- 25 Haziran 2008
- 2.276
- 5
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.621
3 ve 4.incimiz de nihayet bugün parladııııı:hulya:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu arada bebişlerimiz yaklaşık 15 aylarını bitirdiler , emziren varmı ve bırakmayı düşünüyormusunuz .paylaşırsanız sevinirim. Ben artık bırakmak istiyorum da....
iyi aksamlar arkadaslar ;cok uzun zaman oldu burayada yazmayali
nasilsiniz ?bebisler nasil ?umarim herkesin sagligi keyfi yerindedir ...
Ben cocuklarla mesgulum bilirsiniz : )
yakin zamanda Selim Mert'in 5 yasini kutladik
Emre Deniz 16 aylik cok hareketli abisiyle oyun oynuyorlar ;kavga bile ediyorlar :bbo:
opuyorum hepinizi
Arkadaslar aklima gelmisken sorayim bebeklerimizin asilarini takip ediyorsunuz ;18 aylikken asi var mi ?
benim bildigim var ama malum yurtdisindayiz ve en son 12 aylikken asi oldu ve o zaman bitti dediler (sasirdim )dedigim gibi benim bildigim var
sizlerde yazarsaniz sevinirim hepinizin takvimi vardir:1hug:
zeppcim seni burda görmek gerçekten güzel canim..selim mert iyiki dogmuş nice yıllara inşallah..
bizlerde iyiyiz canim..allaha şükür..
canim bir yaşaşısı var 12 aylıkken ama bitti demeleri gerçeten tuhaf çünkü su çiçegi aşısı var arti zatüre asısının son dozunu geçen ay olduk biz mayıstata bir aşısı daha var..bence sen biraz daha araştir canim 1 yaşına kadarmi yapılıyor sanki aşılar çok saçmlik yaniÇok üzgünüm çoook
kızlar bu arada eylülüm dün mama sandalyesinden düştümafoldumbennasil oldu nasil açtı önünü hiç akılm almadi sadece mutfaga gidip çorbasını koymuştum içeri girmeden dannnn diye bir ses ve bir aglama..nasilkötü oldum anlatamam..neyse dün dr götürdük görünürde birsey yok ama dedi tomografi çekelim dedi..bizde yanaşmadik..çok radyosyon var diye bekleyelim takip edelim dedik allaha şükür bir durum olmadi..inanin okadarda dikkatli biriyimdir ama olacak varsa hiçkaçari yok oluyor..çok moralimiz bozuldu eşimle..allah korusun bütün melekleri..
siz siz olun gözünüzün bebeginden ayırmayın malum artik hiç yerlerinde durmuyorlar ev kazalarinin ensık yaşandigi döneme girdik..bir anlik dalginlikla neler oluyor alah korusun..
mrb hanımlar
nasılsınız görüşmeyeli
bildiyiniz gibi cocuklarla
ugraşmak büyük sorumluluk
bizde büyüyoruz artık 16 ayımızada girdik
geciyo esincim gecmiş olsun canım bizimkide gecen düşmüştü
hemde merdivenden tırmaırken
kafasını carptı
şişer diye cok
korktum
ama şükür buzla gecirdim dünde gece coraplarını soydum bi baktıp ayagı kanıyo
baş parmagı
hiç aglamadı bile nerde oldugunu bulamadım etrafta zaten kesiçi bişe bırakmıyorum
şaşırdım nerde oldu diye
ondan önceki gecede bulaşık makinasının
tabletlerni poşetlerinden kemirmiş delmiş bende o sırada yemek derdine düşmüştüm hiçfark etmedim
allahıma binlerce şükür sadece ufak bi parca almış sonra tükürdüyüne şahit oldum
hemen agzını yıkadım yogurt falan verdim cok şükür bişe olmadı
allah beterinden saklasın yavrularımızı allaha emanet olun görüşmek üzre
ahh kızlar çok geçmiş olsun tam yaramaz goby oldu bunlarrr
bizde de durum farklı değil yaniii
daha geçen hafta oturma odasındaki tv nin evet evet tv nin üzerinde otururken buldum melisi:1shok:
hatta gözlerime inanamayıp abisini çağırdım odaya görsün diye...
sen pufa çık oradan tv dolabına oda kesmemiş minik cadıyı oradan da 72 ekran tvnin üzerine çıkmış bir güzel oturmuşş:ecrin_bebek:
çok şükür kötü bişey olmadan görüp indirdim ve kendimce çıkmaması için önlemler aldımmaklinialirimsmile
birde şu sıralar dönmeyi öğrenmiş nereden öğrendiyse artıkk
hoş taklit dönemi olduğu için muhtemelen birilerinden görmüş olmalı
geçen hastanede sıra beklerken melis ile akran bir kız çocuğu dudaklarını birleştirip garip sesler çıkarıyodu bizimki bi süre gözlemledi ve 5 dakika geçmeden aynı sesi çıkarmaya başladı
hemen kızdım dikkatini başka yöne dağıtım unutturdum neyseki bir daha yapmadı
işte böyle ...bu dönem de çok dikkatli olmalıyız
ay lilicim valla şok oldum:1shok:sen nasil olduda çıktın oraya aman allahım yaa:))neyse allahtan bir yerine bişey olmadan atlatmışsın canim..bir sn boş bırakmaya gelmiyor..heryerde bitityorlar valla..
canim birde eylülde aynı nerde ne var ne yok görüp aynısını yapıyor..herşeyi beyinlerine kazıyorlar..malum tamda ögrenme yaşındalar
bizde dün minik bir kalp atışı duydukk:))malum hamileligin 8.haftasındayım..mide bulantılarım hat safhada kızlar yaa..eylülde hiç böyle olmamştı acayip kötü yani 2 kilo vermişim yiyemedigim için dr da ilac verdi gerçi onuda lkullanmak istemiyrum..öyle duruyor bakaalım..
hepinizi öpüyproum kızlar
evet hayatım bende aynen şok olmuştum ve oğluma seslenmiştimm.
size de çok geçmiş olsun ucuz atlatmışminik eylül daha kötüsünü düşünmek istemiyorum
esincim mide bulantıların bu defa fazla ise muhtemelen farklı cinsiyet olabilir diyorum ben ama hayırlısı tabikii
ilk gebelikten farklı şeyler yaşanınca genelde farklı cinsiyet olurmuş diye duymuştum ki ben de buna bir örnek teşkil ediyorum hayatımm
çok geçmiş olsun sanada öpüyoruz siziiii