2008 Aralık Anneleri

koskoca bi yıl daha geride kaldı

yeni yılın ''2008 aralık annelerine ''sağlık,mutluluk huzur ve yavrularınızla birlikte güzel gececek günler getirmesi dileklerimle
opuyorumnanaktan

sevgili aralık anneleri ve tatlı bebekleri 2010 size başata sağlık olmak üzere tüm dilediklerinizi beraberinde getirsin:) yeni yılınız kutlu olsun

tüm aralık annelerinin yeni yılını kutlar,2010'un tüm güzellikleri beraberinde getirmesini dilerim.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

tüm aralık annelerinin ve tatlı bebeklerinin yeni yılını kutlarım 2010 sizlere ilk önce sağlık ve mutluluk sonrada her diliğinize kavuşmayı nasip etsin...

Herkese selam aleyküm
İyi seneler,iyi pazarlar
İnşallah herkesler için hayırlı bir sene olur(amin).
:teytey: :sm_cool: :dance: hihoyyyt Süper yorgunum,hem kızımın hem oğlumun doğum günlerini kutladık.Burada geniş bir aile olarak bulunuyoruz.Hem eşimin hem benim en yakınlarımızın ikinci kısımları burada,birinci kısımları maalesef uzaklarda ama teknoloji sağolsun.Bir kısım telefonla bir kısım da msn.den görüntülü katıldılar. Süperdi,süperdi...zemuszemus
Hamd olsun ki sağlığımız yerinde buna da hamd olsun,şükürler olsun ki anneyim ve şükürler olsun ki yakınlarımız çoookk ve çoookkk. hihoyyyt
Hava süper soğuk,lodos,yağmur ve Uludağ beyaz elbisesini giymiş,tüm güzelliğiyle karşımızda duruyor.zemuszemus

Herkese iyi bir pazar günü diliyorum.opuyorumnanaktan

herkese iyi pazarlar,günaydınlar
maydonoz nice senelere inşallah yavrularınla
bursanın neresindesiniz cnm biz geliyoruz sık sık bursaya ben mimari ve kültürel ögelerine bayılırım bursanın birde iskender kebabına:)
bir kere her geldiğimde Ulu Camiyi mutlaka geziyorum muhteşem bir yapı ve her gidişimde çektiğim fotoğraflarda başka bir anlam gizli sanki
uludağ zaten başka güzel

Merhaba
Aminn,inşallah. opuyorumnanaktan
Ben de çok severim burayı,eskiden daha çok yeşil alanı vardı.Şimdi ne yazık ki her yer beton çöplüğüne dönüşüyor.Genel görünüşüyle,sebze ve meyvalarıyla,Oylat'ı ve etrafını çevreleyen dağlarla,ormanıyla Artvin'e çok benziyor.Zaten burada pekçok Artvin'den göç eden insanlar var.O yüzden de BURTVİN deniyor. zemuszemus İlçesindeyiz(İnegöl).Bekleriz inşallah.opuyorumnanaktan

paparina herkese selaaaaam!nasılsınız arkadaşlar?

Aleyküm selam.
Merhaba paparina
İyiyiz,yorgunuz ya sen?

selam canlarım hepinizin yeni yılını kutluyorum.
umarım yeni yıl sevdiklerinzle sağlıklı huzurlu ve mutlu geçer.
kocaman öptüm hepinizi a.s.

vallahi bende çok yorgunum efe beni tüketti bugün.erkendende uyudu.çok huysuz bu aralar.iyice yoruyor kerata

merhaba arkadaşlar
öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum.
uzun zamandır giremiyorum iş çok yoğun.o yüzden hasta olan anne vebebeğimiz varsa çok geçmiş olsun.
en son oğlumu doktora götüreceğimi yazmıştım.şükürler olsun.doktor kontrolumuz çok iyi geçti.kan değerlerinden korkuyordum.sonuç iyi çıktı.ki biz ferrum damlayı bir şişe içtik içmedik.ama keçiboynuzu pekmezi hergün içtik.şu an karadut pekmezi içiyoruz bir tatlı kaşığı günde.sağlığımızı iyi buldu doktorumuz.76 cm 9,400 gr.ben zayıf olduğunu söyledim doktora.oda önemli olan sağlıklı olması konusunda ısrarlıydı ki doğru olan bu zaten.yürümemesi de normal her bebek aynı olmaz bunu da biliyoduk.işte böyle.şimdi kaçmam lazım.işim çok.bu arada ayrılıyorum işden kızlar.

