2008 Aralık Anneleri

dandini sizede geçmiş olsun.bizde çekmeceye sıkıştırmıştık.sanırım büyüdükçe kazalar artıyor.ama Umut hayırı biliyor şükürki.ben ona hayır dedimmi oda bana işaret parmağını gösterip hııı yapıyor.

gökdenizz cnm nasıl öğrettin hayırı?hayır dediğimde bi saniyeliğine duruyo sonra tekrar aynı şeyi yapıyor,vazgeçiremiyorum.
inşallah kbb uzmanının tedavisinden sonuç alırsınız cnm tez vakitte.Gül gölgenin programında bir doktor,hastalıklar uzun sürüyorsa veya sık tekrarlıyorsa alerji nedeniyle olabilir diyordu.

dandinicim ben nette ve kitabda okumuştum ve onu uyguladım.bir şeye hayır diyeceksek o konuda ciddi ve sürekli olmalıyız diyordu.yapmaması gereken b,rşey oldumu hayır diyorum işaret parmağımı kaldırıp kafamı sağa sola sallayarak hayır diyorum ama ciddi ve gülmeden böyle öğrendi.şimdi kablolar prizler kendisine izin verilmeyen şeylere yanaşmıyor.hatta artık kendisi kafa sallayıp parmağıyla hıı yapıyor.
rahatsızlığı ile ilgiliyse peşini bırakmıycam canım.şu ilaçlarıda bitsin hastanede kontrolu olsun orada özel doktora götürücem.birde muğlaya götürücem işitme testi için.bir sorun varmı diye kontrol edilsin.şu an yok ama olsun baktırıcam ve tekrarlaması için gerekenleri yapıcam.çok zormuş.çok.

Herkese merhaba

Hayırlı bir hafta olsun inşallah(amin).

Elvira hoş geldin. opuyorumnanaktan Nerelerdesin,Çek Cumhuriyeti'nde ne var ne yok ? kaydirigubbakcemile3 İnşallah kuzucuğunla iyisinizdir.

Tüm ev kazası ve hastalığı olan bebişlere de geçmişler olsun.

Oğlumun bebekliği de çok haylaz,yaramaz ve kazalarla dolu geçti.Amaaann neler yaşattı neler....:bbo: Bizim komşumuzdan öğrendiğimiz bir metod var.Düşme ve çarpmalarda süper bir pratik ilaç.Defalarca denenmiştir.Rahat rahat uygulayabilirsiniz.

Her ne sebeple olursa olsun oluşan ve oluşacak olan morarma ve şişlikler için hemen sıvıyağı o zedelenen yere sürün.Bekleyin ve içiniz rahat olsun,kesinikle ne morarıyor ne de şişiyor.Oluşmakta olanı da yok ediyor.

Bir de LASOLİN süper bir ilaç ve yanıklarda da SİLVERDİN süper bir ilaç. Tavsiye ederim.İnşallah çok ciddi durumlar olmaz ve kullanmak gerekmez.Ama çocuk bu düşe kalka büyür denir.Aklınızda bulunsun.
Sevgiler.Selametle.
opuyorumnanaktan

Zeppim,hayırlı yolculuklar.Selametle gidin,kalın ve gelin,hayırlı insanlarla karşılaşın inşallah(amin).ALLAH(CC)yar ve yardımcınız olsun inşallah(amin).Hakkım var ise helal olsun.Sen de helal et tatlım.Kuzucuklarını ve seni opuyorumnanaktan Sevgiler.Selametle.

dilerim işine yaramışdır.bende sıkıntıyla karışık bi süredir istediklerim vardı onları aldım oğluma.hasta ya yeni oyuncaklar hoşuna gidecektir.

