2008 Aralık Anneleri

saol eminecim iyiyiz sen nasilsin senin bebegin nasil..tahminen bizimkilerle aynı yerinde durmayan kıpır kıpr bir çocuktu eminim..
evet iştah surubu konusunda bende sana katılıyorum canim bana vermişler ben kendimi bildim bileli hep kilolarimla başımdertteydii
hep rejimdeydim anlican
ki ozamanlarda doktora sormadan vermişler dedem eczaneye sormuş oda bu olur demiş annemde uygulamaya kalkmiş ben olsam asla içirmzdim:))))doktora sorardim evvelinde enazindana.s

slm kizlar uzun zamandir yazamadim umarim herkesler iyidir
bizlerde iyiyiz cok sukur kizlar suanda ikinci bebise cok yeni hamileyim
hayirlisi olsun hakkimizda sizin bebisler nasil öpün onlari yerime

hayırlı olsun loracım çok sevindim sağlıklı bir bebişin olur inş ne güzel ya topicte 2.yi yapmayan olarak tarihe geçicem kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

ayyyyyyyy loracimmmçok özledim senii nerelerdesin yaaaklava:ayrıca çok sevindim canim bende hamileyim şuan 4.5 aylık olduk..hadi hayırlısı cnaim allah sıhatle almayı nasip etsin bebeişlerimizi..
lora senin uyduruk bir facebook hesabın vardi adresini versene orrdan görüşelim ya..

yagızıda çok çok öptüm yakışıklım benim kim bilir nasil dadlu oldmuştur kuşum benim..gir arada art,k görüşelim canim benimopuyorumnanaktan

canim benim inan bende özledim bu ara cok yogundum türkiyeye tatile gitmistik 2 ayligina ondan öncede asiri yogunluk vardi hic giremiyordum nete inan
esincim sanada masallah yolu yarilamissin ben cok korkuyorum aslinda hic hazir olmadigimi anladim amo kismet böylemis hayirlisi artik
o uyduruk facebooku hic kullanmadim simdiye kadar canimin ici halada kullanmiyorum
ama burdan görüsürüz hep artik firsat buldukca gelirim artik
yagiz pasa cok yaramaz teyzesi yoruyor annesini
senin cimcime nasil hamilelikle nasil götrüyorsun esincim zor olmuyormu
icimi rahartlat bacim biraz cok korkularim var inan allah yardimcimiz olsun diyorum baskada bisey demiyorum

lora senin biraz sorunlu geçmişti galiba hamilelik öyle hatırlıyorum

esincim valla hiç hazır değilim canım çalışmaya yeni başladım 2.çocuğu düşünmüyoruz daha kızımın odası bile yok önce ona oda yapıcam çok tadilat istiyor ev 3 sene sonra görüşmek üzere diyorum laelaelaelaelaelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olsun canim inşallah planladigin zamanda hamil kalırsın..eylülünde odasi yok ben yapmadim çünkü hala park yataginda yanımızda yatıyor..kardesi olunca artik ona oda şart oldu..ufaklikta benim yanimda yatar diye düşünüyorum..

aslında herşeyi planlayıp öyle karar vermek gerekiyor ama işte planlamadanda böyle oluyor napalim hayırlısı olsun..

3 senede çok canim yaa ozamanda duruya yazık hep ufak bebekle ilgileneceksin o dahada kıskanacak ben onada üzülüyroum aslinda en iyisi beniki gibi olmak heraldekaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun loracım çok sevindim sağlıklı bir bebişin olur inş ne güzel ya topicte 2.yi yapmayan olarak tarihe geçicem kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı
sagol cnm kismet böyleymis
seninkide zamani gelince olacak isallah

sinemcim cok sukur hamileligim rahatti ama iki dusuk yapmistim diye baslangiclar hep süpheliydi benim o yuzdendi korkularim ama sukur hersey ii gecti bide dogumumda sorunlar yasamistim malesef hayirlisi bölemis

selamlar
loracım hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına biz sinemle 2. cocuğa bıraz uzak kaldık :))))))))))
ya hem çalışıp hem cocuk büyütmek ne zormuş resmen saatlerle koşturuyom yaaa :))))))))))
akşam 7,30 işten cıkıp eve gelip elifnazla uğraşıp yemek yedim derken 10 oluyo saat kızımı 2-3 saat oynayabiliyorum ya haftada 1 günüm var onuda temizlik çamaşır ütü alıyo akşam oluyo öffff yaaaa ((((((((((