Gökdenizz çok sevindim canım,kontrolünüz iyi geçmiş,hayırdır neden ayrılıyorsun işten:uhm:

yeni yapılanma diyelim yedi senedir burdayım.şimdi farklı birr birim oluşturuluyor.ben boşa çıkıyorum.bisürü şey işte.hayırlısı olsun.15 şi gibi bırakıcam sanırım.şu sıra çalışmayı düşünmüyorum.oğluma zaman ayırıcam.

canım hayırlısı olsun biraz oglunla vakit geçirirsin çokda güzel olur valla..biraz kafanı dağıtırsın..

ya kızlar benimde kızım geceleri uyuumuyor anlatamam size çok yorulıyorum..gerçiöglene kadar uyuyor ama gece uykusuda çok önemli..gece 12 de yatıyor 1 saat sonra aglayarak uyanıyor.daha sonra geri uyuyor sonra gene aglayarak uyanıyo 2 yada 3 teuyanıyor oyun oynamak istiyor oynuyoruz ediyoruz 5.5 da uyuyor öglen 2 ye kadar..bende onla beraber uyuyorum tabi..diş problemimiz çoookk..suan 7 taneüst dişi çok az kalmış patlamasina bendeona yoruyorum bu durumu yoksa geceleri deliksiz uyurdu benm kızım hemde 12 saat uyurdu..varmı benim gibi düzeni bukadar bozulan annişler?

maalesef diş dönemindeyiz bizde
egede çok uyanıyor gece,yaptığı huysuzlukta cabası
ve ağlıyor benim oğlum
seninki yine oyun istiyormuş
bir çıkarsalarda şu dişleri rahatlasak hayırlısıyla

canım ya aynı durumdayız.benm oğlumda gece her saat başı uyanır.ağlayarak hemde.emziriyorum uyuyor.sabah 6 ya kadar böyle.6 dan sonrada yarım saat ve hatta 15 dk da bir uyanarak 8.30-9.00 a kadar uyuyor.sen yine dua et bi dönem uyumuş 12 saat
nerdeee ben efe doğduğundan beri 3 saatten fazla deliksiz uyuduğumu hatırlamıyorum.inş. bu günlerde geçicek

canım hayırlısı olsun.belki umut içinde senin içinde böylesi daha iyi.herşeyde bir hayır vardır hiç sıkılma.

gökdenizcim sevindim kontrolünüzün iyi geçmesine..ayrıca işten ayrılman gerekiyorsa bence hiç üzülme çünkü bu dönemi oğlunla geçirmiş olacaksın ki bu dönem bebeklerin anneye çoook ihtiyaçları vardır canımm

uyku sorunu çeken bebişlerimize ve annelerinede çokk geçmiş olsun bende bir dönem aynı sıkıntıyı yaşadım ama şimdi şimdi maşaallah uyku sorunumuz yok denecek kadar azaldı..

ayrıca gecenin bir vakti uyanıp oyun isteyen bebeklere oyun oynatmak tafaftarı asla değilim çünkü bebekler bu dönemde tıpkıbir hamur gibidirler
ne tafara çekerseniz o tarafın şeklini alır tabiri caiizsse..
dolayısı ile melisinde bir dönem uyanıp ısrarla uyumamasına rağmen ben onu hiç ayakta sallamamış olmama rağmen kollarını elinle tutup ninni söyler ve kesinkikle göz teması kurmadan ağlamasına rağmen uyuturdum.bir iki derken melis gece karanlıkta uyumanın mecburi olduğunu öğrendi..
bir deneyin isterseniz çünkü oyun oynamak bebek için eğlencedir gecenin bir vakti uyumadığı için oyun oynatırsanız bebek bilinçaltı ile uyumak istese dahi uyumayacaktır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…