2008 Aralık Anneleri

selam ...hepimiz için güzelliklerle dolu bir hafta olması dileği ile..
gökdenizcim çok geçmiş olsun umarım tez vakit bulursun zaten miktar fazla değilse paradan çok kaybolan resmi evraklar insanı sıkıyor.
benimde başıma geldi ama ben kaybetmedim kapkaç mağduru oldum..
aslında kapkaç da denemez benimkine olsa olsa al git olurdu herhal:))çünkü;
yıllar önce araba ile evimin önünden tam giderken arabanın kapısını açtım çantamı yan koltuğa koydum o sırada önümde bi araba park etti ben tam kim bunlar diye bakınırken birisi araçtan indi benim aracın yanına yaklaşıp yan kapıyı açtı göz göze geldik ve çantamı alması ile koşup araca binip uzaklaşmaları bir oldu
o sırada mahalle sakinleri benim çığlık sesim ile peşine takıldılar araç kısa mesafe sonra kaza yaparak durdu ve yakalandılar...ama çantamı alan kişi yakalanamadı ve ben uzunca bir dönem resmi evrakları çıkarmak için uğraşmak durumunda kalmıştımmm şaka gibi yaniii
umarım tez vakit bulunur canımmm
dandiicim çok geçmiş olsun bebişine canımm
nurtencim seni de kutlarım kaza bela olmadan kullanmanı dilerimm

Selam kızlar herkese huzurlu bir hafta diliyorum.Nurten hayırlı olsun dilerim diğer sınavı da geçersin.Gökdeniz sana da geçmiş olsun.Dandini ciğim bizde de diş sorunu var umarım hepimiz kolay atlatırız.Herkes kendine iyi baksın

selam kızlar..bebişlerin dişlerinden başka bi sıkıntı yok allah şükür..bizdede ayni azı dişikabusukaydirigubbakcemile3

nurtencim tebrik ederim canim..zaten okadar kolay geçilemiyor artik sınavlarbiraz daha sıkı tutuyorlar ama geçmen çok iyi..

çok çok tebrik ederim cnm

Selam aleyküm

Merhaba

İyi geceler

Gökdeniz,liliput çok geçmiş olsun.
Diş sıkıntısı bizde de var.Hepimize hayırlısıyla tez zamanda çıkmasını dliyorum.
Nurten,kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah(amin).Tebrikler.

Veeeee müjdeeeee.....
Benim kızım da 12.5 aylıkken artık kendi kendine ayağa kalkıp yürümeye başladı.Ayağa kalkıyor etrafında dönüyor,dans ediyor ve küttt popişine düşüyor.Sıralamaya epeyce erken başladı ama tek yürümesi gecikti.Tam 8 aylıkken sıralamaya ve 5.5 aylıkken de emeklemeye başlamıştı.
Kızım Artvin'li olduğunu şimdiden gösteriyor.'' Oyna dik oyna kollar çibuk olacak'' yani ''BORÇKA HEMŞİNİ ve KOLBASTI''oynuyor.Zaten tulum,akordiyon ve kemençe sesi duydu mu tamamdır.Hemen oynamaya başlıyor.

Şükürler olsun, hamd olsun ki sağ salim bir kızım ve oğlum var.Rabbim cümlesine hayırlısıyla nasip etsin inşallah(amin).Sevgiler.Selametle

günaydın arkadaşlarım
nasılsınız
ya cüzdanı kaybetmek çok stres yaptı günlerdir başağrısı çekiyorum.regl de iyice tetikledi.minoset aldım bi tane fayda etmiyor kaç gündür.
oğlum iyi şükür.azıları üç tane kabarık duruyor.üstten iki gelecek sanırım önce.

günaydın kızlar nasılsınız
hepinizin iyi dilekleri içn
cok teşekkür ederim
hafta sonuda
direksiyon sınavınıda gecersem
rahatlicam biraz
eeee kızlar tatil iyice yaklaştı
neler planliyosunuz
bi yere giden var mı?

ahhh nurtencim tatil yaklaştı ama bizler günlük gezinti olarak geçiririz heralde
çünkü kızımın en deli delidolu zamanları...
daha öncede söylemiştim bu aylar hem bebek hem anne için en zor zamanlardır diye...
hakikatende öyle geçiyor günlerr
bana kalsa dışarı gezmeleri dışında ev gezmelerine bile gitmek taraftarı değilim
çünkü kızımla uğraşmaktan gittiğim evde ne oturduğumdan bişey anlıyorum nede sohbettenkafamçokkarıştı
dolayısı ile şu dönem dışarı gezmeleri daha keyif veriyor bize..
sizlerde varmı tatil planları???

