2008 Aralık Anneleri

herkese günaydınlar pardon tünaydınlar
malum öğlen olmuş
hasta bebişler geçmiş olsun rabbim şifa versin
zeynep cim kızın odasını kullanmaya başlamış hayırlı olsun sen yanında boşluk hissetmedinmi canım
ben heralde hiç uyuyamam odasını ayırınca yakınımdayken gece kaç sefer kalkar bakarım üstü açıkmı falan diye zaten sık sık kalkıyoruz yok süt içmeye yok pışpışlanmaya
uyumakla uyanık kalmaka arasında sabahlıyorum günlerdir.

gökdeniz hayırlı haberle dönersin inş. canım.

maydanoz sizede gçmiş olsun diş hayli problem yaratıyor canım

şu malum aşıyı bende yaptırmayı düşünmüyorum olabildiğince hijyene dikkat edicez artık ve beslenmesine önem vermeye devam edicem rabbimden hayırlısı artık...

iştah konusunda vitamin desteği vermeni öneririm hem iştah açıyor hem eksik kalan vitaminleri karşılıyor ben eylüle hergün bir ölçek vitamin ve kan şurubu veriyorum şükür ki hiç iştah sorunumuz olmadı hastalık haricinde sende kullan istersen yada doktoruna danış derim...

asıl haber şimdiiii

dün benim için ve kızım için çok mutlu bir gündü

kazeem arkadaşımız ve tatlı oğlu EGE ile tanıştık ve birkaç saatte olsa zaman geçirebildik...

kazeem arkadaşımız öyle tatlı sevecen güler yüzlü öyleçıtı pıtı öyle naif bir bayan ki anlatamam tanısanız eminim çok seversiniz
öncelikle telefonlaşıp izmir deki bir avm de buluşmaya karar verdik.
ne o beni gördü nede ben onu ilk karşılaşmamızdı elimizde kırmızı karanfiller yoktu ama biz yinede hemen tanıdık birbirimizi
ben ege mi dedim oda evet deyince sanki eski tanıdıklar gibi ısınıverdik birbirimize
biraz dolaştık sonra oturup birşeyler yedik falansohbet falan derken vakit nasıl geçti anlamadım
kızım ege yi çok sevdi ilk kez kendi yaşına diyeyim çok yakın bir arkadaş görüyordu
bebekçe anlaştı onlarda
ege çok sevimli bir oğlan kıpır kıpır ve çok hareketli benim sonradan doğma ağır kızım yanında pek bir gayretsiz ve hareketsiz kaldı resmen ege yi inceledi durdu belkide hareketlerinden mi tırstı anlamadım ama egenin yakınında olmayı istedi durdu yok egenin elini tutacakmış tutamasa bile arabasını tutacakmış falan illa egeyle temas halindeydi

bol bol resimler çektik eylül ve ege yi beraber oyuncaklara bindirdik

tabi çocuklardan fırsat buldukça muhabbet etmeye çalıştık
günün sonunda tekrar görüşebil
me ümidiyle ayrıldık....
çok eğlenceliydi kısacası
ben kazeem arkadaşımı çok sevdim umarım yeniden görüşebiliriz yüz yüze
tabi o izmire geldiğinde olur ancak yani bende Balıkesire gidersem oradada görüşebiliriz ki ben aslen Balıkesirli yimdir

benden bu kadar herkese sğlıklı bir gün dilerimmm

maydonozcum iyi olmanıza sevindim benimde yeme derdim vardı vitamin vermeye başladım şimdi yiyor şükür.kelebeğim haberler süpper yaaaaa çok sevindim.çok heyecanlandım okurken.
şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haber sırası bende veeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
şükürlerrrrrr olsunnnnnnnnnnnnnn
doktor iyileşmiş bişeyi kalmamış dedi.tam iki ay bir hafta çektik kızlarrrrrrr.şükürler olsun kurtulduk.kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

Selam
ıyi akşamlar herkese
Aman ne güzel haberler bunlar,çok sevindim.Kelebeğim ve kazeemin buluşması da çok hoş olmuş. GÖkdeniz çok geçmiş olsun,maşallah sübhanallah bebişine de.ınşallah tüm hasta bebekler hayırlısıyla iyileşirler.
Çok teşekkür ederim.Sevgiler.Selametle. opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlarrr
akşam akşam ne güzel haberler bunlarrrr
gökdeniz ve maydanoz iyi haberlerinize bende çok sevindimm
tekrar etmesin inşaallah
kazaem ve kelebeğim demek sizlerde buluştunuzzz ne güzelll

merhaba aralık anneleri..

buraya fazla yazamadım ama devamlı sizi takip ettim..

kızlar aşılar sanırım kimse yaptırmıyor..bende yaptırmıyom çocuklarıma..

hasta olan bebişlere rabbim şfalar versin..

bebşler nasıllar,yürüyen varmı aranızda merak ettim kızlar..

benim oğluşum sıralıyor tay tay duruyor ama yürüme yok.

günaydınnnnnn
nasılsınız dün doktordan sonra keyfim yerine geldi ne sıkmış meğer hastalık beni.
sıla merhaba sıralayan bebeklerimiz var.benim oğlumda sıralıyor

gökdenizcim bebeğine allah şifalar versin.

artık yürümelerine az kaldı

bu arada herkeze günaydınnnnnnnnn:dance::dance::dance:

günaydın şekerlerim.herkese hayırlı günler.
gökdenizciğim geçmiş olsun canım.
kazem ve kelebeğim çok güsel bir buluşma gerçekleştirmişsiniz.
lilyumcuğumhadi gözünüz aydın.gerçekden genetik aslında bu diş çıkarma olayı

Herkese günaydın

Tüm hastalara sağlık diliyorum.

Sıla hoş geldin.

Biz de 8.ayını bitirmeden eylülde sıralamaya başladık.Yaklaşık 10 gündür de çok uzun süreli olmasa da bir yere tutunmadan ayakta durabiliyoruz.

GÖkdeniz hastalık sonrası sağlığa kavuşma ve huzuru,rahatlığı nedir çok iyi biliyorum.GÖzün aydın,inşallah bir daha yaşamazsınız.

Hamd olsun biz de daha iyiyiz.

wowww süper ya
çok sevindim lilim alkisalkisalkis
darısı bizim başımıza inşallah
azimliyiz kararlıyız sabırla bekliyoruz :Saruboceq:
bu arada emirhanda yürüyor bacılar
10 aylıkken ilk adımlarımızı atmıştık çok şükür opuyorumnanaktan
şimdi pıtır pıtır kaydirigubbakcemile3

günaydın anneler
cumanız mübarek olsun
bugün doğumgünümüz bizim
artık 1 yaşındayızkaydirigubbakcemile2

teşekkür ederiz canımcımm a.s.
evet darısı sizin başınıza inşallah
ama nurgünüm fena zorlandı melis ki hala da öyle
sanırım geç kalan dişler peşpeşe gelmesinden olsa gerek pek bi zorlanıyoruz şu günlerde yaniiimafoldumben

bizde aşı yaptırmıyoruz aşı dediysem domuz gribi aşısı yanii
oğlumada kızımada civa içerikli aşıyı yaptırmayı düşünmüyorum
Rabbim korusun inşaallah
ayrıca bir yaşına bastıkları gün aşımız var unutmayın annelerrr!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…