-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.261
dandini sizede geçmiş olsun.bizde çekmeceye sıkıştırmıştık.sanırım büyüdükçe kazalar artıyor.ama Umut hayırı biliyor şükürki.ben ona hayır dedimmi oda bana işaret parmağını gösterip hııı yapıyor.
Günaydın arkadaşlar,kazeem çok geçmiş olsun canım.verilmiş sadakalarınız varmış.benim kız da geçen mama sandalyesine sıkıştırdı parmağını,ödüm koptu.sadece sıyrıldı Allah'tan.kontrol etmekte zorlanıyorum artık."Hayır" kelimesini anlamıyor,anlatamadım.Zorlandığım yerde oyun parkına bırakıyorum,vicdan azabı duyuyorum onu oyun parkına bırakınca senağlama ama tehlikelere atılması daha mı iyi diye de düşünüyorum.
dilerim işine yaramışdır.bende sıkıntıyla karışık bi süredir istediklerim vardı onları aldım oğluma.hasta ya yeni oyuncaklar hoşuna gidecektir.
Herkese merhaba
Hayırlı bir hafta olsun inşallah(amin).
Elvira hoş geldin. opuyorumnanaktan Nerelerdesin,Çek Cumhuriyeti'nde ne var ne yok ? kaydirigubbakcemile3 İnşallah kuzucuğunla iyisinizdir.
Tüm ev kazası ve hastalığı olan bebişlere de geçmişler olsun.
Oğlumun bebekliği de çok haylaz,yaramaz ve kazalarla dolu geçti.Amaaann neler yaşattı neler....:bbo: Bizim komşumuzdan öğrendiğimiz bir metod var.Düşme ve çarpmalarda süper bir pratik ilaç.Defalarca denenmiştir.Rahat rahat uygulayabilirsiniz.
Her ne sebeple olursa olsun oluşan ve oluşacak olan morarma ve şişlikler için hemen sıvıyağı o zedelenen yere sürün.Bekleyin ve içiniz rahat olsun,kesinikle ne morarıyor ne de şişiyor.Oluşmakta olanı da yok ediyor.
Bir de LASOLİN süper bir ilaç ve yanıklarda da SİLVERDİN süper bir ilaç. Tavsiye ederim.İnşallah çok ciddi durumlar olmaz ve kullanmak gerekmez.Ama çocuk bu düşe kalka büyür denir.Aklınızda bulunsun.
Sevgiler.Selametle. opuyorumnanaktan
ay yaramazmı cnm sağolasın bakındım bende
neler aldın bakalım umut paşaya yerimseniben
sırnaşık şey şu an çorap giyme çıkarma merakı yüzünden çıngıraklı patik aldım,eğitici öğretici telefon,olmasına rağmen fiyatı uygun evdede olsun diye renkli variller ve şekilli küp bunlardan bakıcımızın orda var evde yoktu olurmu olmaz tabi ama değişiklerini aldım.şu 4 kalem şey tuttu yine.derler ya kadının canı sıkıldımı alışveriş yapar doğru gerçekden:umursamaz: daha almamak için zor durdum.ama indirim güzel.hihoyyyt