- 23 Nisan 2008
- 1.895
- 6
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.201
koskoca bi yıl daha geride kaldı
yeni yılın ''2008 aralık annelerine ''sağlık,mutluluk huzur ve yavrularınızla birlikte güzel gececek günler getirmesi dileklerimleopuyorumnanaktan
sevgili aralık anneleri ve tatlı bebekleri 2010 size başata sağlık olmak üzere tüm dilediklerinizi beraberinde getirsin:) yeni yılınız kutlu olsun
tüm aralık annelerinin yeni yılını kutlar,2010'un tüm güzellikleri beraberinde getirmesini dilerim.
herkese iyi pazarlar,günaydınlar
maydonoz nice senelere inşallah yavrularınla
bursanın neresindesiniz cnm biz geliyoruz sık sık bursaya ben mimari ve kültürel ögelerine bayılırım bursanın birde iskender kebabına:)
bir kere her geldiğimde Ulu Camiyi mutlaka geziyorum muhteşem bir yapı ve her gidişimde çektiğim fotoğraflarda başka bir anlam gizli sanki
uludağ zaten başka güzel
vallahi bende çok yorgunum efe beni tüketti bugün.erkendende uyudu.çok huysuz bu aralar.iyice yoruyor kerataMerhaba
Aminn,inşallah. opuyorumnanaktan
Ben de çok severim burayı,eskiden daha çok yeşil alanı vardı.Şimdi ne yazık ki her yer beton çöplüğüne dönüşüyor.Genel görünüşüyle,sebze ve meyvalarıyla,Oylat'ı ve etrafını çevreleyen dağlarla,ormanıyla Artvin'e çok benziyor.Zaten burada pekçok Artvin'den göç eden insanlar var.O yüzden de BURTVİN deniyor. zemuszemus İlçesindeyiz(İnegöl).Bekleriz inşallah.opuyorumnanaktan
paparina herkese selaaaaam!nasılsınız arkadaşlar?
Aleyküm selam.
Merhaba paparina
İyiyiz,yorgunuz ya sen?
yeni yapılanma diyelim yedi senedir burdayım.şimdi farklı birr birim oluşturuluyor.ben boşa çıkıyorum.bisürü şey işte.hayırlısı olsun.15 şi gibi bırakıcam sanırım.şu sıra çalışmayı düşünmüyorum.oğluma zaman ayırıcam.
canım hayırlısı olsun biraz oglunla vakit geçirirsin çokda güzel olur valla..biraz kafanı dağıtırsın..
ya kızlar benimde kızım geceleri uyuumuyor anlatamam size çok yorulıyorum..gerçiöglene kadar uyuyor ama gece uykusuda çok önemli..gece 12 de yatıyor 1 saat sonra aglayarak uyanıyor.daha sonra geri uyuyor sonra gene aglayarak uyanıyo 2 yada 3 teuyanıyor oyun oynamak istiyor oynuyoruz ediyoruz 5.5 da uyuyor öglen 2 ye kadar..bende onla beraber uyuyorum tabi..diş problemimiz çoookk..suan 7 taneüst dişi çok az kalmış patlamasina bendeona yoruyorum bu durumu yoksa geceleri deliksiz uyurdu benm kızım hemde 12 saat uyurdu..varmı benim gibi düzeni bukadar bozulan annişler?
canım hayırlısı olsun biraz oglunla vakit geçirirsin çokda güzel olur valla..biraz kafanı dağıtırsın..
ya kızlar benimde kızım geceleri uyuumuyor anlatamam size çok yorulıyorum..gerçiöglene kadar uyuyor ama gece uykusuda çok önemli..gece 12 de yatıyor 1 saat sonra aglayarak uyanıyor.daha sonra geri uyuyor sonra gene aglayarak uyanıyo 2 yada 3 teuyanıyor oyun oynamak istiyor oynuyoruz ediyoruz 5.5 da uyuyor öglen 2 ye kadar..bende onla beraber uyuyorum tabi..diş problemimiz çoookk..suan 7 taneüst dişi çok az kalmış patlamasina bendeona yoruyorum bu durumu yoksa geceleri deliksiz uyurdu benm kızım hemde 12 saat uyurdu..varmı benim gibi düzeni bukadar bozulan annişler?
yeni yapılanma diyelim yedi senedir burdayım.şimdi farklı birr birim oluşturuluyor.ben boşa çıkıyorum.bisürü şey işte.hayırlısı olsun.15 şi gibi bırakıcam sanırım.şu sıra çalışmayı düşünmüyorum.oğluma zaman ayırıcam.