evet zeynepcim çalişan anne olmak çok zor yavrunla bileçok az vakit geçirebiliyosun..
bende çalişsaydim heralde 2.çocuk için emniyetimi en iyişekilde alirdim:)))))
sizinkide zamani gelince olur cnaim hayırlsı olsun en önemliisi bu..
elifnaz napıyor sensizlige biraz alişmişmi benimki olsa asla alişmazda o bakimdan sorudm canim

esincin sinemcim ananemiz bakıyo şimdilik sorum yok ama ananesi her dediğini yaptığı için huyu değişti cok şımardı zaten yaramaz bir cocuktu şimdi birde şımarıklık eklendi tam oldu gece 12'ye kadar arkasından koşturmaktan yoruluyorm işte bu kadar cok yorulmuyorum

öyle zaten zeynepcim benimkide şımardı çalışmak istiyosak bunları göza alıcaz napalım şımarık olsunlar şekerim yani zaten duruyu babası çok şımartıyodu şimdi babannesine geçti durum değişmedi sabah ayakkabı giymek istemiyormuş hanfendi babası kucağına aldı arabaya koydu giysin dedim boşver diyor eşim 1-2 günden bişey olmaz hey allahım alışıyorler kullanıyorlar bizi

valla huyları değişiyor bunlarin büyüdükce bakalim daha ne hhuylariçıkacak..bizimkiside dün hiç yürümek istemedii hep kucakta dolasacakmişindiriyoruz yakamıza paçamiza sariliyor...
bizimkide şımarik oldu valla ama ben kızıyorum eşimede söylüyorum her dedigini yapma ve ikimizde aynı tutumda olalim diye çünkü bu yaşlar kişilik oturtma yaşlari ana yarı baba ayrı davranırsa ozaman ilerde kullanabilir bunu..

ben biraz otoriter davranıyorum yani ama sanirim babalar hep aynııı:))

slmlarrrrrr
kısa bir aradan sonra evimize döndükkkk
bir süredir yazlıktaydıkk..melis çok sevdi havuzu denizi bütün gün havuzda denizde bıraksak alın beni demiyorr:))

zeynepcim kolaylıklar dilerim hem iş hem çocuk zor olsa gerek ama bende esine katılıyorum bu konuda ...
kesinlikle fazla ödün verilmemeli ...tabiki şımaracaklar çocuk onlar ama belirli ölçülerde konulmalı ki ileride suistimaller olmasın!!!
şahsen iki çocuk büyüttüm oğlumda da kızımda da belirli kurallarım hep olmuştur.kırılma noktam çok zayıftır ama ciddi anlamda kişiliğine yansıyacak yanlışlıklara asla izin vermem.
onun dışında yeri gelir oğlumla reymisterio jeff hardi olur dövüş yaparım kızımla yerlerde yuvarlanırım ama ölçü mutlaka olmalı
ölçü demek sınırlarını bilmeli çocukk.çünkü esinciğimin de söylediği gibi bu yaşlar kişiliğinin oturduğu yaşlar..
hatta lafı bile var:)))
YEDı ÇOK GEÇ derler mesela ki sonuna kadar katılıyorum bu yaştan sonra çocuk eğitilmiyor mevcut olan verilmiş huy geliştirilebiliyor sadece...

hayırlı olsun loracım çok sevindimm

rica ederim ne demek canim..
bende teşekkür ederim canim
nerelere gidiyorusn tatilemi çıkıyosun canim
bende seni ve melisi çokçok öptüm kendinize çok iyi bakinopuyorumnanaktan

slm canım
yazlıktaydık kısa sürelide olsa iyi geldi hepimize
sen neler yapıyoorsun nasıl gidiyorr??

canımmmm hoşgeldinn kısa sürelide olsa tatilinsana çooookkk iyi geliyor..meliside anlayabiliyorum biz bile çıkmak istemiyoruz ki melis nasil istesin havuzdan ayrılmayıı

bende yazdiklarinda sana sonuna kadar katılıyorum canim..asla bende taviz veremem ilerisi için bunu yapmak zorundayiz daha fazla zorluk çekmemek için çocuklarimiza hayırı bir kere sötylüyorsak bundan asla vazgeçmememiz gerekir...

ama babalarimizada bunu malesef göremiyoruz canim hele benimkinin gönlü çok zayıftır kzıı aa desee hemen yapaar..ama ben sürekliona müdahale ediyorum..

velhasılı kelam çocuk büyütmek zor lilicimm gerçektenalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…