2008 Aralık Anneleri

Herkese hayırlı akşamlar.

Gökdenizciğim evlilik yıl dönümünüzü kutluyorum,daha nice hayırlı senelere inşallah sağlıkla,bereketle,sevdiklerinizle ve sevenlerinizle (amin).

Zeynep; Elif Naz'ımızın da ömrü hayırlı,bereketli,sevdikleri ve sevenleriyle dopdolu geçsin inşallah(amin).

günaydınlar
evlilik yıldönümümü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum tekrar Allah sağlıkla nice yıllar ayırmasın inşaallah.cümlemizi.

Merhaba
Herkese iyi haftasonları ve tüm hastalara da hayırlı şifalar dileriz.
O kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam,şimdi de kızım hastalandı.Zaten uykusuzluk ve yeme sorunu hani 10 aydır vardır desem yalan olmaz.Yarım saat veya 1.5 saat uyuyoruz.Sonrasında da uğraş ki uyusun.Dün öğlende birden ateşi bir çıktı ki ne çıkış.Yarabbim bu ne anlamadım ki inmesini bilmedi.Saatlerce uğraştım baktım ki anca 38.8 den 38.7 olmuş.Yine uğraştım ettim derken 37.7 oldu ve biraz uyudu.O saatten sonra da sağlık ocağına götürmedim.Zaten her gidişte hani derler ya ''ana baba günü''aynen öyle oluyor.Nasılsa klinikte önceden götürdüğümde iyi ilgilenen doktor var ve olmazsa gideriz diye düşündüm.Nitekim sabah ettik.Ne ettiysek düşmedi ve 39 u geçmiş.Ben de hemen sirkeli su yaptım ve fitil verdim.Sirkeli su ile saatlerce uğraştım ve 37.7 yaptım.Kızım da az da olsa uykuya daldı.
Kafa takılan bir konu oldu ve doktora sormayı da unuttum.Klinik aşırı kalabalıktı.Tüm çocuklar sanki oradaydı.
Gece ateşlendiği için midir tam emin olamadım ama sık sık uykuya daldığında sık sık da korkuyla sıçrayarak ve ağlayarak uyandı.Halen daha bunu yapıyor,pekçok kez yaptı.Bir yığın ilaç aldık.ınşallah düzelir de salıya gitmek gerekmez.O kadar peşpeşe oldu ki bu üst solunum yolu enfeksiyonu.Oğlum nerdeyse bir ayı geçti böyle ve ilaç da alıyor.Bu hafta içi inşallah aile hekimimize tekrar götürcem, neden böyle tekrar ediyor bir öğrenelim bakalım.

Kızımın yine ateşi çıktı ve nedense son 10 gündür bensiz durmuyor.Uyutmak için sallıyorum,nihayet uyuyor ve yatağına yatırmam gerektiğinde ağlayarak uyanıyor.ılla ki beni istiyor.Ben alınca susuyor ama sil baştan tekrar uyutmak için sallamaya başlıyorum.Bekle ki bi yarım saat ya da bir saat sallayayım da uyusun.Olmadı kucağımda ya da ayağımda uyuyup uyanana dek öylece bekliyorum.
Durum bu,umarım düzgünce anlatmışımdır.Defalarca kalkıp oturdum da.
Tüm hastalara hayırlı şifalar dileriz.Daha iyi konularda sohbet etmek ümidiyle...Sevgiler.Selametle.

cocostar,kelebeğim cok sağolun inanın sabahtan beri kızıma bakıp bu nezaman büyüdü diye söylenip duruyorun ve şükrediyorum daha yeni doğmuş gibi derler ya ne kadar büyürlerse büyüsünler annelerinin gözünde hala bebektir diye cok dogruymyşşşşşşşşşş

zeynepcim, nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah ailecek:)):teytey:

Merhaba
O kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam,şimdi de kızım hastalandı.Zaten uykusuzluk ve yeme sorunu hani 10 aydır vardır desem yalan olmaz.Yarım saat veya 1.5 saat uyuyoruz.Sonrasında da uğraş ki uyusun.Dün öğlende birden ateşi bir çıktı ki ne çıkış.Yarabbim bu ne anlamadım ki inmesini bilmedi.Saatlerce uğraştım baktım ki anca 38.8 den 38.7 olmuş.Yine uğraştım ettim derken 37.7 oldu ve biraz uyudu.O saatten sonra da sağlık ocağına götürmedim.Zaten her gidişte hani derler ya ''ana baba günü''aynen öyle oluyor.Nasılsa klinikte önceden götürdüğümde iyi ilgilenen doktor var ve olmazsa gideriz diye düşündüm.Nitekim sabah ettik.Ne ettiysek düşmedi ve 39 u geçmiş.Ben de hemen sirkeli su yaptım ve fitil verdim.Sirkeli su ile saatlerce uğraştım ve 37.7 yaptım.Kızım da az da olsa uykuya daldı.
Kafa takılan bir konu oldu ve doktora sormayı da unuttum.Klinik aşırı kalabalıktı.Tüm çocuklar sanki oradaydı.
Gece ateşlendiği için midir tam emin olamadım ama sık sık uykuya daldığında sık sık da korkuyla sıçrayarak ve ağlayarak uyandı.Halen daha bunu yapıyor,pekçok kez yaptı.Bir yığın ilaç aldık.İnşallah düzelir de salıya gitmek gerekmez.O kadar peşpeşe oldu ki bu üst solunum yolu enfeksiyonu.Oğlum nerdeyse bir ayı geçti böyle ve ilaç da alıyor.Bu hafta içi inşallah aile hekimimize tekrar götürcem, neden böyle tekrar ediyor bir öğrenelim bakalım.