mala gelsin gökdenizcim sıkma kendinii
demekki hakikaten kaybettin yada en olmadık yerden en olmadık zamanda çıkacaktır
sağlık olsun

slm kızlar
bugün oğlumun veli toplantısı vardı kızımla beraber gittik mecburen
neyseki alet edavat tedrikli gitmiştimde fazla sıkıntı yaşamadan toplantımızı bitirdik
yaptığımız performans ve not bilgilerini verdi öğretmeni
maşallah hepsinden çok güzel notlar aldık
verdiğimiz emeğe değdi yanii
ayrıca çok değerli bir öğretmenimiz var
herşey ile pek bir alakadar ve prensipleri olan biri..
anlayacağınız bugün çok mutluyum
şükürler olsun

liliputcum tebrik ederim.başarısının devamını dilerim oğluşunun.çok şanslı senin gibi annesi var yani.çok önem veriyorsun çok ilgilisin.senide tebrik ederim.

selam kızlar..ne varn eyok bakalım..bende kocaman bir yorgunluk var çünkü kızım sabah6.30 da uyudu..12 de uyumuştu birden bir aglama bir aglama derken uykusuda kaçtı yerine yatırınca başlıyor aglamaya..azı dişlerimizbizimde üstte 2 i kabarmiş sanirim çok agri yapıyor..
neyse hayırlısıyla atlatcaz

liliputcum sevindim canim ogluşuna maşallah..nice başarilara imza atar inşallahsositososito
nurtencim tatil konusundada valla şusıralar evden pek çıkasim yok hele bide uyku işleri biraz düzene girsinde yoksa gittigim yerden beni kovarlar heralde sabahlara kadarsengözlerimebaksanab

bende liliput gibi evde oturmaktan yanayım havalar iyi oluncada dışarı çıkıyoruz bakalım şimdilik böyle geçecek

selam anneler,opuyorumnanaktannasılız bugün?küçük yaramazlarımız nasıllar?
nurtencim tatil başka bahara kaldı,yalovaya gidecektik sözde günübirlik,çok rüzgar vardı,arabalı çalışmadı,kaldık.ama hava değişikliği şart oldu sahiden...
Liliputcum aferin oğluna maşaallah,öğretmen gerçekten çok önemli,geçen tvde anlattılar,kız resimde çok kabiliyetliymiş ama öğretmeni "sen kopya mı çekerek resim yapıyosun?"deyince kız soğumuş resimden.çok dikkat etmek gerek...bu arada annem de sınıf öğretmeni benimzemuszemus
Maydanozum tebrikler kızına,maşaallah benim kız hala korkuyor,annesini yormak istemiyor sanırım,hoş ben 1,5 yaşında yürümüşümkafamçokkarıştı
Gökdenizz geçmiş olsun cnm,o baş ağrısı bende de var devamlı,spinal sezeryandan oluyo diyolar:sinifsinif:

bizimde azı dişlerimiz geliyor arkadaşlar offff çok sıkıntılı geçiyor geceleri ağlamalar gündüz huzursuzluklar neyse inş çabuk atlatır hepsi
liliput tebrik ederim oğlunu başarılarınızın devamını dilerim
kızlar bugün ne yemeği yaptınız merak ettim bebişlerinize

liliputcum tebrik ederim.başarısının devamını dilerim oğluşunun.çok şanslı senin gibi annesi var yani.çok önem veriyorsun çok ilgilisin.senide tebrik ederim.

gökdenizcimin nezdinde tebrik eden tüm arkadaşlara tek tek teşekkürler ederiz.
canım elimden geleni yapıyorum ki bu benim görevim mantığı ile yapıyorum
umut paşa da yarın okula başladığında seninde çok sorumlu bir anne olacağından şüphem yok canımm

canım ben hergün yapmıyorum iki günde bir yapıp sıcakken küçük porsiyonluk kavanozlara dolduruyorum ve buzdolabında iki gün yiyor kızçem
dün yeşil mercimekli erişteli çorba yapmıştım mesela
umarım güzel fikir olur hem çok besleyici hemde çok lezzetli bi çorba canım tavsiye ederim.
ben büyük tencerede yapıyorum hem günlük ev halkı da yiyor hemde kavanoza koyup kapatıyorum ertesi gün kızım yiyor bende gün aşırı rahat etmiş oluyorum

ayrıca diş sıkıntınızın bir an evvel geçmesini diliyorum canımm

merhaba kızlar
bugün itibari ile ev hayatımız başladı oğlumla.iş yerine ait evde oturduğum için ev arama çalışmalarımız var şu sıra.evde teşıycaz yani.hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…