- 23 Nisan 2008
- 1.895
- 6
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.741
selam kızlar umarın hepinz ve meleklerinizde iidir.ya o iştah şurubu kullananların iştahı hemen değil sonra açılıyor.
kaç kişinn kullandığını biliyorum hepside şuanda tombik tombik.bence dr tavsiyesi olmadan kullanmamak lazımhepinize sevgiler :)
slm kizlar uzun zamandir yazamadim umarim herkesler iyidir
bizlerde iyiyiz cok sukur kizlar suanda ikinci bebise cok yeni hamileyim
hayirlisi olsun hakkimizda sizin bebisler nasil öpün onlari yerime
ayyyyyyyy loracimmmçok özledim senii nerelerdesin yaaaklava:ayrıca çok sevindim canim bende hamileyim şuan 4.5 aylık olduk..hadi hayırlısı cnaim allah sıhatle almayı nasip etsin bebeişlerimizi..
lora senin uyduruk bir facebook hesabın vardi adresini versene orrdan görüşelim ya..
yagızıda çok çok öptüm yakışıklım benim kim bilir nasil dadlu oldmuştur kuşum benim..gir arada art,k görüşelim canim benimopuyorumnanaktan
lora senin biraz sorunlu geçmişti galiba hamilelik öyle hatırlıyorum
esincim valla hiç hazır değilim canım çalışmaya yeni başladım 2.çocuğu düşünmüyoruz daha kızımın odası bile yok önce ona oda yapıcam çok tadilat istiyor ev 3 sene sonra görüşmek üzere diyorum laelaelaelaelaelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sagol cnm kismet böyleymishayırlı olsun loracım çok sevindim sağlıklı bir bebişin olur inş ne güzel ya topicte 2.yi yapmayan olarak tarihe geçicem kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı
lora senin biraz sorunlu geçmişti galiba hamilelik öyle hatırlıyorum
esincim valla hiç hazır değilim canım çalışmaya yeni başladım 2.çocuğu düşünmüyoruz daha kızımın odası bile yok önce ona oda yapıcam çok tadilat istiyor ev 3 sene sonra görüşmek üzere diyorum laelaelaelaelaelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rica ederim ne demek canim..
bende teşekkür ederim canim
nerelere gidiyorusn tatilemi çıkıyosun canim
bende seni ve melisi çokçok öptüm kendinize çok iyi bakinopuyorumnanaktan
slmlarrrrrr
kısa bir aradan sonra evimize döndükkkk
bir süredir yazlıktaydıkk..melis çok sevdi havuzu denizi bütün gün havuzda denizde bıraksak alın beni demiyorr:))
zeynepcim kolaylıklar dilerim hem iş hem çocuk zor olsa gerek ama bende esine katılıyorum bu konuda ...
kesinlikle fazla ödün verilmemeli ...tabiki şımaracaklar çocuk onlar ama belirli ölçülerde konulmalı ki ileride suistimaller olmasın!!!
şahsen iki çocuk büyüttüm oğlumda da kızımda da belirli kurallarım hep olmuştur.kırılma noktam çok zayıftır ama ciddi anlamda kişiliğine yansıyacak yanlışlıklara asla izin vermem.
onun dışında yeri gelir oğlumla reymisterio jeff hardi olur dövüş yaparım kızımla yerlerde yuvarlanırım ama ölçü mutlaka olmalı
ölçü demek sınırlarını bilmeli çocukk.çünkü esinciğimin de söylediği gibi bu yaşlar kişiliğinin oturduğu yaşlar..
hatta lafı bile var:)))
YEDİ ÇOK GEÇ derler mesela ki sonuna kadar katılıyorum bu yaştan sonra çocuk eğitilmiyor mevcut olan verilmiş huy geliştirilebiliyor sadece...