Kızımın yine ateşi çıktı ve nedense son 10 gündür bensiz durmuyor.Uyutmak için sallıyorum,nihayet uyuyor ve yatağına yatırmam gerektiğinde ağlayarak uyanıyor.İlla ki beni istiyor.Ben alınca susuyor ama sil baştan tekrar uyutmak için sallamaya başlıyorum.Bekle ki bi yarım saat ya da bir saat sallayayım da uyusun.Olmadı kucağımda ya da ayağımda uyuyup uyanana dek öylece bekliyorum.
Tüm hastalara hayırlı şifalar dileriz.Daha iyi konularda sohbet etmek ümidiyle...Sevgiler.Selametle.

çok gemiş olsun maydonoz, en kısa zamanda atlatır inşallah

Merhaba
Gece ateşlendiği için midir tam emin olamadım ama sık sık uykuya daldığında sık sık da korkuyla sıçrayarak ve ağlayarak uyandı.Halen daha bunu yapıyor,pekçok kez yaptı.Bir yığın ilaç aldık.İnşallah düzelir de salıya gitmek gerekmez.O kadar peşpeşe oldu ki bu üst solunum yolu enfeksiyonu.Oğlum nerdeyse bir ayı geçti böyle ve ilaç da alıyor.Bu hafta içi inşallah aile hekimimize tekrar götürcem, neden böyle tekrar ediyor bir öğrenelim bakalım.

Kızımın yine ateşi çıktı ve nedense son 10 gündür bensiz durmuyor.Uyutmak için sallıyorum,nihayet uyuyor ve yatağına yatırmam gerektiğinde ağlayarak uyanıyor.İlla ki beni istiyor.Ben alınca susuyor ama sil baştan tekrar uyutmak için sallamaya başlıyorum.Bekle ki bi yarım saat ya da bir saat sallayayım da uyusun.Olmadı kucağımda ya da ayağımda uyuyup uyanana dek öylece bekliyorum.

offff canım yaa inan okurken daral geldiiiidelikafadulden
çok çok geçmiş olsun maydanozcummm melis de birkaç gündür huzursuzz bilirim o ruh haliniii
rabbim kolaylıklar nasip etsin inşallahhh
ama ANNELİK te bu olsa gerek çünkü dokuz ay taşıyıp doğurmak işin tamamen "olmak zorunda" olan kısmı bence...bundan sonraki dönem yani besleyip büyütmek ve eğitmektir anneyi ANNE yapan kutsal unsur!!
çok geçmiş olsun tekrar

günaydınlarrrrr
iyi bir hafta olsun hepimize
maydonozcum çok geçmiş olsun canım.hastalık gerçekden çok zor bizde iki aydır kulakla uğraşıyoruz biliyosun o yüzden çok iyi anlıyorum seni.Allah yardımcın olsun canım tez zamanda sağlık versin.
uyuma konusunda bizde aynıyız ya tam yatağına yatıracakken uyanıyor sil başdan başlıyoruz.ilk zamanlar çok ağrısı varken yanımda yatırdım şimdi alışdı yanımızda yatmak istiyor.sende alıştırdınsa ondandır canım.

ha bu arada saçlarımı kestirdim dün yeni kıyafetler aldım başka geldim işe bugün sabah eşimde görüntüden oldukça hoşnuttu.şu an işdekilerde öyle.saçlarımı boyatamadım ama güzel duruyor yinede haa biraz makyajda yaptım.

günaydın anneler,

maydanozum geçmiş olsun
gökdenizz değişim yolunda adım atmışsın ne güzel,gerisi de gelir.valla ben sıkıldım aynadaki görüntümden,eşim ne haldedir?saçımı kestirdim,biraz kilo verdim ama kıyafet almam lazım acilen,bayramda geliyor.ayy ama kızıma da alayım bişeyler yaws...valla hep kızıma alasım geliyor,cebimdeki tüm parayı harcayasım var onun için...

Merhaba

Herkese iyi bir hafta dileriz.TÜm hastalara da hayırlısıyla acil şifalar dileriz.

Çok teşekkür ederiz.opuyorumnanaktanHamd olsun daha iyiyiz.

Gokdeniz yeni saçın hayırlı olsun.opuyorumnanaktan

Yanıma bir iki gece yatırdım ama alışmadı.ıstediği hep ben oldum.Uyanıkken bile illa ki ben olacağım. Babası ve abisiyle iken de anne-anne annanne-diye ağlıyor ya da beni çağırıyor.Amann napim ayy, benim minik kuzum çağırınca herşey ve herkes geride kalıyor.

Biz de bir an önce düzelip çarşı pazar gezmek istiyoruz.Tabii ki tek başına bunlar yeterli olmuyor, yağmursuz bir günü beklemek zorundayız.
Kolaylıklar herkese...Sevgiler.Selametle...a.s.

hepinize günaydınlar
hasta olan bebişlere tez zamanda iyileşirler inşallah
uyku sorunu bizde de var gece 1 'den sabah 7'ye kadar topu topu 1 veya 2 saat uyuyoruz sürekli ağlıyor ki ağlamakta değil resmen cığırıyor
buarada dogum günümüz cok güzel di ama benim cadı cok huysuzlaştı dogru düzgün foto bilem cekemedik sürekli ağladı cığırdı durdu sıpam etrafında cok cocuk olunca birazda şımarıp huysuzluk yaptı önüne gelen bütün cocukları dövdü :eek:klava:kime çekti bu kız anlamadım

günaydınnnnn nasısınız güzel anneler
benim kuzu memede meme gece memede uyucam diye tutturdu sabahı zor ettik bu gece.
yarında kulak için götürmem gerek.5gün ilacsız kendi haline bırakalım demişti.yarın 6.gün.

X