- 5 Ocak 2008
- 1.650
- 30
- 52
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.821
merhaba canım.iyiym çok şükür.efeyi uyuttum biraz dinleniyorum.elektirikle ısınmak bu açıdan kötü haklısın.burdada kış aylarında çok sık elektirik kesintisi oluyor.hatta dün gecede yoktu.bizde kömür sobası kurduk.kapılar açık yanıyo tüm ev ılık.uğraştırıyo malesef ama napalım.aslında en ideali kalorifer ama iskenderun iklim olarak çok çok sıcak.bu nedenle kaloriferli ev yaygın değil.hep elektirikle ısınılıyor.şu işaret parmak meselesine gelince:)aynısı bizdede var.tam ısırmalık oparmak.heryerde.merhaba nasılsın paparina
merhaba dandini
nasılsınız
saoğal canım,sen nasılsın?diş başladı gene bizde.azı dişi bu sefer...dün gece de elektrikler bir gitti bugün 11de geldiçkoca siteye tek trafo koymuşlar,insan sayısı az diye şimdi yetmiyor.gece donduk valla,kız hasta olmasa iyidir...
günaydın anneler nasılsınız bakalım bu sabah
burada da hava çok kötü, yahu bu çamaşırları kuratmak ne zor iş
günaydınnnnnnn
yağmur fırtına gök gürültüsü ve sanki hala gece
Allah korusun hertürlü kötülükden cümlemizi.
hemşom ben normaldede pek dışarı çıkamıyorum ki egeyle eziyet oluyor
ancak babamızla üçümüz iyi ve rahat gezebiliyoruz
bu arada yarın doğum günü oğlumun.çok heyecanlıyım:sm_cool:
ay sen benim efeyle çıkabildiğimimi sandın hemşocum:)sanırım yanlış ifade ettim.bizde ancak babamızla çıkıyoruz.ikimiz sadece karşı komşuya geçiyoruz.onunda bi yaramazı var.sürekli oyuncak kavgası.ne sohbetten bişey anlıyoruz ne içtiğimiz bi fincan kahveden:)ama sıkılıyor çocuklar.yazın bahçeye falan çıkıp bi hava alıyorduk.şimdi soğuklar başladı.bütün kış napçaz bakalım
yarın biizimde doğum günümüzz bende cokk heyecanlıyımmmmmhihoyyyt
bhk şurdan şöyle bir link olsa tıklasam senin şu takvimini çalmama müsade var mı?çok hoş duruyor:)
:kaydirigubbakcemile3
aslında ben de yaparken bu kadar ilgi göreceğini düşünmemiştim.
herkes site adresi sordu durdu :hulya:
çalmak demeyelim de isteyen alabilir tabi :)
ama telif hakkı benim :jeyyar: