gezmelerini 5 çaylarını komşuculuk oynamalarını dedikodu furyasını tam alıştım işe başlıcam artık bir sonraki bebeğe kadar bunlara elveda diyorum kaydirigubbakcemile3

canımçok sevindim işe başlamana..nezamandir istedgiin bir şeydi nihayet sendeçalişan bir kadin oldunbuyrunnnnnnnnn
rahatliga alişincada gerçibiraz zorluk çekersin..özellikle hafta sonlarini 4 deil 8 gözle beklersin..
herşeye alişyor insan evde kalmaya aliştigin gibi çalişmayada alişnca insan işten çıkmak istemiyor
tekarar gözün aydincanm..inan çok sevindim..dedikodularida artikin işarkdaslarinda yaparsin:roflol:

ayy zeynepcim çok sevindim gözünaydın inşallah istediğin gibi bir iştir hadi bakalım hayırlısı olsun valla ben 1.5 aydır çalışıyorum alıştım esinin dediği gibi hafta sonunu dört gözle bekliyorum kendime güvenim geldi şimdi ehliyet alıcam araba fobimi yenicem hayırlısı:teytey::teytey::hooray:

ayy zeynepcim çok sevindim gözünaydın inşallah istediğin gibi bir iştir hadi bakalım hayırlısı olsun valla ben 1.5 aydır çalışıyorum alıştım esinin dediği gibi hafta sonunu dört gözle bekliyorum kendime güvenim geldi şimdi ehliyet alıcam araba fobimi yenicem hayırlısı:teytey::teytey::hooray:

alkisalkisalkisbravo canim bence en güzelini yapmişsin ehliyet kursuna başlama fikrinle..bende bir ara eşimin arabasıyla direksiyon falan aliyordum tabieşimden..çok güzel gidiyordu..arabayı kaldırmasi falan herşeyi yapıyordum..ama sonraları bıraktım..bende ehliyet alicam hayırlsıyla..
umarim kazasiz belasiz sürüşlerin olur sinemcim
bu arada hiçkorkma bence herks araba kullanıyor ..bendede vardi bu fobi ama zamanla yeniyorsun..
tekarar tebrik ederim canimvereliniortak

bugün ilk gündü 20 ayda nekadar cok yasa ve kanun çıkmış abowwwwwww kafam karıştı
ama özlemişim işe gitmeyi rakamları faturaları
valla herşey kızımın daha rahat bir hayat sağlamak için

esin başka çare yok bu korkuyu yenmek için birde çok gerekli
zeynepcim çalışan anne olarak hepimizin görevi çocuklarımıza daha rahat yaşam sunmak için çalışıyoruz ben 6 aylıkken bıraktım 1 hafta çalışabildim dayanamadım çok küçüktü ama şimdi çok rahatız ikimizde benimle eve gitmek istemiyor zilli :))

ya kızlar deli olucam kızım kaşığı gördümü ağlıyor ne yapmam lazım yemek yemesini sağlamam için her yolu deniyorum ama yok zorlamıyorumda ilk kaşığı vericeğim zaman ağlıyor off

ya kızlar deli olucam kızım kaşığı gördümü ağlıyor ne yapmam lazım yemek yemesini sağlamam için her yolu deniyorum ama yok zorlamıyorumda ilk kaşığı vericeğim zaman ağlıyor off

ay sinemcim yinemi başladi canim durunun iştahsizligi..
dişten yaıyor olabilrimi biliyosun iştahsizlik yapabiliyor
seni, çok iyi anliyorum cnaim ama istersen iyice acıkana kadar bekle biliyorum zor bir durum bende zaman zaman dayanamıyorum ama galiba böyle böyleyemeyi sevecek

esincim güzel görüşlerin için çok teşekkür ederiz canım,sizde çok tatlısınızz:nazar:
bir süre için buralarda yokum..
görüşünceye dek kendine ve meleklerine çok iyi bak
öpüyorum seni ve minik eylülü tombiş yanaklarınızdan:1hug:a.s....

Son düzenleme:
esincim güzel görüşlerin için çok teşekkür ederiz canım,sizde çok tatlısınızz:nazar:
bir süre için buralarda yokum..
görüşünceye dek kendine ve meleklerine çok iyi bak
öpüyorum seni ve minik eylülü tombiş yanaklarınızdan:1hug:a.s....

rica ederim ne demek canim..
bende teşekkür ederim canim
nerelere gidiyorusn tatilemi çıkıyosun canim
bende seni ve melisi çokçok öptüm kendinize çok iyi bakinopuyorumnanaktan

evet dişten sanırım bakalım ne zaman iştahı yerine gelicek yok canım zorlamıyorum inanki

ay canim inşallah tez zamanda düzelir çünkü iştahsiz bebek büyütmek çok ozr oluyor hem anne hem bebek yıpraniyor seni çok iyi anlayabliyorum.
muhtemelen dişten yapıyor durucum..
aman böyle böyle büyüyecekler
bende küçükken çok zayıf ve iştahsizmişim bir iştah şurubu vermişler bana şimid maşallahhkaydirigubbakcemile3

selam kızlar umarın hepinz ve meleklerinizde iidir.ya o iştah şurubu kullananların iştahı hemen değil sonra açılıyor.
kaç kişinn kullandığını biliyorum hepside şuanda tombik tombik.bence dr tavsiyesi olmadan kullanmamak lazım :KK66: hepinize sevgiler :)

adı neymiş canım bu ilacın:KK1:bende kullanayım duruya yarın kayınvalidem doktora götürcek inşallah bişey çıkmaz

canım emineya katılıyorum benim cok yakın akrabam kızı için kullanmıştı şimdi kız ilkokul 4.sınıf fakat 44 beden giyiyor dikkat etmek lazım bence dr danış ondan sonra benim kızımda aynı akşama kadar yediği yemek 1 corba kasesini doldurmaz ama ben cok kafama takmıyorum gün gelir yemeye başlar canım

adı neymiş canım bu ilacın:KK1:bende kullanayım duruya yarın kayınvalidem doktora götürcek inşallah bişey çıkmaz

canim valla sen dr sorup kullansan daha iyi olur sanirim..belki gelişimini normal bulup bişeyde vermeyecektir..
şimdi ne desem boş olur canim belki yan etkiisi falan dokunur..bende korkarim böyle şeylreden..
zaten doktora söyleyince muhtemelen o verir diye düşünüyorum

X