2008 Aralık Anneleri

gökdenizcim bi yandan seviyornum oğluşunla bol bol vakit geçireceksin diye..biraz kafani dağıtırsın..canim ya bide ben bu çalisan anneleri valla takdir ediyorum..geceleri uykusuz kalıp sabah işe gitmek nasil yapıyosunuz ben dayanamazdim valla harap olurdum heralde..

dandinicim bizimde azı dişlerimiz baya baya kabardi..zaten eylül 1 den aşagi yatmaz hattanekadar geç yatarsa okadar deliksiz uyuyor..ama ben geç yatırma taraftari degilim bi düzeni olsun diye çok ugraşıyorum ama nafile galiba:)))dişlerden dolayı gene başalr bizimde uykusuzlugumuz..şu sıralar maşallah baya baya iyi uyuyor..yürümükonusundada sana katılıyorum..canlarinin acısına zaten zor dayanıyorlar bide yürümek eziyet olsa gerek onlari için..ama benimki artik 2 dk falan ayakta tay tay durabiliyor..

bu arada nerde bizim kızlar ya pek kimseler ugramıyor artik..huuu gelin gariiiolumunekankayizsmile

canım hakkında hayırlısı olsun,Umut paşaya zaman ayırırsın ne güsel,gezersiniz ana-oğul...muhasebe yıl sonu kapamaları var değil mi,çok kolay gelsin...
evet oğluşum için iyi olacak zamanlamada iyi anneye daha fazla düşkün olurlarmış bu dönem.gerçi bebeklerin hep anneye ihtiyaçları var.iş evet yıl sonu işleri.çok yoğun.birde bırakacağını bilince daha zor geliyor canım ya.

gökdenizcim bi yandan seviyornum oğluşunla bol bol vakit geçireceksin diye..biraz kafani dağıtırsın..canim ya bide ben bu çalisan anneleri valla takdir ediyorum..geceleri uykusuz kalıp sabah işe gitmek nasil yapıyosunuz ben dayanamazdim valla harap olurdum heralde..

esincim evet gerçekden çok zor.ikimizede çok zor.hele hastalandığı dönem sabahlara kadar uyumadık.neyse hayırlısı olsun.

herkese merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar.
bugün sabah cüzdanımın çantamda olmadığını farkettim.heeryeri aradık eşim eve gidip baktı yok yok yok.kaybetme düşürme ihtimalim çok az.lütfen sizde dua edinde çıksın bi yerden bulunsun.param çok değildi ama çok kıymetli eşyalarım vardı içinde.kimlikler çabası.

bugün sabah cüzdanımın çantamda olmadığını farkettim.heeryeri aradık eşim eve gidip baktı yok yok yok.kaybetme düşürme ihtimalim çok az.lütfen sizde dua edinde çıksın bi yerden bulunsun.param çok değildi ama çok kıymetli eşyalarım vardı içinde.kimlikler çabası.

canım inşallah bulunur hemen.acaba markete bi yere gitmişmiydin dün akşam ya da sabah,oralarda falan unutmuş olabilir misin?ya da çanta değiştirmiş olabilir misin?

canim inşallah tez zamanda bulursun.benimde 2 sene önce böyle bi olay gelmişti başıma aradik taradik ama bir türlübulamadık..bulamayıncada gazeteye ilan verdik kimligim falan içindeydi..hükümsüzdür diye.inşallah bulursun ama şayet bulmazsan canim mutlaka ilan vermeyi unutma ve kredikartın falan varsa derhal iptal ettir..daha5 gün önce bi olay geldi başıma onu anlatayım..biz 2 senedir löseve her ay bagis yapıyoruz oda kredi kartindan çekiliyordu cüzi bi miktar sonrasinda eşim kartini iptal ettirdi sadece sms le yardim yapıyorduk..ve eşimin yeni kredi kartigeldi..şok olacaksiniz ama eşimin kredi kartini girerek lösev 10 tl para çekmiş müdürlükten aramişlar eşimi kartinizi iptal ediyoruz sizden habersiz para çekilmiş diye ve inanin şok oldukk..nerden buldular eşimin kredi karti numarasini nasil yaptılar hiçanlamdikk..ve bunu yapanda lösev..biz yardim amaçlı elimizden geldigi kadariyla bişeyler yapmaya çalişırken çok ayıp bi şekilde bunu yaptilar..nasilgüveneceksinki bundan sonra..şimdi eşime yeni kredi karti geldi..daha çok yeni yani arkadaslar bizde elden yardım yapıyoruz artik valla şaşırdım kaldim insanlık nereye gidiyor:1no2:[/B]

