2008 Aralık Anneleri

sağol cnm
ya akşam ege uyuyunca bazen gaza geliyorum:)
banada iyi geliyor aslında terapi gibi
şimdide yoğurt kovasına kirpi iple kılıf ördüm:)ama tabi ege yine uyuyor
uyanıkken mümkün değil

yoğurt kovasına kirpi iple kılıfmı ördün:hulya:

niyeeee?

helal olsun kazeem... zemuszemus

Son düzenleme:

yoğurt kovasına kirpi iple kılıfmı ördün:hulya:

niyeeee?

helel olsun kazeem... zemuszemus

he he
kendi yoğurdumu mayalayıp marka olurum belki yeni tasarımımla kaydirigubbakcemile3
yok cnm ya ben onu öyle şekillendirdim içine ıvır zıvır toka falan koyucam banyoya
yani mutfaktada çok amaçlı kullanılabilinir
dur resim ekleyeyim :)

sağol canım,bebiş iyi,diş huysuzluğu haricinde... seninkiler nasıl :KK66: annemler de pendikte oturuyo,bi ayağım pendikte ordan hatırlıyom.gebzedeyim ben de canım,yeniden gelmene çok sewindimm...

benim ikizçelerimde iyi teşekkür ederiz teyzesi....

aaa bak ben bilmiyordum ailenin pendikte otuduğunu:umursamaz: neresinde?

ooo zea da gelmiş hoşgelmiş opuyorumnanaktan
Kazeem ellerine sağlık harika olmuş kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum.nasılsınız bakalım bebişler nasıl?dün doğum günümüzdü.çok çok güzel geçti çok eğlendik.efede çok mutluydu:)az öncede aşı olduk.çok ağladı kıyamam yarım saattir içini çeke çeke uyuyo:KK43:daha önce tanışmasığım arkadaşlar var aramızda hepsine merhaba(elifcino,cocostaz,zeamays,esin..)kazeemcim bu arada hemşerim olarag gurur duydum senle:)elceeezlarine sağlık canım çok güzel olmuş hepsi:)

arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum.nasılsınız bakalım bebişler nasıl?dün doğum günümüzdü.çok çok güzel geçti çok eğlendik.efede çok mutluydu:)az öncede aşı olduk.çok ağladı kıyamam yarım saattir içini çeke çeke uyuyo:KK43:daha önce tanışmasığım arkadaşlar var aramızda hepsine merhaba(elifcino,cocostaz,zeamays,esin..)kazeemcim bu arada hemşerim olarag gurur duydum senle:)elceeezlarine sağlık canım çok güzel olmuş hepsi:)

sağol hemşom
kışta geldi izmirede gidemeyiz artık soğuktan :)
izmir bize gelse keşke dimi
ayy efenin d.gününün güzel geçmesine çok sevindim cnm
neler yaptı yaramaz sevindimi hediyelerine?

İyi geceler herkese

Esin,elifcino ve zeacım tekrar hoş geldiniz.Özlettiniz,neler yaptınız buralara gelemediğiniz aylarda?Bebişler nasıllar?

sağol maydonozcuum, bebeler iyiler çok şükür... gelemediğimiz zamanlarda neler yaptık? ben işe başladım, kızlar büyüyorlar :emir_bebek:

sen nasılsın? nasıl minişler?

merhaba paparina,

efenin doğum günü kutlu olsun.... nice nice yaşlarını görün, çocuklarını sevin inşallah...

günaydınlar...
hayırlı cumalar...
of bzizmde şu sıralar kahvaltı sorunumuz var
reddediyoruz,sıkılıyoruz,istemiyoruz kısacası kahvaltı etmeyi

kahvaltıda ne veriyorsun kazem? değişik tariflerin varmı?

hergün aynı şeyler....bende değişiklik arıyorumyerimseniben

kahvaltıda ne veriyorsun kazem? değişik tariflerin varmı?

hergün aynı şeyler....bende değişiklik arıyorumyerimseniben

ya belki bunları denemişsindir ama ben yazayım yine denemeyenler faydalanır:) en azından

