2008 Aralık Anneleri

ama badana bittimi bir temizlik yaparsın ohhhhh misler gibi zemuszemustertemiz ev bol deterjan kokulubayanssulusmile ne uyurum vallaboshayallersmile benim gibi deterjan hastalarına birebir ahhh ahhh bilmiyorumkismileben bahar temizliğini bitirdim yağmurlar başladı yağmurlar bitsin bir kat daha temizlerim pırıl pırıl olur ferah ferah otururum artıkhihoyyyt

kız sinem sende ben gibi düşünüyon ama pat diye hamile kalırmıyız abowwwww düşünemiyorum halimi içler acısı olurum herhalohaoldumsmile ama yinede sağlıklı sıhhatli olsunlarda bide vaktinde bayanssulusmile

abowwwww :))) valla hayırlısı canım korkmuyorum inanki olursa da üzülmem esini hüsniyeyi gördükten sonra :) vızzzz gelir :lepi:

doğrudur ama benim gözüm elifnazdan öyle korktuki ikinci nasıl olur nezaman olur kestiremiyorum ben
haaa bu arada işe gircektin başladın mı iş kadını seniopuyorumnanaktanbende arıyorum ama yok valla biliyon ya kriz teğet geçti türkiyeden:umursamaz:

doğrudur ama benim gözüm elifnazdan öyle korktuki ikinci nasıl olur nezaman olur kestiremiyorum ben
haaa bu arada işe gircektin başladın mı iş kadını seniopuyorumnanaktanbende arıyorum ama yok valla biliyon ya kriz teğet geçti türkiyeden:umursamaz:

evet canım başladım 20 gün oldu sende mi arıyodun inş en kısa zamanda iyi bir iş bulursun bende çok zor buldum:çok üzgünüm:

slmmmmm
nabersiniz bakalımm
tadilat ve boya işlerimiz çok şükür bitti
temizlik için de cumartesi günü için kadın gelecek onu bekliyorum.ama bende bittim yaniiii

melis boya badana sırasında abimlerde kaldı 3 gün boyunca malum saten boya kokusu hemen gitmiyor ve çabuk bitmiyor..orada yiğenlerim de var akranları çok güzel vakit geçirmişler
sadece gece yatarken biraz zorlanmışlar ama idare edebilince arayıp söylemediler sağolsunlarr
herşey güzel derken melis dün eve geldi.amanin kapıdan içeri girer girmez bir ağlamaya başladı anlatamam.
babası almaya gitmişti babasını görünce başlamış ama arabaya binince susmuş ama eve girip beni görünce musluklar sonuna kadar açıldı maalesf..
yavrum özlemiş bizi...bizde onu çok özledik ama başka çare yoktu..
işte böyle :)))

kıyamam ya
keşke imkanın olsaydıda sadece geceleri gidip görseydin canım benim özlemiştir seni

aynen öyle zeynepcim çok özlemiş yavrummm
hatta melisi o halde görünce çocuklarını bırakan anneler geldi gözümün önüne...
yaşanmadan bilinmez elbet ama bir anne yavrusundan nasıl ayrılılabilir ben anlayabilmiş değilim yaniii

ama badana bittimi bir temizlik yaparsın ohhhhh misler gibi zemuszemustertemiz ev bol deterjan kokulubayanssulusmile ne uyurum vallaboshayallersmile benim gibi deterjan hastalarına birebir ahhh ahhh bilmiyorumkismileben bahar temizliğini bitirdim yağmurlar başladı yağmurlar bitsin bir kat daha temizlerim pırıl pırıl olur ferah ferah otururum artıkhihoyyyt

şuan da evim söylediğin kıvamda canımm
çok yoruldum ama değdi doğrusu
şimdi evde mis gibi temizlik kokusu varopuyorumnanaktan

boya badana temizlik değil de beni en çok kapılar değişince çıkan toz ve pislik yordu .. hemde temizlenmiş evde, düşünsene 2 saat içinde eski kapılar kesilerek sökülünce her yer abartısız 1cm toz tabakası ile oldu...resmen ev kalktı indi :eek:

bir hışımlada bundan da kurtuldun 1-2 sene rahat olursun artık
insan yoruluyo öfleyip büflüyo ama iş bitince şöyle oturup baktığında içine sindimi ne yorgunluk ne öfke kalıyo ohhh be deyip mis gibi oturması iyi olurzemuszemusgüle güle otur canım

sağol canım aynen dediğin gibi evett:))darısı başına..
ama 5 seneden önce bu tür işlere girmem artık zeynepcim çünkü çocuklarla hakikaten çok zor oluyor

oh oh maşallah foruma hareketgelmiş resmen..bende tatildeydim hiç giremedim kızlar benim eşim erken çıktı bu sene..hamile ve çocucklu:))oldugum için çok uzak yerlere gidemedik bu sene..armutluya gittik ama sahiden çokda uzaga gidilmeye gerek yokmuş bunu anladim..

