2008 Aralık Anneleri

günaydın annelerzemuszemus

cicikizsinem,dünden pilav-tavuk vardı.tarhana çorbası yaptım yanına,yoğurtta var...artık evdekilerden yiyor kızımcokacimcoook,kaşık mamasını ağzına sokmuyor asla...o nedenle tuzunu,yağını,salçasını az koyarak yemek yapıyorum.

ben kereviz çorbası yaptım az önce :):) bu kaşık mamasını siz muhallebi gibimi veriyorsunuz arkadaşlar,ben zaten vermiyorum artık onlardan

Selam kızlar Liliput cuğum maaşallah evladına mutlu olmakta haklısın.Gökdeniz hayırlı olsun dilerim evladınla doya doya vakit geçirirsin ve ınşaallah hayırlısı ile bir ev bulunursunuz.Ben bugün köfte yapmayı düşünüyorum biraz pilav.Herkese kolay gelsin hayırlı günler

sağol teyzesi darısı tüm isteen dostlarımın başına...

valla kızlar ben melis doğdu doğalı çok mecbur kalmadıkça yada dışarı hazırlıksız çıkmış isem almışım birkaç kez hazır kaşık maması almıştım o kadar...
ben çorbasını hala ya pirinç yada irmikle terbiye edip katılaştırıyorum
hiç olmadı içine ekmekiçi koyuyorum ve koyu kıvamda yediriyorumm

ewet liliputcum bizde aynı
çoğu zaman dışarı çıksak bile kendi çorbasını kavanoza koyup yanıma alıyorum:)

ben kereviz çorbası yaptım az önce :):) bu kaşık mamasını siz muhallebi gibimi veriyorsunuz arkadaşlar,ben zaten vermiyorum artık onlardan

kazeemcim,ek gıdaya ilk geçtiğimde sulandırıp veriyordum,mecburen.sonra muhallebi kıvamına getirdiydim,şimdi kendisi yemek istemiyor.

anneler,bıldırcın yumurtası veriyor musunuz?veriyorsanız nasıl pişiriliyor?mısır unu,irmik kullanarak yaptığınız tarifleri de merak ediyorum ayrıca...

anneler,bıldırcın yumurtası veriyor musunuz?veriyorsanız nasıl pişiriliyor?mısır unu,irmik kullanarak yaptığınız tarifleri de merak ediyorum ayrıca...

bıldırcın yumurtası vermiyorum cnm
mısır unu ile ilgili tariflerdede ek gıda bölümüne eklemiştim cnm ben,ayrıca ben hiç beyaz un kullanmıyorum egenin yemeklerine hep mısır unu kullanıyorum

selam anneler
umarım herkes iyidir
hemen konuşmaya dahil olayım. ben genellikle yulaf ve buğday unu kullanıyorum
mısır unu da var ancak gdo meselesinden gözüm korktu mısır unundan

bu arada gökdeniz hakkınızda hayırlısı olsun ev de taşıyacakmışsın canım kolay gelsin

selam anneler
umarım herkes iyidir
hemen konuşmaya dahil olayım. ben genellikle yulaf ve buğday unu kullanıyorum
mısır unu da var ancak gdo meselesinden gözüm korktu mısır unundan

ewert cnm bende kullanıyorum buğday ve yulaf unu:)
ay o gdo zaten başlı başına beynimin yerinde paranoya oldu hiç sorma:)

mısır yağı kullanırdım ben mesela
bu gdo meselesi çıktı o iş bitti benim için
üstelik mısıra bayılırım ben, derin dondurucumda olur her daim
geçenlerde çıkardım yaptım ama zor yedim düşüne düşüne

LıLıPUTCUM ANNEMı ÇAĞIRICAM UMUT LA ıLGıLENMESı YETER BANA.o ara bende toplanırım.sağol cococum.şimdi tarife bakıcM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…