- 23 Nisan 2008
- 1.895
- 6
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.241
evet oğluşum için iyi olacak zamanlamada iyi anneye daha fazla düşkün olurlarmış bu dönem.gerçi bebeklerin hep anneye ihtiyaçları var.iş evet yıl sonu işleri.çok yoğun.birde bırakacağını bilince daha zor geliyor canım ya.canım hakkında hayırlısı olsun,Umut paşaya zaman ayırırsın ne güsel,gezersiniz ana-oğul...muhasebe yıl sonu kapamaları var değil mi,çok kolay gelsin...
gökdenizcim bi yandan seviyornum oğluşunla bol bol vakit geçireceksin diye..biraz kafani dağıtırsın..canim ya bide ben bu çalisan anneleri valla takdir ediyorum..geceleri uykusuz kalıp sabah işe gitmek nasil yapıyosunuz ben dayanamazdim valla harap olurdum heralde..
esincim evet gerçekden çok zor.ikimizede çok zor.hele hastalandığı dönem sabahlara kadar uyumadık.neyse hayırlısı olsun.
herkese merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar.
bugün sabah cüzdanımın çantamda olmadığını farkettim.heeryeri aradık eşim eve gidip baktı yok yok yok.kaybetme düşürme ihtimalim çok az.lütfen sizde dua edinde çıksın bi yerden bulunsun.param çok değildi ama çok kıymetli eşyalarım vardı içinde.kimlikler çabası.
herkese merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar.
bugün sabah cüzdanımın çantamda olmadığını farkettim.heeryeri aradık eşim eve gidip baktı yok yok yok.kaybetme düşürme ihtimalim çok az.lütfen sizde dua edinde çıksın bi yerden bulunsun.param çok değildi ama çok kıymetli eşyalarım vardı içinde.kimlikler çabası.
evet oğluşum için iyi olacak zamanlamada iyi anneye daha fazla düşkün olurlarmış bu dönem.gerçi bebeklerin hep anneye ihtiyaçları var.iş evet yıl sonu işleri.çok yoğun.birde bırakacağını bilince daha zor geliyor canım ya.
gökdenizcim bi yandan seviyornum oğluşunla bol bol vakit geçireceksin diye..biraz kafani dağıtırsın..canim ya bide ben bu çalisan anneleri valla takdir ediyorum..geceleri uykusuz kalıp sabah işe gitmek nasil yapıyosunuz ben dayanamazdim valla harap olurdum heralde..
esincim evet gerçekden çok zor.ikimizede çok zor.hele hastalandığı dönem sabahlara kadar uyumadık.neyse hayırlısı olsun.
canim valla bu konuda çalısn anneleri tebrik ediyorum allah yardimciniz olsun hem uykusuz uykusuz işe gitmek insani baya yorar bide işte yorulmak..valla kolay gelsin canim sizealkisalkisalkis