lilicim evini güzel günlerde kullan kirlet canim nihayet bitirmişsin allaha şükür..çocuk olunca gerçekten bu işler çok zor oluyor bilirim..eylül8 aylıkken taşınmıştım ordan seni çok iyi anliyorum..ama şimdi mis gibi olmuştur evin allah saglicakla kullanmanı nasp etsin..

zeynepcim ve sinemcim valla çocuk işi hiç anlamadigin anda oluveriyor:))inşşallah planladiginiz zamanda olur bebişleriniz hoş öyle olmasada insan hiçde üzülmüyor..bebek bu yaa zorlugu var ama sevgisi kat be kat:)

hepinizi öpüyroum artikin girerim buralardayim

oh oh maşallah foruma hareketgelmiş resmen..bende tatildeydim hiç giremedim kızlar benim eşim erken çıktı bu sene..hamile ve çocucklu:))oldugum için çok uzak yerlere gidemedik bu sene..armutluya gittik ama sahiden çokda uzaga gidilmeye gerek yokmuş bunu anladim..

lilicim evini güzel günlerde kullan kirlet canim nihayet bitirmişsin allaha şükür..çocuk olunca gerçekten bu işler çok zor oluyor bilirim..eylül8 aylıkken taşınmıştım ordan seni çok iyi anliyorum..ama şimdi mis gibi olmuştur evin allah saglicakla kullanmanı nasp etsin..

zeynepcim ve sinemcim valla çocuk işi hiç anlamadigin anda oluveriyor:))inşşallah planladiginiz zamanda olur bebişleriniz hoş öyle olmasada insan hiçde üzülmüyor..bebek bu yaa zorlugu var ama sevgisi kat be kat:)

hepinizi öpüyroum artikin girerim buralardayim

ohhh yarasın esincim..en güzeli erken çıkmak ki yazın kavurucu sıcağında tatilin bence bi anlamı yok çünkü sıcaktan şahsen çok rahatsız olan biriyim ve evimden dışarı mümkünse çıkmam..
armutlu yu bilirim canım muhteşem havası olan güzel nezih bir tatil beldesi hatta babamın devresi var ihlasta ben son iki yıldır gidemedim babamlar şuan armutluda gel dediler tadilat işlerinden dolayı gidemedim akannehir
teşekkür ederim canımcım Allah hepimize güzellikler nasip etsin inşallah ama hakikaten esincim bebekle tadilat işleri çok zor oluyor ki taşınma da eminim öyledir.resmen stres yaptım yanii
bırakırsın bi yere bi dert bırakmassın bi dert
özetle zor iş bunu yaşadım ve anlamış oldummvereliniortak

ohhh valla esinim erkenden gitmişsin tatil bize bu sene tatil yok mafoldumbenmalum tek maaşa düşdük seneye allah nasip ederse güzel bir tatil yaparız artıkın

ohhh valla esinim erkenden gitmişsin tatil bize bu sene tatil yok mafoldumbenmalum tek maaşa düşdük seneye allah nasip ederse güzel bir tatil yaparız artıkın

olsun canim üzülmeseneler kaçmıyorya eninde sonunda çıkarsın allahın izniyle..zaten bizimde tek maaş biliyosun ben çalışmıyorum.ama inan okadar masraflibir tatil degil..bir ev kiraliyosun biz 1+1 ev kiraladik 80 liraya..yeme içme senden herşeyini sen aliyorsun yani..evdesüper internet sitesinden bakabilirsin..denize nazir bir havasi ve manzarasi var..seneye tavsiye edecegim tek yer olabilir derimçünkü hem yalin hemde tatilinden bişeyler anlıyorsun

esincim armutlu güzelmiydi bende bayramda anca giderim diye düşünüyorum tavsiye edermisin

canim valla şiddetle tavsiye ediyroum..git bak hiçde pişman olmayacaksın..gerçekten güzel bir yer açık kapalı yüzme havuzu aliş veriş merkeziherşeyin içinde oldugu bir tatil merkezi..bayramdada eminim güzel olur zaten ozaman havalar hemen sogumz..inşallah güzel bir tatil geçirirsin

