2008 Aralık Anneleri

işte elektrikle ısınmanın en nefret ettiğim yönü.soba şart bence eski usul bizdede klima var ama heryıl adeti devam ettirip sobamızı kuruyoruz.bütün ev ılıcık oluyor.
bizimde henüz huysuzluğumuz yok ama o heryere dalan işaret parmak aynı zamanda hep ağzında diplerde geziniyor.kemiriyor gibi geveleyip duruyor parmağı.o parmağı yiycem zaten bigün.

merhaba nasılsın paparina
merhaba dandini
nasılsınız
merhaba canım.iyiym çok şükür.efeyi uyuttum biraz dinleniyorum.elektirikle ısınmak bu açıdan kötü haklısın.burdada kış aylarında çok sık elektirik kesintisi oluyor.hatta dün gecede yoktu.bizde kömür sobası kurduk.kapılar açık yanıyo tüm ev ılık.uğraştırıyo malesef ama napalım.aslında en ideali kalorifer ama iskenderun iklim olarak çok çok sıcak.bu nedenle kaloriferli ev yaygın değil.hep elektirikle ısınılıyor.şu işaret parmak meselesine gelince:)aynısı bizdede var.tam ısırmalık oparmak.heryerde.

canım dişiniz hayırlı olsun.hemde azıymış.atlattınız bizim daha azılara var.

günaydın anneler nasılsınız bakalım bu sabah
burada da hava çok kötü, yahu bu çamaşırları kuratmak ne zor iş

hemşom ben normaldede pek dışarı çıkamıyorum ki egeyle eziyet oluyor
ancak babamızla üçümüz iyi ve rahat gezebiliyoruz

hemşom ben normaldede pek dışarı çıkamıyorum ki egeyle eziyet oluyor
ancak babamızla üçümüz iyi ve rahat gezebiliyoruz

ay sen benim efeyle çıkabildiğimimi sandın hemşocum:)sanırım yanlış ifade ettim.bizde ancak babamızla çıkıyoruz.ikimiz sadece karşı komşuya geçiyoruz.onunda bi yaramazı var.sürekli oyuncak kavgası.ne sohbetten bişey anlıyoruz ne içtiğimiz bi fincan kahveden:)ama sıkılıyor çocuklar.yazın bahçeye falan çıkıp bi hava alıyorduk.şimdi soğuklar başladı.bütün kış napçaz bakalım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba aralık annelerim..

doğum günü heyecanı dolu dizgin devam ediyor.
allahım uzun ömür versin kuzularımıza

slm kızlarrr nasılsınızz
ben çok meşgulum şu günlerde
bir yandan oğluşun performans ödevleri diğer yandan kızım ev işleri vs
hayli yoğunum son bir kaç gündürrr
hele melis tam bitirim olduki sormayınn
önceleri yürütecine koyup işlerimi hafifletirken şimdi onuda yapamıyorum çünkü koltuktan yardım alarak içinden çıkıp yürüyerek yanıma geliyorr:))

dolayısı ile bir kaç gündür bakamadım foruma
hepinize güzellikler diliyorummm

bhk şurdan şöyle bir link olsa tıklasam senin şu takvimini çalmama müsade var mı?çok hoş duruyor:)

:kaydirigubbakcemile3

aslında ben de yaparken bu kadar ilgi göreceğini düşünmemiştim.
herkes site adresi sordu durdu :hulya:

çalmak demeyelim de isteyen alabilir tabi :)
ama telif hakkı benim :jeyyar:

:kaydirigubbakcemile3

aslında ben de yaparken bu kadar ilgi göreceğini düşünmemiştim.
herkes site adresi sordu durdu :hulya:

çalmak demeyelim de isteyen alabilir tabi :)
ama telif hakkı benim :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zaten benim bebek erkek olduğundan mecburi değişikliğe uğramak orunda:)
elbette telif senin, emeğe saygı,korsana hayır :)
kaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar niçin facebookta konuşmuyoruz.bebişlerimizinde fotoğraflarını görmüş oluruz.daha yakından tanımış oluruz birbirimizi.şurda kaç kişiciğizki zaten.bence burası çok sınırlı.ne dersiniz?yerimseniben

kızlarrrrrrrr hepinize selam selam selammm..merhaba..sizleriçoközledim inanin.taşındıgımiçin net iptal olmuştu daha yeni bağlattim..5 aydir sizlerden ayri,meleklerden ayrı geçirdim veee firsatını bulunca hemen yazmak istedim..eminim sizinde melekleriniz neler neler yapıyordur..benimkki gibi..vakit bulunca artik burdayım..hepinize kucak dolusu sevgiler çoköpüyorum sizi ve melekleriniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…