- 25 Haziran 2008
- 2.276
- 5
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.181
maydanoz geçmiş olsun kuzucuğa,Allah korumuş.bimin camında gördüm ben de bayağı bişiler gelecek.uyku tulumu çok güzeldi.cuma sabah 9da kapısında olmak lazım.
liliput yapbozunuz hayırlı olsun güle güle oynasın kızçen.
paparina sağol cnm,d.günü topiğine de bekleriz,fikirlerimizi paylaşalım.anca hazırlanırız 2 aya:teytey:
Merhaba
İyi günler kızlar
Nasılsınız?
Teşekkürler arkadaşlar.Yatağından inmeyi çok kez denemişti.Etrafını yastıklarla doldurmuştum.Olur ya kaza geliyorum demez inmek isterken düşmemesi için.Hamd olsun ki daha beteri olmadı.
Temizlik maddeleri içildiği takdirde kesinlikle KUSTURULMAMASI gerekiyormuş.
Geri çıkartılırken boğazda daha çok tahriş olmaması için KUSTURULMAMALI imiş.
Sevgiler.Selametle.
bende doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama aralık annesiyim.iki oğlumda 10 aralıkta doğdu ve sadece tesadüf 2001 ve 2008 yıllarında :)
bende doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama aralık annesiyim.iki oğlumda 10 aralıkta doğdu ve sadece tesadüf 2001 ve 2008 yıllarında :)
Merhaba
Teşekkürler kızlar a.s.
Kazeem gripten kurtulmanıza çok sevindim.zemuszemus
İnşallah bir daha olmaz.
Şu grip aşısıyla ilgili olarak doktorumuzla irtibat kuramadık.Artık burada da AİLE HEKİMLİĞİ faaliyete geçmiş.Aile doktorumuzla tanışmaya gitmek ve konuşup öğrenmek istiyorum.
Bir tanıdığın söylediğine göre doktorumuza gitsem de bir işe yaramayacağını, aile doktorumuza göndereceğini söyledi.BU yüzden randevu almadım.Burası artık iyice serinledi.Kızımla dışarı çıkmaya cesaretim yok.Lodos zorladı.
Damacana,banyo,su,çekmece ve tv.sehpası,abisinin okul eşyaları,dolap kapıları bulaşık ve çamaşır makinası gözde oyun alanları ve oyuncakları.Banyonun,salon ve balkonun kapılarını sürekli kapalı tutuyorum.Raylı dola kapaklarını açıp kapatmayı ve o bölmelere girip oynamayı çok seviyor.
Yürüteç kullanmıyorum.Oğlumda kullanmıştım.Halamız ödünç vermişti.Şimdi almak istemedim.Çünkü benim 2.evladım ve artık hayırlısıyla 3.yü düşünmüyorum.ALıp da bir süre sonra boşa kaldırmak istemiyorum.Sırf bu yüzden mama sandalyesi de almadık.
ALLAH(CC)ım tehlikelerden korusun tüm evlatlarımızı,aileleri inşallah(amin).
Sevgiler.
maydanozum grip aşısı yaptırmıştım kıza bayramdan sonra.iki kez yarım doz vuruluyor.ilk dozu olduktan beş gün sonra grip oldu:gitme: kendimi suçladım,ben ısrar ettim aşı için.anne sütüm yok diye.şimdi gribi geçti ama kasımda diğer dozu da vurdurmamız lazım.tekrarlarsa grip napıcam diye kara kara düşünüom.fisfisfis
bilgi için teşekkürkler canım...
mama sandalyesi değilde ama yürüteci ödünç alabileceğin biri var ise eğer bence şu dönem hem bizim için hem yürümeye başlangıç açısından- denge adım vs-bence çok yardımı dokunuyor canımmm
Gülbeyza incileriniz hayırlı olsun. a.s.
Haber verdiğin için sağolasın.Merak etmiştim. a.s.
herkese slm tatlı anneler
maydonoz geçmiş olsun
artık bebişler ayaklanmaya başladıkları için çevreye olan ilgileride arttı hep kurcalamak istiyorlar ve kendi oyuncaklarındansa bizim kullandığımız materyaller onlara daha ilginç geliyor dolayısıyla bizlerin daha temkinli olması gerekiyor.bizde banyo ve yatak odası yön olarak tersinde kalıyor yürüteçle giremiyor malum benimki totoyu kaldırıp emekleyemediği için sıralıyoruz ama mutfak açık mutfak ve odası yolunun tam üstünde yani o hat üzerinde yerde çorap çıtçıtlı bady vb bulmak mümkün
bizdede durum aynı damacana,çekmeceler ve ve yürütece dışından tutunarak yürütme sevdamız çok fazla
çok şükür gribi atlattık iyiyiz 3 gün izmire gittik gören sibiryaya gittik sanır grip olduk geldik
bütün bebişlere ve annelerine a.s. sağlık ve rahatlık diliyorum
Kod:
saol canım çok teşekkür ederiz...
emelce hoşgeldin canım.bu arada doğum tarihleri süper.tam isabet yani:)bende doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama aralık annesiyim.iki oğlumda 10 aralıkta doğdu ve sadece tesadüf 2001 ve 2008 yıllarında :)