1.mısır ununu tereyağıyle kavurup içine kahvaltı malzemelerini koyup veriyorum bazen
2.ssbzense kahvaltıyı tek tek veriyorum
3.labneli omlet yaptım en son
4.sonra ceviz ve az haşlanmış kuru kayısı,pekmez karıştırıyorum tek tek verirken yumurtayı falan aralarda bunu veriyorum hoşuna gidiyor tadı
5.biraz bebe bisküvisini ıhlamurla ıslatıp içine peynir,pekmez,ve elma rendesi koyuyorum bunuda seviyor

karışımların içine koymadıklarımı tek tek veriyorum

ya belki bunları denemişsindir ama ben yazayım yine denemeyenler faydalanır:) en azından

1.mısır ununu tereyağıyle kavurup içine kahvaltı malzemelerini koyup veriyorum bazen
2.ssbzense kahvaltıyı tek tek veriyorum
3.labneli omlet yaptım en son
4.sonra ceviz ve az haşlanmış kuru kayısı,pekmez karıştırıyorum tek tek verirken yumurtayı falan aralarda bunu veriyorum hoşuna gidiyor tadı
5.biraz bebe bisküvisini ıhlamurla ıslatıp içine peynir,pekmez,ve elma rendesi koyuyorum bunuda seviyor

karışımların içine koymadıklarımı tek tek veriyorum

oh yarasın kuzuya....

bende tek tek veriyorum genelde. şu mısır ununu hiç denemedim. güzel oluyormu tadı acaba?

oh yarasın kuzuya....

bende tek tek veriyorum genelde. şu mısır ununu hiç denemedim. güzel oluyormu tadı acaba?

ewet benimde en başından beri tatları tek tek algılasın konusunda titizliğim olduğundan pek bulamaç yapmadım
zaten egede bulamaç olarak bir tek mısır unlu ve elmalı yiyor
tadı kötü değil, genelde seviyorlar:)

günaydın arkadaşlar
esin hoşgeldin

hoşgeldin hemşerim kaydirigubbakcemile5

gerçi bende hoşgeldim :) bende yoktum bir süredir buralardayerimseniben

nasılsın? küçük meleğin nasıl?:emir_bebek:

hoşgeldin esincimmm
yeni evinde güle güle otur canımmm
eylül bebek nasıl ,neler yapıyor cimcime...

İyi geceler herkese

Esin,elifcino ve zeacım tekrar hoş geldiniz.Özlettiniz,neler yaptınız buralara gelemediğiniz aylarda?Bebişler nasıllar?
Esin hayırlı olsun yeni taşındığın eviniz,sağlıklı,huzurlu,güzel günlerde yaşayın inşallah(amin).
kazemcim eline sağlık,maşallah sana da.Benim annem ve kız kardeşim de çok hamaratlar.Ben de o kadar olamasam da kesinlikle değerlendirenlerdenim.
Epeyce eksiklerimiz var.İnşallah gelemeyen tüm aralık anneleri ve bebişleri iyidirler.opuyorumnanaktan
-------
Hicri yılbaşımız da pek sessiz sedasız kaldı.Kutlu olsun.Artık ''Muharrem Ayı'' başladı.Bu yıl nasipse aşurelerimizi bebeklerimizle birlikte sağlık ve afiyetle yiyebileceğiz.

Pek erken olacak ama Cumamız da mübarek olsun,inşallah hayırlara vesile olur.
opuyorumnanaktan

hosbuldum arkadaslarim saolunn.çok tesekkür ederim..zeacım sen nerelerdeydin canim sende hosgeldin..ay benim pıtırcık neler yapmıyorki hemen hemen herseyi anliyor ve yapıyoranlatsam sıgmaz yani.ama fırsat bulamıyorumki nete girimde yazıp konusayım anca uyuyuncakaydirigubbakcemile3degerli bilgilerinizi alicam geçmişi bi okim.şu kahvaltı konusundada bende tek tek verenlerdenimm daha denemedim mısır ununufalan bi denicem

X