2008 Aralık Anneleri

selam anneleropuyorumnanaktan bugün sağlık ocağına gittik aşıya.aslında aşı olmadığını biliordum ama kaydirigubbakcemile3bahane oldu annemlere gittim oradan.
paparinacım maşaallah seninki mastika oynuyomuş.tel sarar yapar yakında.
gökdenizz annelik gerçekten çok kutsal,boşuna "cennet annelerin ayakları altındadır" dememişler.bazen diyorum ki hiç büyümese hep küçük kalsa.ne güsel mini minnacık kıyafetler,bebek bezleri,patikleri o büyüdüğünde bütün bunlardan sıyrılmış olucak,özlerim gibime geliyor.yenidoğan dönemini bile özledim.bişi anlamadım çünkü.su gibi akıp geçti.gerçi şimdide uykusu yok ama minikti yaaa.sarmaşmayı seven biriyim ben şimdi kucağıma alıp sıkıp öpmek istediğimde kaçıyorŞeniz

günaydın hayırlı cumalar
bu güzel mübarek günde Allah herkese sağlık nasip etsin öncelikle.
nasılsınız arkadaşlar iyimisizzzzz.çok uzun süre sonra ilk kez 3 saat falan aralıksız uyuduk.nasıl dinlenmişim anlatamam o bile yetmiş.

herkse günaydın,
gökdenizz çok sevindim 3 saat bile ne kadar iyi gelmiştir.zaten rem uykusunu uyusan dinlenmiş hissediyormuşssun

herkese hayırlı cumalar hanımlaaaarr!aa dün gece noldu bu bebişlere acaba:)bizde fena değildik.efe az uyandı.dualarımızmı kabul oldu ne

canlarım kipada bebek festivali başlıyormuş.23ekim-5 kasım arası.detayını şubat anneleri-indirimler& kampanyalara yazdım.

anlaşıldı kızlar bebekler yorgun düştüler sanırım baksanıza hepsi aynı gece uyumuş sözleşiyormu yoksa bunlar kaydirigubbakcemile3
dandinicim hemennn bakıyorum.
bu arada bugün kontrolumuz vardı doktorda umut un antibiyotiği yarın bitiyor çünkü doktor öncekine göre durumu iyi dedi.ama daha geçmemiş biraz uğraştıracak dedi.suluymuş daha kulağın içi.bu da normalmiş iyileşme aşamasında görülebilirmiş hemen netten araştırdımdoğru söylemiş doktor.bu doktor zaten çok iyi çıktı geçiştirmiyor iyice inceliyor dinliyor.çoçuk doktoruda ilgili olsa yawrum ilerlemeden kurtulacakdı.kızlar iyice ayrıntı veriyorum sürekli yaşadıklarımızdan öğğrenelim paylaşalım diye.yeni bir antibiyotik yazdı 10 günde buna devam edip gidicez.

paparina geçen gün demiştin ya kızım çoraplarını bırakta pijamasını çıkardı diye aynısını dün egede yaptı,ben çözdüm olayı ama paçaları uzun geliyor biraz yada hareketle iniyor belinden pijama bizimkide yürüme sevdasıyla yanıp tutuşup sıralıyor ya paçalara basa basa çıkardı pijamayı :emir_bebek:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bu çorap ve altını çıkarma olayına çok gülüyorum kızlar.güzel giyinmiş duran bir çoçuk kşla göz arası bakıyosun bişi yok altında çok gülüyorum.:emir_bebek::ecrin_bebek:
opuyorumnanaktan

günaydın herkesciklere :)
ya birde anlatırken bile gülüyor insan ama gözünün önünde olunca acayip komik ve şaşkınlık oluyor
bu arada gökdeniz umutun iyiye gitmesine çok sevindim

gunaydın
bayağıdan berı gelemıyordum tam herseyı yoluna koydum artık daha çok sey paylaşırım dıyordum kayınvallıdemler hacca gıttı yıne ara açıldı kızlar pek geçmışı okumaya vaktım olmadı umarım hepınız ve bebeklerınız ıyısınızdır kocaman opuyorum sızı

X