- 5 Ocak 2008
- 1.650
- 30
- 52
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.621
günaydın hayırlı cumalar nasılızzzzzz
bizim uykusuz geceler başladı yine iştahımızda yok
bizim uykusuz geceler başladı yine iştahımızda yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın anneler
cumanız mübarek olsun
bugün doğumgünümüz bizim
artık 1 yaşındayızkaydirigubbakcemile2
kızlarrrrrr
iş çıkışı oğluşuma ilk adım ayakkabısını almaya gidicez oğlum daha yürümüyor ama ayakkabı tutkusu başladı ki.alalım istiyoruz.
teşekkür ederiz canımcımm a.s.
evet darısı sizin başınıza inşallah
ama nurgünüm fena zorlandı melis ki hala da öyle
sanırım geç kalan dişler peşpeşe gelmesinden olsa gerek pek bi zorlanıyoruz şu günlerde yaniiimafoldumben
hadi bakalım öyle olsunnn:ecrin_bebek:
bizimkiler erken yürüme gayretine girince diş çıkarmayı unuttular dimi nurgüncümm
geç olsun da güç olmasın inşallahh
hahaya ,dişşş dur bakim ,önce biraz çılğınlık yapmam gerek diye mi düşündüler kaydirigubbakcemile3
valla şekerim hem geç hem güç çıkartıyorlar ..amanın korkuyorum CADIARZU
çok haklısın gökdenizcimmm
ama hastalanmadan bebek büyütmekte bir mucize olsa gerek
Allah beterinden korusun inşallah
sen bu konuda çalıştığın için biraz daha şanssız demeyeyimde eksiklik yaşıyor olabilirsinnn
bakıcının en iyisi bile bir annenin ilgisini veremez ama şartlar da onu gerektiriyorsa yapacak bişey kalmıyor geriye...
birde hasta olacaksa ne yaparsan yap oluyorlar canımmm
ben oğluma ne kadar titrediysem o kadar hasta olurdu şimdi daha esneğim bu konuda
yere düşen bir oyuncağı illede yıkamıyorum mesela çünkü bağışıklık histeminin mikroplara duyarlı olması için bazı mikropları vücudun tanıması şart,kaldıki bu dışarı çıkarken yada evde üzerini çok sıkı giydirip sıcağa fazla alıştırmaklada birebir alakalıdır bence
çünkü biz bebeği hangi şartlarda büyütüğrsek savunma mekanizmalarıda o orantıda gelişiyor
yok tatlım kazemin izmirde olduğunu bilmiyordum.ama tanışsak çok güzel olur.kısmet belkide birdahaki sefere hemşocuğumu tanırım:)günaydınlarrrrrrr
kızlar bakıcımızın kızı gripdi üç-dört gün geçti oğluma bulaşmadı cumarteside bakıcı hasta olunca cmtsi geceden bu yana ateş ve öksürük var oğlumda çok sinirlerim bozuk.hep hasta oğlum ya bi kurtaramadım hastalıkdan.ve bunun sonunda bakıcının bakamadığını düşünüyorum artık başka yere çıkmıyor bu dururm.
paparine hoşgeldin sanırım sizde tanışdınız kazeem le.