Günaydın arkadaşlar,kazeem çok geçmiş olsun canım.verilmiş sadakalarınız varmış.benim kız da geçen mama sandalyesine sıkıştırdı parmağını,ödüm koptu.sadece sıyrıldı Allah'tan.kontrol etmekte zorlanıyorum artık."Hayır" kelimesini anlamıyor,anlatamadım.Zorlandığım yerde oyun parkına bırakıyorum,vicdan azabı duyuyorum onu oyun parkına bırakınca senağlama ama tehlikelere atılması daha mı iyi diye de düşünüyorum.

sağolasın cnm valla öyle
alında yaşarak öğrenme en kolay ve tatmin edici öğrenme metodu ama kendilerini dengede tutabilseler bu metodu ygulayalım
yok benimki sanki sanki yürürme işini çözmüş gibi efelene efelene gidiyor hiç takmıyor valla alçakmış yüksekmiş kaydirigubbakcemile3
yani annem hep derdi çocuk yetiştirmek iğneyle kuyu kazmaya benzer diye haklıymış :gitme:
yani tehlikelerden korumak adına onu kişilik anlamında engellemekten korkuyorum gerçekten :nazar:

Herkese merhaba

Hayırlı bir hafta olsun inşallah(amin).

Elvira hoş geldin. opuyorumnanaktan Nerelerdesin,Çek Cumhuriyeti'nde ne var ne yok ? kaydirigubbakcemile3 İnşallah kuzucuğunla iyisinizdir.

Tüm ev kazası ve hastalığı olan bebişlere de geçmişler olsun.

Oğlumun bebekliği de çok haylaz,yaramaz ve kazalarla dolu geçti.Amaaann neler yaşattı neler....:bbo: Bizim komşumuzdan öğrendiğimiz bir metod var.Düşme ve çarpmalarda süper bir pratik ilaç.Defalarca denenmiştir.Rahat rahat uygulayabilirsiniz.

Her ne sebeple olursa olsun oluşan ve oluşacak olan morarma ve şişlikler için hemen sıvıyağı o zedelenen yere sürün.Bekleyin ve içiniz rahat olsun,kesinikle ne morarıyor ne de şişiyor.Oluşmakta olanı da yok ediyor.

Bir de LASOLİN süper bir ilaç ve yanıklarda da SİLVERDİN süper bir ilaç. Tavsiye ederim.İnşallah çok ciddi durumlar olmaz ve kullanmak gerekmez.Ama çocuk bu düşe kalka büyür denir.Aklınızda bulunsun.
Sevgiler.Selametle.
opuyorumnanaktan

maydanoz çok sağol cnm verdiğin bilgiler için
ewet lasonil hep alimin altında çok faydalı ve içinde teni rahatsız edici bir etken maddeside yok o yüzden rahatlıkla kullanılabilir
ancak bizimki üst dudağın iç kısmını sıyırttığı için ne yazıkki herhangi bir krem veya merham önermedi dr.bugünde iyi zaten yemeğini falan yedi
allahım beterinden korusun
hepimizin yavrularını

ay yaramazmı cnm sağolasın bakındım bende
neler aldın bakalım umut paşaya yerimseniben

sırnaşık şey şu an çorap giyme çıkarma merakı yüzünden çıngıraklı patik aldım,eğitici öğretici telefon,olmasına rağmen fiyatı uygun evdede olsun diye renkli variller ve şekilli küp bunlardan bakıcımızın orda var evde yoktu olurmu olmaz tabi ama değişiklerini aldım.şu 4 kalem şey tuttu yine.derler ya kadının canı sıkıldımı alışveriş yapar doğru gerçekden:umursamaz: daha almamak için zor durdum.ama indirim güzel.hihoyyyt

süper topları unutmuşum toplar çok ilgimiz alanında bunları o yüzden düşündüm.evde yokmu demeyin sakın indirim vardı napimmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
sırnaşık şey şu an çorap giyme çıkarma merakı yüzünden çıngıraklı patik aldım,eğitici öğretici telefon,olmasına rağmen fiyatı uygun evdede olsun diye renkli variller ve şekilli küp bunlardan bakıcımızın orda var evde yoktu olurmu olmaz tabi ama değişiklerini aldım.şu 4 kalem şey tuttu yine.derler ya kadının canı sıkıldımı alışveriş yapar doğru gerçekden:umursamaz: daha almamak için zor durdum.ama indirim güzel.hihoyyyt

