- 18 Temmuz 2008
- 226
- 1
- 44
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.221
tşk ederim maydonozcum.allah hepimizinkini nazarlardan korusun.Maşallah sübahanallah yavruna.Hayırlı aylar,yıllar olsun inşallah(amin).
Merhaba
Hayırlı bir cuma günü olsun,hastalara rabbim hayırlı şifalar nasip etsin inşallah(amin).
Bizim de çarşamba öğleden sonrası,dün sabah ve öğlenimiz sağlık ocağında geçti.Aile hekimimizle tanıştık.Kendisine güven duymak için,ailemin ve kendimin sağlığını,bizleri rahatlıkla emanet edebilmek için sorular sordum.Sağolsun anlayışlı ve iyi bir kişi ve doktor,şükür ki bizim de doktorumuz.Kendisinin de çocukları var.Kızımla yaşıt olmasalar da okul çağında değiller ve benzer durumları kendileri de illa ki yaşıyorlar.Bu şekilde bir doktor evvela aile reisi ve sonrasında doktor.Bu da daha çok güvenmemi sağladı.Ayrıca benim dikkat ettiğim bazı konular var.Hastanede doktor seçiminde hangi doktorun hastası çok ise tercih edilen doktordur ve seçimimi ona yaparım.
Grip aşısını kendisi de yaptırmamış.Önermedi ve yaptırmayı düşünmüyorum.Kızımın kan testini haftaya yatırmamı istedi.İşte böyle birkaç günümüz geçti.
Sevgiler.Selametle.
merhabalar arkadaşlar,
umarım herkes iyidir....hasta bebişlere geçmiş olsun ve de acil ş,falar diliyorum...
birşey soracağım ..... hastalık veya diş vs gibi sıkıntıları olmadığı zamanlarda bebişlerinizi uykusu nasıl??? biz 1-3-5-7 tüm nöbetlere kalkıyuoruz....uykuya dalmayı beceremiyor benim kızım....yatakta oturuo..kucağıma alıom...kafayı bi o yana çevirio bi bu yana yarım saatte anca uyuyo...ama en az 1 saat kucağımda durmazsa tam dalamıo...öncesinde yatağa koyarsam hemen uyanıo....ayakta sallanmıo...ille kucakta ama o kucakta ben ayakta....ben oturunca yine açıo gözünü...ağırlaştı da...ağrıdan kopuo her bi yanım....hayalet gibi dolaşıoz...gündüz de yarım saat filan uyuyo...napcam ben bu kızın uykusunu???
bu arada hala dişi çıkmayan var mı bizden başka?
paprina 10.ayınız kutlu olsun
maydonoz sevindim sizin adınıza
chealnedle uykusuz 3.geçem çok zor bilirim
kelebeğim sağlıkları iyi olsunda bırak kurcalasınlar.
liliputcumsanada hayırlı cumalar kazeemcim sanada.
kimseyi unutmadım umarım.
sıra bizde doktordan geliyoruz.ve orta kulak iltihabı dedi.
Arkadaslar merhaba
bizde hazirliklar iyice hizlandi ...
Pazartesi gunu neti kapattiracagiz o vakitten sonra yokkum zaten ayni gun yola cikacagiz
Ankara'ya gitmemiz lazim yapilacak islemler var ...
Haftaya C.tesi gunu Kosova'da olacagiz ...
Hepinizi opuyorum
Allah'a emanet olun
yolcunun halini Allah bilir ;hakkinizi helal edin
Saglicakla kalin a.s.
paprina 10.ayınız kutlu olsun
maydonoz sevindim sizin adınıza
chealnedle uykusuz 3.geçem çok zor bilirim
kelebeğim sağlıkları iyi olsunda bırak kurcalasınlar.
liliputcumsanada hayırlı cumalar kazeemcim sanada.
kimseyi unutmadım umarım.
sıra bizde doktordan geliyoruz.ve orta kulak iltihabı dedi.