2008 Aralık Anneleri

günaydınnnnnnnn
nasılsınız
oğlumla kısacık süren harika bir pazardan sonra uzun yeni bir hafta başladı.hepimiz için herşey hayırlı güzel ve gönlümüzce olsun.

tünaydın anneler,kış geldi malum kendimize çok dikkat edelim.ben bronşit olmuşum ve sabah akşam iğne olucam 5 gün boyunca,şurup,ilaçlar da cabası :KK43:(( Allah'tan kızımda bişi yok,cumartesi de doğum günü.O güne kadar iyi olmalıyım,o gün onun günü mutlu olsun istiyorum.Kendinize ve bebişlere çok dikkat edin, en ufak belirtide de doktora gidin,ihmal etmeyin sakın.ben ihmal ettim ve ciğerlerime kadar inmiş maalesef...

tünaydın anneler,kış geldi malum kendimize çok dikkat edelim.ben bronşit olmuşum ve sabah akşam iğne olucam 5 gün boyunca,şurup,ilaçlar da cabası :KK43:(( Allah'tan kızımda bişi yok,cumartesi de doğum günü.O güne kadar iyi olmalıyım,o gün onun günü mutlu olsun istiyorum.Kendinize ve bebişlere çok dikkat edin, en ufak belirtide de doktora gidin,ihmal etmeyin sakın.ben ihmal ettim ve ciğerlerime kadar inmiş maalesef...

çok geçmiş olsun dandinicim

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

şükürler olsun kuzum iyi şu sıra dilimi ısırayımda aman zor kurtulduk hastalıklardan Allah beterinden saklasın.onlar ne kadar iyi olursa bizde iyi oluyoruz.bu annelik gerçekden kutsalmış.şimdi annemi üzdüğüm zamanları hatırlayıp çok kızıyorum kendime.hani derlerya hep anne olmadan anlamazsın diye meğer ne kadar doğruymuş.Allah a binlerce şükrediyorum bu sebeble bana bu kutsal duyguyu yaşattığı için.sen nasılsın Efe nasıl koşmaya başladımı.adımlıyormu henüz.evde tüm gün onunla olmak bir o kadar zor bir o kadardazevkli olmalı.bizim bir pazar olunca tüm gün her dk mız pek kıymetli.hele bu pazar uyumuşuz ona kadar koyunkoyuna nasıl olduysa.hep erken kalkardık.uyumakda güzelmiş oğluşumla herşey güzel.

şükürler olsun kuzum iyi şu sıra dilimi ısırayımda aman zor kurtulduk hastalıklardan Allah beterinden saklasın.onlar ne kadar iyi olursa bizde iyi oluyoruz.bu annelik gerçekden kutsalmış.şimdi annemi üzdüğüm zamanları hatırlayıp çok kızıyorum kendime.hani derlerya hep anne olmadan anlamazsın diye meğer ne kadar doğruymuş.Allah a binlerce şükrediyorum bu sebeble bana bu kutsal duyguyu yaşattığı için.sen nasılsın Efe nasıl koşmaya başladımı.adımlıyormu henüz.evde tüm gün onunla olmak bir o kadar zor bir o kadardazevkli olmalı.bizim bir pazar olunca tüm gün her dk mız pek kıymetli.hele bu pazar uyumuşuz ona kadar koyunkoyuna nasıl olduysa.hep erken kalkardık.uyumakda güzelmiş oğluşumla herşey güzel.

amman onlar hasta olmasın biz olalım.efe hala adımlıyor.az önce kızdık birbirimize:)illaki tv yi düğmesinden kapatıcak.hayır diyorum cıs diyorum hiç dinlemiyo.kızıncada ağlıyo gözümün içine bakıp.şimdilik hiç taviz vermiyorum ama bakalım ne olcak bu işin sonu.herşeyi karıştırmak istiyor.efeyle tüm gün evde olmak.yeni öğrendiği herşeyi ilk kez görmek.çok ama çok güzel.fakat çocuk büyütmek hakikaten zormuş.özellikle bizimkiler gibi gece uyumayanını:)efeyi biraz daha büyüteyim bende çalışmak istiyorum:KK43:bu konudada çok üzgünüm aslında aaahh ahh:KK43:hm bu arada efenin doğumgününü evde yapmamaya karar verdik.yaklasık 10 kişilik bi gurupbelirledik arkadaşlarımız ve çocuklarından oluşan.bu gurupla burda askeriyeye ait bi kafede kutlayacağız.pastasını resimli istedim.ortamıda süsleteceğiz umarım herşey güzel olur

oooooo buna çok sevindim birde kimsemiz yok diyordun gördünmü kalabalık bir arkadaş grubu olmuş.
bizde cıs yok hayır var.biliyorda hayırları evde ve bakıcısında yapmıyor.ama ısrarcıysa oda nazlanıyor.taviz verme bencede sen evdesin en azından şimdi ona en güzeli en doğruyu sevgiyle sen öğreticen.doğum gününde küçük büyük çok heyecanlanıyor insan biliyomusun.güzel geçeceğine eminim.

ya ben o gece ouykusunu bir çözsem tez yazıcam gerçekten
sarhoş gibi dolaşıyorum bütün gün yat kalk seme oluyor insan ya valla

mrb kızlar nasılsınız
vallah ben harıl harıl ders
calışıyorum bi 10 gün sonra ehliyet sınavlarına girecem
ama cocukla nasıl olacagını düşünün artıkın
sabahları ardayla ilgilen
sonra uyuyunca ev iş temeizlik yemek derken beyimiz uyanıyo sonra akşam
ve calışmama zaman kalmıyo inanın gecede o uyuyunca ben felekten düşüyom
nasıl gececem sınavı vallah bende blmiyom kızlar bi
size slm veriyim dedim
kendinize iyi bakın