ohhh yarasın esincim..en güzeli erken çıkmak ki yazın kavurucu sıcağında tatilin bence bi anlamı yok çünkü sıcaktan şahsen çok rahatsız olan biriyim ve evimden dışarı mümkünse çıkmam..
armutlu yu bilirim canım muhteşem havası olan güzel nezih bir tatil beldesi hatta babamın devresi var ihlasta ben son iki yıldır gidemedim babamlar şuan armutluda gel dediler tadilat işlerinden dolayı gidemedim akannehir
teşekkür ederim canımcım Allah hepimize güzellikler nasip etsin inşallah ama hakikaten esincim bebekle tadilat işleri çok zor oluyor ki taşınma da eminim öyledir.resmen stres yaptım yanii
bırakırsın bi yere bi dert bırakmassın bi dert
özetle zor iş bunu yaşadım ve anlamış oldummvereliniortak

neyse canm hayırlısıyla atlatmiş oldun tadilat falan derken ne güzel şimdi tadinı çıkarirsin allahın izniyle..senin melis yine bir yerlerde durubiliyor herlade..eylül bensiz bir yere adımını atmaz..evde bile babasi ilgileniyor bende yanında olacakmişim hep onu istiyor..seni bu konuda anlayabiliyroum canim

neyse canm hayırlısıyla atlatmiş oldun tadilat falan derken ne güzel şimdi tadinı çıkarirsin allahın izniyle..senin melis yine bir yerlerde durubiliyor herlade..eylül bensiz bir yere adımını atmaz..evde bile babasi ilgileniyor bende yanında olacakmişim hep onu istiyor..seni bu konuda anlayabiliyroum canim

sağol esincimm
melis de aynen eylül gibi canım bana çookk düşkün ama mecbur olunca bırakmak tek çare oldu ..hoş arkamdan çok ağlamış öğlen uyumamış hatta akşam üzeri bi telefon edip konuştum konuşmasaydım keşke kapattıktan sonra hem ağlamış hemde telefonun yanına gidip anne deyip durmuş balböceğimm:))

şu sıralar melis abiyenin gülüşünü taklit ediyor aklinialirimsmile
acayip tatlı bunlar yaa,ve oldukça hızlı kavrama ve büyüme dönemindeler sanırım
eskiden kıyafetlerinden anlardım büyüdüğünü şimdi gerek davranışlar tepkiler gerekse fiziksel olarak büyüdüğünü görebiliyorum esincimm

işte böyle canım bizden bu kadar..sizden ne haber???

sağol esincimm
melis de aynen eylül gibi canım bana çookk düşkün ama mecbur olunca bırakmak tek çare oldu ..hoş arkamdan çok ağlamış öğlen uyumamış hatta akşam üzeri bi telefon edip konuştum konuşmasaydım keşke kapattıktan sonra hem ağlamış hemde telefonun yanına gidip anne deyip durmuş balböceğimm:))

şu sıralar melis abiyenin gülüşünü taklit ediyor aklinialirimsmile
acayip tatlı bunlar yaa,ve oldukça hızlı kavrama ve büyüme dönemindeler sanırım
eskiden kıyafetlerinden anlardım büyüdüğünü şimdi gerek davranışlar tepkiler gerekse fiziksel olarak büyüdüğünü görebiliyorum esincimm

işte böyle canım bizden bu kadar..sizden ne haber???

evet canim çok haklsiin şuann için anneye en düşkün olduklarizaman bu zaman..ilerde degişirmi bilmiyroum ama değişmese iyi olur biz byle iyiyizkaydirigubbakcemile3
kıyamam ya demek çok seviyor seni canim benim..inan melisi çok merak ediyorum bi fotosu falan olsaydi görme imkanim olurdu..
canim ne şekerdir şimdi..sinemle zeynebin facesinden grüşüyoruz..çok şeker çocuklari var ikisininde allah bağişlasin hepimizinkini..

demek melis birde abiyenin gülüşünü taklit ediyor haa..sıpa seni yaaa...
eylülde geçen banyo yaptiriyordum kalk kızzz kalk ayaga dedim..kızı da inceltimişşekliyle şaka olsun diye söyledim..şuan agzinda hep kızzz kelimesi..nekadar çabuk anlıyorlar akıl fikir ermiyor çocuk deyip asla geçmiceksin..onlar bizden daha zeki durumdalar şuan için..

bende biraz yoruluyorum..eylül hanımla ugraş,bir yandan karnimdaki bebişide yormak istemiyroum ama eylüllede vakit geçirmek zorundayim anlican epey yoruluyorum..neyse bunlarda geçecek elbet..

çok p benim yerime melisi canim..görüsüürüzopuyorumnanaktan

X