2008 Aralık Anneleri

günlerdir siteye giremiyordum ve ne okuyup ne cevap yazabiliyordum haliyle

cocostar cım 1. yaşınız kutlu olsun canım
nurgün cüm her ne kadar sen geç kaldıklarını düşünsende yeni inciniz hayırlı olsun...
liliput cum sizinde incileriniz hayırlı olsun..

gökdeniz oğluşun ayakkabılarını sağlıkla kullansın ve çok geçmiş olsun ne kadar dikkat edersen et yinede hastalanıyorlar işte halbuki çok uzun bir tedavi sürecini yeni atlatmıştınız çocuklar hasta ola ola büyüyorlar canım...

paparina izmire geldiğinden haberim olsaydı seninlede buluşurduk kazem arkadaşımızla çok hoş bir gün geçirdik tekrar görüşebiliriz inş. onunla
inş. seninlede tanışma fırsatımız olur...

zepp cim sende hoşgeldin nasılsın canım yerleşebildinmi inş çabuk alışırsınız oralara.

liliputcum söylediğin çok doğru bebekler büyüdükçe dur durak bilmiyorlar ancak uyudukları zaman bizlere fırsat kalıyorki oda ancak ev işlerine harcanıyor
benim bil. başına gelip oturmam bile benim için çok büyük bir lüks oldu.

uyandı bile herkese kokulu öpücükler benden...

günaydın arkadaşlar nasılsınız
biz oğluşla sabahladık bu gece ateşi yokdu şükür ama hep memede olmak istedi.mama yaptım azıcık içti ıhlamur yaptım azıcık içti illaki meme meme sinirlerim yıprandı sesimi yükselttim şimdi kızıyorum uykusuz 3.geçem çok yıpratıcı Allah hepimizin yardımcısı olsun.sabaha karşı yine ateşlendi üstelik.

inş canım çok isterim haberleşelim izmire gideceğimiz dönem

herkese selam tatlı annelerim
doğumgünü olan bebişlere mutlu ve sağlıklı bir yaş diliyorum
hasta olan bebişlerede çok geçmiş olsun
hala izmirde olduğum için çok sık giremiyorum nete
bütün haberlerimi dönüşe sakladım salı gününe opuyorumnanaktan
yarın bayram malum hepinize iyi bayramlar

tüm aralık annelerinin bayramını kutlar,bebişleri ile birlikte nice mutlu bayramlar dilerim.

kelebeğim banlandın mı, online görünüyosun ama neden kapsama alanı dışında yazıyor kiii!!!

evet artık akşam oldu ben yine 19 a kadar buradayım.çıkışda yıllardır gidemediğim memleketime gidip ailemle bayram yapıcam ve oğlumla birlikde geçen sene bayramdan beş gün önce doğmuştu.
herkese iyi mutlu güzel bir bayram diliyorum.
kurban bayramınız mübarek olsun.

iyi akşamlar anneler.herkese huzurlu,nice nice bayramlar olsun... nurün,ilk inciniz hayırlı olsun,sıra sıra dizilsinler...

Uzaklardan kutluyorum bende bayraminizi arkadaslar
gurbette bayram ne kadar olur ki : (
opuyorum hepinizi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…