- 5 Ocak 2008
- 1.650
- 30
- 52
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.321
selamlar herkese
uzun zamandır yazamadım sizlere
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun inş. bir an önce iyileşirler
liliput canım gözünüz aydın maaşallah yürümeye de başladı demek fıstığın...
tavsiyelerine birebir uyucam önce bakıcı teyzemizi uyarıcam yürümeye başladığında akşamda ben uyguluycam.teşekkür ederiz liliput teysemise a.s.
naptın canım öldürdün sen beni şiimdi yaaaa 5 senemi?sanırım u konuda daha ılımlı olabiliriz.gel senle 2 snede anlaşalım.hadi güzel hatrın için 2,5 olsun:)sağol liliputcum iyileşsinde ben çekmeye razıyım napcan.
paparina beş sene sonra diyorum ama benim fikrim
naptın canım öldürdün sen beni şiimdi yaaaa 5 senemi?sanırım u konuda daha ılımlı olabiliriz.gel senle 2 snede anlaşalım.hadi güzel hatrın için 2,5 olsun:)
liliput çok sağol cnm.a.s.sabah sivri köşe araştırması yapayım ve çözüm arayayım.bizde henüz yürüme belirtisi yok ama çorap çıkarıyoruz.bugünde eşofmanını çıkarmış:1shok: hangi ara nasıl yaptı anlamadım
ya ne bilim :kedi: paparina ben şöyle düşündüm iyice kendini kurtarıp yaptığının doğru yada yanlış olduğunu bilmesi canını acıtacağını bilmesi sonra akşam yemeğini yedikden sonra derinn bir uykuyla taa sabaha kadar uyumasını düşündüm.rahat ve huzurlu bir uyku için.ay cümleye bakın rahat ve huzurlu bir uyku.ne kadar güzel bir cümle değilmi.naptın canım öldürdün sen beni şiimdi yaaaa 5 senemi?sanırım u konuda daha ılımlı olabiliriz.gel senle 2 snede anlaşalım.hadi güzel hatrın için 2,5 olsun:)
ya ne bilim :kedi: paparina ben şöyle düşündüm iyice kendini kurtarıp yaptığının doğru yada yanlış olduğunu bilmesi canını acıtacağını bilmesi sonra akşam yemeğini yedikden sonra derinn bir uykuyla taa sabaha kadar uyumasını düşündüm.rahat ve huzurlu bir uyku için.ay cümleye bakın rahat ve huzurlu bir uyku.ne kadar güzel bir cümle değilmi.
olsunnn kızlar kuzucuklar iyi sağlıklı olsunda vekti gelince uyurus napalım a.s.a.s.
hani geçmişte reklamlarda çıkan energizer pilleri vardı ya gün boyu koşup akşam olunca küt düşen :) aynı onlar gibiyim gökdenizcim mirmirmirmir
12.aydan itbaren düzeliyomuş diolar.inşallah:Saruboceq:
tabiki önce sağlık!ama bizimkilerle aynı dönemde doğmuş ve sabaha kadar mışıl mışıl uyuyan yada sadece 1 kez uyanan bebişleri görüp imrenmiyo değilim.yazdıklarında çok haklısın 5 yaşında iyice kendini kurtarmış olurlar ama nolur uyumayı daha önce öğrensinlerbu arada sağlık durumunuz nasıl?benim oğlum parmak şıklatmayı öğrendi dün.mastikayı oynuyo:):teytey:
liliput çok sağol cnm.a.s.sabah sivri köşe araştırması yapayım ve çözüm arayayım.bizde henüz yürüme belirtisi yok ama çorap çıkarıyoruz.bugünde eşofmanını çıkarmış:1shok: hangi ara nasıl yaptı anlamadım
durumun iyiyye gitmesine sevindim.bende emdikleri için bu kadar sık uyandıklarını düşünüyorum.dr umuzda dişler yüzünden diyo.aslında sebebi meçhul yani.ve sabretmekten başka yapılacak bişey yok.ben uykusuzluğa hiç dayanamazdım aslında.allah annelere nasıl bir sabır,nasıl bir dayanma gücü veriyo hayret gerçekten.bu arada mastika falan oynuyoruz aman daha emeklemek yürümek konusunda hiçbi faaliyet yok.tembel sıpacıkböyle yazınca aklıma geldi paparina ben işe geri döndüğümde umut gece iki kez kalkardı ne zaman işe başladım gece kalkmaları 4-8 arası değişmeye başladı.ben memeyi ve anneyi anne kokusunu özlediği için diye düşünüyordum hep.ama sizdede durum aynı çözemedim.sağlığımız ise iki gündür ateşlenmiyoruz şükürler olsun burnumuzda o kadar çok akmıyor kulak ağrısı azaldı.pazar gün ilaçlar bitecek.inşaallah yenilerine gerek kalmaz geçer gider ve tekrarlamaz.
hergün yeni bişi yapıyorlar yaşamak gerçekden çok güzel.demek maskikayı oynuyorsunuz çok hoş gerçekden.hihoyyyt