- 23 Nisan 2008
- 1.895
- 6
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.221
gökdenizcim sevindim kontrolünüzün iyi geçmesine..ayrıca işten ayrılman gerekiyorsa bence hiç üzülme çünkü bu dönemi oğlunla geçirmiş olacaksın ki bu dönem bebeklerin anneye çoook ihtiyaçları vardır canımm
uyku sorunu çeken bebişlerimize ve annelerinede çokk geçmiş olsun bende bir dönem aynı sıkıntıyı yaşadım ama şimdi şimdi maşaallah uyku sorunumuz yok denecek kadar azaldı..
ayrıca gecenin bir vakti uyanıp oyun isteyen bebeklere oyun oynatmak tafaftarı asla değilim çünkü bebekler bu dönemde tıpkıbir hamur gibidirler
ne tafara çekerseniz o tarafın şeklini alır tabiri caiizsse..
dolayısı ile melisinde bir dönem uyanıp ısrarla uyumamasına rağmen ben onu hiç ayakta sallamamış olmama rağmen kollarını elinle tutup ninni söyler ve kesinkikle göz teması kurmadan ağlamasına rağmen uyuturdum.bir iki derken melis gece karanlıkta uyumanın mecburi olduğunu öğrendi..
bir deneyin isterseniz çünkü oyun oynamak bebek için eğlencedir gecenin bir vakti uyumadığı için oyun oynatırsanız bebek bilinçaltı ile uyumak istese dahi uyumayacaktır diye düşünüyorum.
canım ya aynı durumdayız.benm oğlumda gece her saat başı uyanır.ağlayarak hemde.emziriyorum uyuyor.sabah 6 ya kadar böyle.6 dan sonrada yarım saat ve hatta 15 dk da bir uyanarak 8.30-9.00 a kadar uyuyor.sen yine dua et bi dönem uyumuş 12 saat
nerdeee ben efe doğduğundan beri 3 saatten fazla deliksiz uyuduğumu hatırlamıyorum.inş. bu günlerde geçicek
valla liliputcum ben neler denedim neler..senin yaptıgının aynısını ben yapıyordum aglamasina ragmen uyutmayı çok ama cok denedim ama olmuyor canimsürekliaglayarak uyanıyor ama cok uykusu var..ve içli içli aglayarak uyanıyor babasi aglamasina dayanamadigiiçin süreklikarişıyor ve tartişmalarımızda bundan çok çıkıyor ben banabırakmasini söylüyorum ama alip kucagina gezdiriyor.benim kızımda uyku sorunu yoktu melek gibiuyur benimle birlikte uyanırdı son bir haftadır böyle..bide bizim bitmek bilmeyen bi gaz sorunumuz var..sanirim encokda bundan uyuyamıyor..uyanıncada mecburen(babasının sayesinde)oyun oynuyoruz..yoksa bende taraftrar degilim inan hemde işime hiç gelmiyor sabahın bi körü aoyun oynamak ama nekadarda uyutmaya zorlasam dahada cok uyumamazlik yapıyor..bakalım düzelecek inşallah
canimsenin efeninde eminim gaz sorunu vardir..yada korkuyor olabilir.ama uykusuda baya bölünüyormuş benimki sabah 5.5 da uyuyor ama öglen 2 ye kadar uyuyor..ama geceler benim için valla kabus oldukaydirigubbakcemile3valla bazen sinirlenmiyorum desem yalan olmaz eminim sende sinirleniyorsundur..ama eylüle çaktirmiyorum sinirlendigimi ozaman hemen anliyor benim sıpa ozaman hiç uyumaz çok nazlı bi kzıım var anlican..allah saglik sıhat versinde napalim bugünlerdegececek..benim bi arkadasim varkizi şimdi 2 yaşında tam 1.5sene uykusuzluk çekmiş..hemde sabahlara kadar uyumazmiş gündüzde uyumazmiş..ama şimdi mışıl mşıl uyuyor diyor..süt içmeye bile kalkmıyor diyor merak ediyorum diyor..düşünkaydirigubbakcemile3yani eninde sonunda düzelecek ama biraz zaman var şu dişleri biraz çıkıp rahat verseydi bebişlerimize
uykusuz kalmak hakikaten zor bi durum esincim hele tatlı uykudan uyanmak daha bir zor çok haklısın
inşaallah tez vakit düzelir sorununuz ama babanın senden alıp kucaklaması tabiki bebeğin kırılma noktasını yakalaması için büyük bir avantaj bana göre
tabiki her bebek farklıdır ama ben şuna yürekten inanıyorum ki değil bebek her birey KARARLI tutum karşısında bir zaman sonra baktıki değişen birşey yok ,MUTLAKA pes etmek durumunda kalıyor.
bence babası senin tutumuna karışmasa mutlaka bir iki derken kızçen durumu kabullenecektir.ama bir şikayeti gazı rahatsızlığı ateşi vs var ise zaten uyumayacaktır ki buda çok ama çok normal bir durum
canım gaz sorunu yok efenin ama zaman zaman korktuğunu hissediyorum.hergece bildiğim tüm duaları okuyup yatırıyorum,odamız karanlık değil loş.ama her uyandığında bi yeri acıyomuş gibi ağlıyor.ben dişlerine bağlıyorum.şu ara tam diş çıkarma dönemleri.arkadaşının bebişine gelince;umarım biz o kadar beklemeyiz uyumak için yacanimsenin efeninde eminim gaz sorunu vardir..yada korkuyor olabilir.ama uykusuda baya bölünüyormuş benimki sabah 5.5 da uyuyor ama öglen 2 ye kadar uyuyor..ama geceler benim için valla kabus oldukaydirigubbakcemile3valla bazen sinirlenmiyorum desem yalan olmaz eminim sende sinirleniyorsundur..ama eylüle çaktirmiyorum sinirlendigimi ozaman hemen anliyor benim sıpa ozaman hiç uyumaz çok nazlı bi kzıım var anlican..allah saglik sıhat versinde napalim bugünlerdegececek..benim bi arkadasim varkizi şimdi 2 yaşında tam 1.5sene uykusuzluk çekmiş..hemde sabahlara kadar uyumazmiş gündüzde uyumazmiş..ama şimdi mışıl mşıl uyuyor diyor..süt içmeye bile kalkmıyor diyor merak ediyorum diyor..düşünkaydirigubbakcemile3yani eninde sonunda düzelecek ama biraz zaman var şu dişleri biraz çıkıp rahat verseydi bebişlerimize
canım gaz sorunu yok efenin ama zaman zaman korktuğunu hissediyorum.hergece bildiğim tüm duaları okuyup yatırıyorum,odamız karanlık değil loş.ama her uyandığında bi yeri acıyomuş gibi ağlıyor.ben dişlerine bağlıyorum.şu ara tam diş çıkarma dönemleri.arkadaşının bebişine gelince;umarım biz o kadar beklemeyiz uyumak için yazaten efe bir gece deliksiz uyusa hastamı oldu neden uyanmıyor acaba dite ben uyuyamam:)
merhabalar nasılsınız arkadaşlar.herkese güzel bir gün diliyorum.
merhabalar nasılsınız arkadaşlar.herkese güzel bir gün diliyorum.
selam anneler
umarım herkes iyidir
size de bir fikir verir İnş bakın hero baby kutusundan ne yaptım
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/337644-kutunun-baskalasmis-hali.html#post10715292
ellerine sağlık canm çok güzel.
iyiyiz esincim şafak sayıyoruz kavuşmak için.işinde çok yoğun olduğu bir dönem.resmen bunalıyorum.