evet oğluşum için iyi olacak zamanlamada iyi anneye daha fazla düşkün olurlarmış bu dönem.gerçi bebeklerin hep anneye ihtiyaçları var.iş evet yıl sonu işleri.çok yoğun.birde bırakacağını bilince daha zor geliyor canım ya.

esincim evet gerçekden çok zor.ikimizede çok zor.hele hastalandığı dönem sabahlara kadar uyumadık.neyse hayırlısı olsun.

canim valla bu konuda çalısn anneleri tebrik ediyorum allah yardimciniz olsun hem uykusuz uykusuz işe gitmek insani baya yorar bide işte yorulmak..valla kolay gelsin canim sizealkisalkisalkis

herkese güzel bitr hata sonu diliyorum
nasılsınız inşallahhh
bizler bu sıralar çok meşguluz
abartmıyorum ama inanın foruma bırakın girmeyi yazılanları dahi okumaya fırsat bulamıyorum şu günlerde
gel sömestr gellllllll

merhaba arkadaşlar iyi hafta sonları olsun hepimize
akşam evi çok aradık ama çıkmadı cüzdanım.bakalım yarın pazar tekrar arıycaz.

herkese iyi haftasonlarııı!!nasılsınız arkadaşlar?bebişlerinde keyifleri iyidir umarım.gökdenizcim üzüldüm cüzdan işine umarım en kısa zamanda bulursun

herkese güzel hafta sonları anneleropuyorumnanaktan azı dişi kabusumuz devam ediyor:1no2: hem de sağlı sollu ucunu gösterdi,daha ne kadar devam edecek bilmiyoruz...eyvahedigeldismile

gökdenizcim inşallah bulunur cüzdanin..

dandinicim o azı dişleri varya çok zor çıkıyormuş en az 1 ay sürebilirmişama her bebekte farkli tabi senin genede aklında bulunsun canim..eyvahedigeldismile

ewet azılar çok zorluyor biz bir aydan fazla zamandır uğraşıyoruz.çok sıkıntılı bir süreç oluyor. ama tabi esininin de dediği gibi her bebekte farklı reaksiyon gösterebilir

mrb kızlar nasılsınız hepinze hayırlı ve iyi bi hafta diliyorum benim için öyle oldu ilk gün cok güzel başladı
ehliyet sınavını gectim kızlar
(hiç ummuyordum)ama başarmışım sizinle paylaşmak istedim
sevinçimi kendinize iyi bakın öpüyorum sizi

merhabalar güzel anneler ve bebekleri
nurtencim tebrik ederim bilirim ne demek olduğunu bende yeni aldım.yeni çıkardım hatta ehliyetimi.cüzdanla onlarda gitti.tabi.

günaydın annelerzemuszemus nasılız,bebişler nasıl?azı dişi biraz duruldu ama yine başlar hepsi çıkmadı çünkü:umursamaz:
esin,kazeem iyi dilekleriniz için sağolun kızlar,inşallah hafif geçer bundan sonrası...
gökdenizzz çok geçmiş olsun,cana geleceğine mala gelsin...ama belli olmaz bakarsın bulunuverir,ben de milupa indirim çeklerini kaybettim sandıydım,buldum ama 30 kasım imiş son kullanma tarihi...
nurten36 tebrikler canım,kazasız belasız sürüşler dilerim,en çok motor dersi zorlamıştır eminim...

X