- 3 Nisan 2008
- 265
- 0
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.281
günadın canım.10.ayda aşı yok.12.ayda yaptırıcaksın.günaydın güzel bayanlar zemuszemus,
kazeem,gökdenizz yeni oyuncaklarıyla bebişler güle güle oynasın.
uykusuzluktan duman olduk.bir de 10.ayda aşı yapılıyomuş kızamık değil mi?sağlık ocağına gitcez aşıya.siz yaptırdınız mı?çocuk doktorumuz 12.ayda aşı var 10.ayda yok dedi,kafam karıştı
:)valla artık makyaj bile kapatmıyor morlukları.gözlük iyi fikir:)hamileykende dr gibi maske takıyordum(bulaşık falan yıkarken deterjan kokusundan)doğumdan sonrada gözlük:)günaydınlar herkese
of of uykuyla başımız dertte valla herşeyi 3 görür oldum gece yatıp kalkmaktan gözlerimin altındaki çöküşte cabası valla o kadar kötü olduki zerrin özer gibi evde bile güneş gözlükleriyle dolaşmak istiyorum -tatlicadiarzu-
hepsini güle güle kullanın.herşey feda olsun bu paşalarasırnaşık şey şu an çorap giyme çıkarma merakı yüzünden çıngıraklı patik aldım,eğitici öğretici telefon,olmasına rağmen fiyatı uygun evdede olsun diye renkli variller ve şekilli küp bunlardan bakıcımızın orda var evde yoktu olurmu olmaz tabi ama değişiklerini aldım.şu 4 kalem şey tuttu yine.derler ya kadının canı sıkıldımı alışveriş yapar doğru gerçekden:umursamaz: daha almamak için zor durdum.ama indirim güzel.hihoyyyt
:)valla artık makyaj bile kapatmıyor morlukları.gözlük iyi fikir:)hamileykende dr gibi maske takıyordum(bulaşık falan yıkarken deterjan kokusundan)doğumdan sonrada gözlük:)
günaydın güzel bayanlar zemuszemus,
kazeem,gökdenizz yeni oyuncaklarıyla bebişler güle güle oynasın.
uykusuzluktan duman olduk.bir de 10.ayda aşı yapılıyomuş kızamık değil mi?sağlık ocağına gitcez aşıya.siz yaptırdınız mı?çocuk doktorumuz 12.ayda aşı var 10.ayda yok dedi,kafam karıştı[/QU
merhaba arkadaşlar hepinize bebişlerinizle birlikte sağlıklı günler diliyorum. 10. ayda aşı yok diye biliyorum bizi 12.ayda çağırdılar. Sağlık ocağında vurulan aşıların dışında başka aşı vurduran arkadaşlar varmı ve grip aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz bebişler yaptıran varmı görüşmek üzere byeee
paparina benimki de pütürtülüyü yiyemiyor,günün birinde alışacaklar.arka dişlerin çıkmasını bekliyorum ben asıl çiğneme o zaman başlıyormuş çünkü.
özlem35 merhaba,tuğbalar çok güzel oluyorlar,kızına maşaallah.grip aşısı yaptırdım ben kıza,anne sütüm yok diye.1 haftaya kalmadı grip oldu şimdi geçti ama iki doz bu aşı.ikinci doz kasımda.domuz gribi aşısına ise kesinlikle karşıyım,vurdurmak istemiyorum Allah korusun.
bizimki eliyle çıkarmıyorda tıkanıyor boğuluyor yutamıyor.bu durum canımı sıkıyor çokbende hasta diye yemiyor sanıyordum paparina ama bizde yeni başladı lokmaları yememe çıkarıyor eliyle önceden yerdi.
aşı ise sağlık ocağı 12 ayda gelin dedi bize.
domuz gribi ise burada çok tehlikeli turistler yunanisdandan gelenler burda yaşayanı çok burda ve onlarla iç içeyiz okullar mesela.bakıcımızın kızı ortaokula gidiyor.bugün maske almışlar okul sınıflarda zorunlu yapmış maskeyi.
genel olarak böyle.danışıcam dr umuza.bakalım inş.sorun olmaz ya.hımm hepmi böyleydi yenimi oldu doktora danış istersen bi canım.
nurten iyiyiz buralardayız dün elvirada görünüp kayboldu sende öyle.
geri gelinde site canlansın artık.
slm nasılsınız kızlar
bizimki eliyle çıkarmıyorda tıkanıyor boğuluyor yutamıyor.bu durum canımı sıkıyor çok
bende hasta diye yemiyor sanıyordum paparina ama bizde yeni başladı lokmaları yememe çıkarıyor eliyle önceden yerdi.QUOTE]
gökdeniz onu egede yaptı bir dönem dilinin gerisini kontrol ettinmi
ben baktım neden böyle yapıyor diye dilinin gerisinde kızarma vardı sprey gibi birşey verdi dr. o kızarıklık geçince tekrardan yedi çıkarmamaya başladı
önerilerin için sağol canım deniycem.eline salatalık falan verdim birkaç defa hep boğulup öğürünce korkup vermedim.çorbaları falan pütürlü bırakıyorum.bakılığı falan fırında yada haşlanmış olarak hafif çatalla ezzip veriyorum.ama öğürmeye devam tabi.bugün bebe bisküvisi veriyim bakalım yicekmiiyiyiz cnm sen nasılsın opuyorumnanaktan
cnm büyük olsılıkla emme ve yutma refleksi iyice gelişip çiğneme refleksi yavaş kalmış dolayısıyla çiğneme refleksini güçlendirmen gerekiyor
çocuk pütürlü yesin diye hemen parçalı gıdalara geçme buna alışması zaman isteyen birşey dolayısıyla çorbalarını veya yemeklerini nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama çok az pütürde demeyeleimde hani süzgece takılacak şekilde başla zamanla parçacıkları artır
ben ilk ek gıdaya geçiş döneminde böyle başladım hiç zorlanmadım
sahi birde nacizane önerimdir gözetimin altında salatalık bebe biküvisi çekirdeksiz olması koşuluyla meyve mesela bir dilim armut verebilirsin eline (yumuşak olan meyveleri verirsen ilk etapta daha kolay alışır mesela havuç verme sert ollduğundan parça koparıp boğazına kaçar allah korusun madem alışık değil)kemire kemire de geliştiriyorlar :1rolleyes:
önerilerin için sağol canım deniycem.eline salatalık falan verdim birkaç defa hep boğulup öğürünce korkup vermedim.çorbaları falan pütürlü bırakıyorum.bakılığı falan fırında yada haşlanmış olarak hafif çatalla ezzip veriyorum.ama öğürmeye devam tabi.bugün bebe bisküvisi veriyim bakalım yicekmi