güle güle kullansın oynasın öğrensin eğlensin alkisalkisalkis

günaydınlar herkese
of of uykuyla başımız dertte valla herşeyi 3 görür oldum gece yatıp kalkmaktan gözlerimin altındaki çöküşte cabası valla o kadar kötü olduki zerrin özer gibi evde bile güneş gözlükleriyle dolaşmak istiyorum -tatlicadiarzu-

günaydın kazeem bizde iki haftadır aynı durumdayız.hasta olduğu için diyordum.hele dün gce ne yattım ne kalktım diyebilirim.sabahda uyumak istedi ama evden çıkmak zorundaydık.

uykusuz bir gecenin sabahında koyu bir kahve içmeme rağmen hala ayılamayan benden herkese kocaman bir
GÜNAYDINNNNN.....
gerçekten çok yorgunum bitmiş durumdayım resmen ama benim kızçe zıpkın gibi maşallah
ne uykusuzluk koyuyor hanımefendiye ne başka bişey
tam gaz devam haşarılıklara tusunami gibi valla yoluna çıkan herşeyi öyle bir savuruyorki arkasından gölge gibi takipteyim bu aralar sinirlenmeyide öğrendik istemediği bir şeyi kesinlikle yapmıyor hem sinirleniyor hemde parmağını gösterip azarlıyor resmen alt açmakta dahil buna ama bir gülüşü ve sırıtışı var ki ömre bedel
amannnn iyiki rabbim verdi minnoşumu binlerce şükürler olsun canları saolsun tüm bebişlerin (amin...)

hasta bebişlere geçmiş olsun
ev kazalarınada dikkat Allah korusun

alışveriş yapmak tüm bayanları olduğu gibi benide müthiş rahatlatıyor valla kendimi kaybediyorum bazen
eşim dürtüklemese marketi boşaltacam sanki
artık çocukla tek lüksümüz market alışverişleri olduya neyse
Eylül de çok seviyor marketleri herşey ilgisini çekiyor onuda alayım bunuda alayım derdinde eli değen herşeyi çekeliyor

kazem güle güle sağlıkla oynasın bebeğin oyuncaklarıyla
gökdeniz sanada rabbim kolaylık versin canım hem iş hem bebek gerçekten çok yorucu oluyordur

uzun zamandır uğramayan arkidişler BHK,,MıSS,ELVıRA,ıLKıM,COCOSTAR.CEYREM,LORA,EDOLıNA , ZEA MAYS hatırladığım bunlar başkalarıda vardı ya herkesi özledim yok oldular uğramıyolar artık umarım iyilerdir...
sessiz aralık anneleri topiği oluyor yavaş yavaş eskiden sayfa sayfa okumaya yetişemezdim şimdi ancak bir iki sayfa oluyo yazışmalar...

NEYZE KIZIM RAHAT VERMıYOR HERKESE HAYIRLI BıR GÜN DıLıYORUZ KIZIMLA ...

evet kelebeğim bende arkadaşlaı çok özledim isterdimki burada bebeklerimizin gelişimlerini soru ve sorunlarımızı paylaşmaya devam edelim gelişmelerini takip edelim ama girmiyorlar artık
anlattıklarının aynıları bizdede mevcut okurken gülümsedim hepimizde durum aynı demek.Allah onların hep yanında olsun ve korusun melekleri bizleri.

günaydın güzel bayanlar zemuszemus,
kazeem,gökdenizz yeni oyuncaklarıyla bebişler güle güle oynasın.
uykusuzluktan duman olduk.bir de 10.ayda aşı yapılıyomuş kızamık değil mi?sağlık ocağına gitcez aşıya.siz yaptırdınız mı?çocuk doktorumuz 12.ayda aşı var 10.ayda yok dedi,kafam karıştı

X