- 5 Ocak 2008
- 1.650
- 30
- 52
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.361
canım benim o pijamayı çıkaran bnimki değil:)hem benm kızım değil oğluşum var:)ufak bi karışıklık söz konusu:)ahh bu uykusuzluk ahhh!öpüyorum bebişinipaparina geçen gün demiştin ya kızım çoraplarını bırakta pijamasını çıkardı diye aynısını dün egede yaptı,ben çözdüm olayı ama paçaları uzun geliyor biraz yada hareketle iniyor belinden pijama bizimkide yürüme sevdasıyla yanıp tutuşup sıralıyor ya paçalara basa basa çıkardı pijamayı
canım benim o pijamayı çıkaran bnimki değil:)hem benm kızım değil oğluşum var:)ufak bi karışıklık söz konusu:)ahh bu uykusuzluk ahhh!öpüyorum bebişini
herkeze iyi akşamlar
ve en sonunda taşındım ama binlerce kez pişmanlık çekiyorum cünkü evde ne doğalgaz var ne başka birşey ev cok eski eşyalarım yeni sularımız yok resmen eziyet çekiyorum morelmen göçtüm desem yeridir
kızçem hasta gribi hala geçiremedik off off offf
çok sıkıldım kızlar ya eskiden uzun mesaili çalışmak dokunmuyordu şimdi zorluğu bir yana oğlumu çok özlüyorum ya.
paparina geçen gün demiştin ya kızım çoraplarını bırakta pijamasını çıkardı diye aynısını dün egede yaptı,ben çözdüm olayı ama paçaları uzun geliyor biraz yada hareketle iniyor belinden pijama bizimkide yürüme sevdasıyla yanıp tutuşup sıralıyor ya paçalara basa basa çıkardı pijamayı
hmm bende hatlar karıştı ,öpüyorum oğluşunu hemşom(ama izmirliydin değilmi bunuda karıştırmadım inşallah :):)) kaydirigubbakcemile5canım benim o pijamayı çıkaran bnimki değil:)hem benm kızım değil oğluşum var:)ufak bi karışıklık söz konusu:)ahh bu uykusuzluk ahhh!öpüyorum bebişini
şimdi taşlar yerine oturdu cnm olay çözüldü ufak bir karıştırma:) kaydirigubbakcemile5canlarım iyi akşamlar,pijamayı çıkaran benim kızdı.
afiyet olsun kızına cokacimcoookdün oturmuş bisküvi yiyordum,kızım emekleyerek geldi,elimden bisküvimi aldı sonra da oturup bir güzel yedi.:roflol:
kızın için çook geçmiş olsun canım taşınmak nasıl bırsey çok ıyı bılıyorum oğlum 4 aylıkken bende taşınmıştım o kadar kotu bır durum kı ama bunların hepsı geçecek çok fazla uzulmeherkeze iyi akşamlar
ve en sonunda taşındım ama binlerce kez pişmanlık çekiyorum cünkü evde ne doğalgaz var ne başka birşey ev cok eski eşyalarım yeni sularımız yok resmen eziyet çekiyorum morelmen göçtüm desem yeridir
kızçem hasta gribi hala geçiremedik off off offf
dün oturmuş bisküvi yiyordum,kızım emekleyerek geldi,elimden bisküvimi aldı sonra da oturup bir güzel yedi.:roflol:
kazeemcim sonuna kadar izmirliyzzzz:)bunda bi karışıklık yok hemşom:)dandini yarasın kızına bisküvi!ah bide benm oğlum emeklese
benim oğlumda emeklemiyor sürükleniyor yada totosuyla döne döne gidiyor
ama sıralıyor ve kendi başına tutnarak çok rahat dolaşıyor
günaydın iyi haftalar arkadaşlar
çooook güzel bir pazar geçirdim oğlumla eşimle.akşam yemeğine bakıcımız ve ailesini davet etmiştik akşamda onlarla geçti.Umut u görmeliydiniz onlar bize gelince çok şaşırdı.söylemiştim gelecekler diye ama inanmamış demek bana.
sağlığımızda iyiye gidiyor derken gece kulağı ağrıdı ağrı kesici verdim artık.kulak çok zor arkadaşlar Allah sağlık versin.
selam anneler
herkese iyi haftalar diliyorum
bütün bebişlerede saşlıklı ve iştahlı bir hafta olsun :)
ya bizdede kilo veren Ege değilde ben oluyorum ve çok üzülüyorum yani oğluşumda vermesin ama banada yazık
herkese iyi haftalar diliyoruummm.gerçi ben haftaya çok iyi balamadımefe 200 gr vermiş yine zorla almıştık yine vermiş!deli olcam çok iştahsız çok üzülüyorum