2008 Aralık Anneleri

kızlarrrrrr
iş çıkışı oğluşuma ilk adım ayakkabısını almaya gidicez oğlum daha yürümüyor ama ayakkabı tutkusu başladı ki.alalım istiyoruz.

günaydın anneler
cumanız mübarek olsun
bugün doğumgünümüz bizim
artık 1 yaşındayızkaydirigubbakcemile2

yaşınız kutlu olsun, nice yaşlara inşallah

kızlarrrrrr
iş çıkışı oğluşuma ilk adım ayakkabısını almaya gidicez oğlum daha yürümüyor ama ayakkabı tutkusu başladı ki.alalım istiyoruz.

şimdiden ayakkabınız hayırlı olsun

günaydın kıslarrrr
nasılsınız bis iyiyizzz akşam ayakkabımızı aldık amanın pek mutlu oldu oğluşum.kızlar bebeklerimiz herşeyi biliyor artık.son bir haftadır resmen ayakkabı istiyordu.buluyor bir terlik yada ayakkabı etrafında giycem diye uğraşıyordu.akşam gittik birlikde ayakkabıları gördükçe gülüyordu ayağına giydirdik denedik çok hoşuna gitti.aldık evde çıkarınca bana kızıyordu.yatıncaya kadar giydik.görünüyorki umut efendiyle baya bi işimiz varrrrrrrrr.

inş.hayatım sağol
tabiii kolaymı lilicim ,kuzucum hem geç ,hem zor çıkartıyor incilerini :ecrin_bebek:
ikisi birdenmi çıktı lili ?,kaç dişiniz oldu şimdiye :hulya:

ama ben bu örgü ören smili yirim yirim yahuu

hadi bakalım öyle olsunnn:ecrin_bebek:
bizimkiler erken yürüme gayretine girince diş çıkarmayı unuttular dimi nurgüncümm
geç olsun da güç olmasın inşallahh

hahaya ,dişşş dur bakim ,önce biraz çılğınlık yapmam gerek diye mi düşündüler kaydirigubbakcemile3
valla şekerim hem geç hem güç çıkartıyorlar ..amanın korkuyorum CADIARZU

arkadaşlar herkese iyi akşamlar dileriiim!10 günlük bi izmir tatilinden sonra evdeyiz.veeee sizlere süper bi haberim var.efe yürüyooorr:):)yani kendiliğinden 7-8 adım atabiliyor.emeklemeden yürüdüğü için tutunup ayağa kalkamıyor henüz.yani kendiliğinden yürümeye başlayamıyor.inş.onuda öğrenicek.tüm bebeişleri sevgiyle kucaklıyorumkaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrrrrr
kızlar bakıcımızın kızı gripdi üç-dört gün geçti oğluma bulaşmadı cumarteside bakıcı hasta olunca cmtsi geceden bu yana ateş ve öksürük var oğlumda çok sinirlerim bozuk.hep hasta oğlum ya bi kurtaramadım hastalıkdan.ve bunun sonunda bakıcının bakamadığını düşünüyorum artık başka yere çıkmıyor bu dururm.
paparine hoşgeldin sanırım sizde tanışdınız kazeem le.

Merhaba arkadaslar
Kosova'dan kucak dolusu sevgiler :asigim:
uzun zaman oldu
nasilsiniz ?
bizler iyiyiz 2 gun sonra Emre Deniz'imin d.gunu :asigim:
yeni yasina giren tum bebisleri opuyorum a.s.

sevgiyle kucakliyorum hepinizi :asigim:

Son düzenleme:
slm benim kuzumda 3 gündür ateşli ve sürekli kusuyo doktorun verdiği fitilleri asla istemiyo ıkınıyo sıkınıyo napıp yapıp bağırıyo ve geri çıkarıyo fitili çok zormuş umarım çarçabuk iyileşir allah nerde varsa şifa versin

selam kızlar
sitede sorun var yine galiba
kelebeğimin doğum günü mesajını yazıp gönderene kadar göbeğim çatladı(
bu arada tüm hasta bebeişlerimize çok çok geçmiş olsun diliyorummm
bizde de malum diş sıkıntısı azalarak devam ediyor öyle sanıyorum başka dişlerde var sırada....

zeppcim merhaba nasılsın biz buralardayız siz neler yaptınız yerleştinizmi.
ceyremcim geçmiş olsun bizde yine hastayız iyileşmeden bu seferde grip olduk.dilerim çabuk atlatırız.
liliputçum hasta olmasında diş huysuzluğu olsun ama dilerim kolayca çıkarır oda zor.

çok haklısın gökdenizcimmm
ama hastalanmadan bebek büyütmekte bir mucize olsa gerek
Allah beterinden korusun inşallah
sen bu konuda çalıştığın için biraz daha şanssız demeyeyimde eksiklik yaşıyor olabilirsinnn
bakıcının en iyisi bile bir annenin ilgisini veremez ama şartlar da onu gerektiriyorsa yapacak bişey kalmıyor geriye...
birde hasta olacaksa ne yaparsan yap oluyorlar canımmm
ben oğluma ne kadar titrediysem o kadar hasta olurdu şimdi daha esneğim bu konuda
yere düşen bir oyuncağı illede yıkamıyorum mesela çünkü bağışıklık histeminin mikroplara duyarlı olması için bazı mikropları vücudun tanıması şart,kaldıki bu dışarı çıkarken yada evde üzerini çok sıkı giydirip sıcağa fazla alıştırmaklada birebir alakalıdır bence
çünkü biz bebeği hangi şartlarda büyütüğrsek savunma mekanizmalarıda o orantıda gelişiyor

hahaya ,dişşş dur bakim ,önce biraz çılğınlık yapmam gerek diye mi düşündüler kaydirigubbakcemile3
valla şekerim hem geç hem güç çıkartıyorlar ..amanın korkuyorum CADIARZU

CADIARZUkaydirigubbakcemile3öyle oldu valla canımm
hiç endişe etme nurgüncüm Allahın izniyle eli kulağındadır incinizinn...

bu arada şu günler diş sıkıntımız bir yana melisin yürüme merakı beni hayli yoruyor kızlarrr
yürütecinde artık durmuyor hatta çıkarıyorum yürütecini tutup ters çeviriyor
artık buna ihtiyacım yok der gibi...
şaka bir yana ama illde yürüt beni diyor ki bu durumda uyku saatleri dışında kendime yada günlük işlerime vakit ayırabilmek lüks oluyor
haydi hayırlısı bakalım bu dönemide böyle atlatıcaz demekki...

evet liliputçum ya şanssızlık bir yana çok eksiklik yaşıyorum çünkü yanında olmak istiyorum o bana ihtiyaç duyuyor ben ona.aklımda hep onda kalıyor.dediğin gibi bakıcının en iyisi bile olsa.neyse bunada şükür.en azından sabah akşam yanımda.kalan son bir hafta süt iznim öğlen gidip görüyorum.şartlar daha kötü olabilirdi.böyle avutuyorum kendimi artık.

yok tatlım kazemin izmirde olduğunu bilmiyordum.ama tanışsak çok güzel olur.kısmet belkide birdahaki sefere hemşocuğumu tanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…