- 23 Nisan 2008
- 1.895
- 6
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.721
teşekkür ederim esincim cevap verdiğin için vereliniortak
rica ederim canimcim:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim esincim cevap verdiğin için vereliniortak
selam ;
pazartesi günü işe başlıyorum yeni bir hayat ve yeni bir dönem benim için;
içim kıpır kıpır tam tamına 2 senedir iş hayatından uzağım acabalar kafamı sarmaşık gibi
sarmış durumda mafoldumbenama kendimede güveniyorum inşallah bu işin içindende anlımın akıyla çıkarım:1rolleyes:...
alışmıştım evhanımlığına yavvvv!!!!!!!!!!!!!!!!!
özlicem sabah kahvaltı günlerini ev gezmelerini 5 çaylarını komşuculuk oynamalarını dedikodu furyasını tam alıştım işe başlıcam artık bir sonraki bebeğe kadar bunlara elveda diyorum kaydirigubbakcemile3
ayy zeynepcim çok sevindim gözünaydın inşallah istediğin gibi bir iştir hadi bakalım hayırlısı olsun valla ben 1.5 aydır çalışıyorum alıştım esinin dediği gibi hafta sonunu dört gözle bekliyorum kendime güvenim geldi şimdi ehliyet alıcam araba fobimi yenicem hayırlısı:teytey::teytey::hooray:
ya kızlar deli olucam kızım kaşığı gördümü ağlıyor ne yapmam lazım yemek yemesini sağlamam için her yolu deniyorum ama yok zorlamıyorumda ilk kaşığı vericeğim zaman ağlıyor off
esincim güzel görüşlerin için çok teşekkür ederiz canım,sizde çok tatlısınızz
bir süre için buralarda yokum..
görüşünceye dek kendine ve meleklerine çok iyi bak
öpüyorum seni ve minik eylülü tombiş yanaklarınızdan:1hug:a.s....
evet dişten sanırım bakalım ne zaman iştahı yerine gelicek yok canım zorlamıyorum inanki
adı neymiş canım bu ilacınbende kullanayım duruya yarın kayınvalidem doktora götürcek inşallah bişey çıkmaz
adı neymiş canım bu ilacınbende kullanayım duruya yarın kayınvalidem doktora götürcek inşallah bişey çıkmaz